Vuoden 2024 parhaat deittisivustot

Valitse kategoria
Piilota
Parhaat deittisivustot
Parhaat deittisivustot
Deittailua tositarkoituksella
Deittailua tositarkoituksella

Olemme valinneet netin parhaat deittisivustot.

Etsitkö aitoa parisuhdetta, joka perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja kunnioitukseen? Onko sinun vaikea löytää sopivaa kumppania? Älä luovu toivosta vaan rekisteröidy deittisivustolle nyt. Unohda ennakkoluulosi siitä, että ne on tarkoitettu vain epätoivoisille.

Asia on oikeastaan päinvastoin, sillä kaikenlaiset ja kaikenikäiset ihmiset etsivät rakkautta netissä. Poimimillamme deittisivustoilla on monia sellaisia toimintoja, joiden avulla tutustut nopeasti uusiin ihmisiin, eikä niille rekisteröityminen vie kuin muutaman minuutin. Jos et usko, katso itse! Olemme koonneet kattavan oppaan siitä, kuinka valitsemme netin parhaat deittisivustot.

Tiedämme että moni kokee itselleen sopivimman deittisivuston löytämisen hankalaksi. Juuri siksi olemme jaotelleet sivustot kahdeksaan erilaiseen kategoriaan. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi etsimällä sopivaa sivustoa netin uumenista, kun olemme koonneet ne tänne yhteen paikkaan. Olemme vertailleet jokaista deittisivustoa, jotta sinä voit helposti ja nopeasti valita niistä omiin tarpeisiisi sopivimman. Jokainen sivusto ja sovellus on käyty läpi ja luokiteltu huolella kategoriaan, johon se parhaiten sopii.

1.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
 • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
 • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
 • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
50 000+
sinkkua
30+
ideaali ikä
2.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
 • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
 • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
 • Keskustelu mahdollista 24/7
27 000+
sinkkua
30+
ideaali ikä
Suosittelemme
3.
Academic Singles
Academic Singles
 • Kumppaninmuodostussivusto
 • Tieteeseen perustuva persoonallisuustesti
 • Sivustolla on paljon korkeasti koulutettuja jäseniä
30 000+
sinkkua
23+
ideaali ikä
4.
Be2
Be2
 • Kumppaninmuodostussivusto
 • Suosittu sivusto, joka on saatavilla 37 maassa
 • Ilmainen personoitu viestimispalvelu
24 000+
sinkkua
21+
ideaali ikä
5.
Flirtticlubi
Flirtticlubi
 • Flirttailua ja viihdettä tarjoava sivusto
 • Runsaasti aktiivisia jäseniä
 • Mukana myös viihdetarkoitukseen luotuja profiileja
19 000+
sinkkua
30+
ideaali ikä

Miten toteutimme deittisivustojen vertailun?

Mietitkö millä tavoin vertailimme deittisivustoja? Ryhdyimme työhön rekisteröitymällä jokaiselle deittisivustolle. Havainnoimme mitä rekisteröitymisprosessiin sisältyy sekä testasimme kaikkia sivuston toimintoja. Kirjasimme ylös kaiken oleellisen tiedon sivustosta ja siitä, millaisen vaikutelman siitä saimme. Ja jaamme tulokset mielellämme kanssasi! Deittisivustojen testaaminen on meistä hauskaa ja siksi annamme mielellämme suosituksia sopivista sivustoista. Jos mietit vielä miten arvioimme mitkä sivustot ovat parhaimpien joukossa, vastaus on yksinkertainen. Me vertailemme huolellisesti sivustojen kaikkia ominaisuuksia ja toimintoja, sekä ilmaisia että jäsenmaksun vaativia.

Mitkä ovat sivustojen yleisimmät eroavaisuudet?

Jokainen deittisivusto on ainutlaatuinen omalla tavallaan ja sisältää monenlaisia etuja ja palveluita. Eroavaisuuksia voi olla siinä kuinka näppärää sivustolle on rekisteröityä, millaisia jäsenpaketteja se tarjoaa, mihin se on keskittynyt ja mitä ekstrapalveluita se sisältää.

Jotkin deittisivustot ovat kokonaan ilmaisia ja jotkut vaativat jäsenyydestä maksun kertaluontoisesti tai säännöllisin väliajoin. Lue aina huolellisesti kaikki deittisivustoa koskeva tieto Lovinosta. Tässä muutama sellainen ominaisuus, jonka perusteella deittisivustot kategorisoidaan:

 • Miten kumppaniehdokkaita tavataan (ilmoitusten selaaminen vs. parien automaattinen muodostuminen)
 • Painopiste (kevyt flirtti, vakavat parisuhteet)
 • Ominaisuudet (chat, uutiset, kuvagalleria, arvostelut)
 • Maantieteelliset rajoitukset - paikallisuus tai kansainvälisyys
 • Maksullinen vai ilmainen
 • Mahdollisuus käyttää mobiiliapplikaatiota
 • Käyttäjien seksuaalinen suuntautuminen
 • Käyttäjien sosioekonominen asema
 • Käyttäjien ikä - seniori, nuoriso ym

Saat tietää, miten sivustoille rekisteröidytään, mitä saat rekisteröitymällä, kuinka julkaiset kuvia, ja paljon muuta. Jotkin sivustoista vaativat käyttäjiään lisäämään profiilikuvan mutta on olemassa myös sellaisia sivustoja, joilla kuvan lisääminen ei ole käytön edellytys.

Mitä deittisivustot oikeastaan ovat?

Saatat pohtia miksi sinun tulisi ylipäätään rekisteröityä deittisivustolle. Mitä sanot jos kerromme sinulle, että mahdollisuutesi tavata potentiaalisia kumppaneita kasvaa reippaasti kun lisäät tietosi deittisivustolle ja täytät sen tarjoaman persoonallisuustestin? Pääset kohtaamaan niin monta käyttäjää ympäri maata, että voi olla vaikea päättää kenelle lähettäisit viestin ensimmäiseksi. Jos mietit vielä mille deittisivustolle rekisteröityisit, löydät sinulle parhaan vaihtoehdon kun katsot meidän tekemiämme vertailuja eri sivustoista.

Valintaa kannattaa pohjustaa pohtimalla millaisia kriteereitä sinulla on. Mieti hetki minkälaista parisuhdetta etsit ja mitä odotat tulevalta kumppaniltasi. Vertailemalla deittisivustoja olemme saaneet jaettua ne erilaisiin yksilöllisiin kategorioihin. Voit käyttää tätä sivustoa etsiessäsi esimerkiksi vakavaa parisuhdetta, kevyttä flirttiä tai elämänkumppania. Lisäksi löydät vaihtoehtoja muun muassa senioreiden seuranhakuun ja gay- tai lesbodeittailuun.

Ovatko deittisivustot ilmaisia?

Useimmat hyvät deittisivustot ovat maksullisia. Älä anna sen kuitenkaan estää sinua liittymästä jäseneksi. Valitsemalla maksullisen sivuston voit olla varma siitä, että sen käyttäjät ovat liikkeellä tositarkoituksella. Sivustot tarjoavat kokeiltavaksi usein kuukauden jäsenyyttä. Jos olet palveluun tyytyväinen, voit jatkaa jäsenyyttäsi muutamalla kuukaudella tai vaikka vuodella. Hinnat eivät päätä huimaa eivätkä takuulla räjäytä kuukausibudjettiasi. Ajattele jäsenyyttä investointina, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti joko kevyen flirtin tai uuden elämänkumppanin muodossa.

Onko tavallista, että jäsenyys maksaa?

Tähän kysymykseen on lyhyt vastaus: kyllä! Suurin osa uutta parisuhdetta, ystävää tai kevyttä flirttiä etsivistä tietää, että heidän tulee tehdä pieni investointi tavatakseen potentiaalisia kumppaneita. Maksamalla jäsenmaksun mahdollisuutesi tavata unelmiesi kumppani kasvaa. Maksulliset deittisivustot tarkistavat uudet profiilit ja niiden servereillä on tilaa viestitellä niin paljon kuin tahdot. Vaikka valitsemasi deittisivusto ei toimisi ilman jäsenmaksua, anna sille mahdollisuus ja saatat todella yllättyä sen tarjoamista eduista. Tärkeintä on kuitenkin se, että valitset juuri sellaisen sivuston, joka sinusta tuntuu hyvältä ja jossa voit tavata sellaisia ihmisiä, joilla on samantapaiset kiinnostuksen kohteet ja tavoitteet.

Millaisia etuja maksullisiin deittisivustoihin liittyy? Entä haittoja?

Deittisivustojen maksullisuudesta käydään jatkuvasti vilkasta keskustelua netin keskustelufoorumeilla. Joidenkin mielestä sellaiset sivustot eivät ole kovin luotettavia. Tosiasia kuitenkin on, että juuri maksullisilla deittisivustoilla on todennäköisempää tutustua kumppania tositarkoituksella etsiviin käyttäjiin. Lisäksi näiltä sivustoilta löytyy paljon harvemmin ikäviä valeprofiileja tai epäaktiivisia profiileja. Kolmas huomattava etu on se, että maksullisilla deittisivustoilla käyttäjille ehdotetaan sopivia potentiaalisia kumppaneita persoonallisuustestin vastausten pohjalta. Jos käyttää maksullisia deittisivustoja, tulee kuitenkin muistaa, että maksullisen jäsenkauden jälkeen jäsenkausi uusitaan usein automaattisesti ellet itse lopeta jäsenyyttä.

 • Kattava liittymiskysely, jonka avulla varmistetaan laadukkaat hakutulokset ja osumat
 • Kaikkien maksavien käyttäjien profiilit tarkistetaan. Näin varmistetaan, että he ovat liikkeellä tositarkoituksella
 • Useita toimintoja (chat, hakutoiminto, haun rajaus, automaattiset matchit, ilmoitukset)

Millaisia ovat deittisivustojen tavallisimmat ominaisuudet?

Jokaisella deittisivustolla on erilaisia ominaisuuksia ja toimintoja. Juuri siksi nettideittailu on hauska ja monipuolinen kokemus! Voit lähetellä muiden käyttäjien kanssa viestejä ja lisätä heitä kavereiksi tai tallentaa heidät suosikkikontaktiesi listalle. Voit arvioida muita käyttäjiä tai osoittaa heille myötätuntoa lähettämällä sydämiä, hymyjä tai suukkoja. Voit katsella erilaisten käyttäjien profiileja ja kuvia. Laadukkaat deittisivustot voivat suositella sinulle sopivia kumppaneita ja auttaa sinua löytämään uusia tuttavuuksia läheltä.

Mitä premium-ominaisuudet tarkoittavat käytännössä?

Jokaisella deittisivustolla on hyödyllisiä premium-ominaisuuksia. Niiden avulla kumppanin etsiminen on helpompaa ja sujuvampaa. Ilman premium-ominaisuuksia saatat hukata tilaisuutesi tavata sielunkumppanisi. Premium-ominaisuudet voi ottaa käyttöön tai perua milloin vain olemalla yhteydessä sivuston asiakastukeen. Premiumjäsenenä pääset katsomaan kaikkien jäsenten profiileja ja kuvagallerioita, sekä ottamaan heihin milloin vain yhteyttä joko viestillä tai chatin kautta. Lisäksi saat tietää, ketkä ovat käyneet katsomassa sinun profiiliasi.

Premium-ominaisuuksien edut tiivistetysti
Liittymiskysely - tieteellisesti todistettu keino tavata samanhenkisiä ihmisiä

Rekisteröityessäsi sinulta kysytään erilaisia kysymyksiä. Vastaa niihin mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja kattavasti. Mitä totuudenmukaisemmin vastaat, sitä suuremmalla todennäköisyydellä löydät sinulle sopivaa samanhenkistä seuraa.

Matchit - suosituksia sopivista kumppaniehdokkaista

Deittisivuston algoritmi vertailee käyttäjien yhteensopivuutta liittymiskyselyn vastausten perusteella ja valitsee sinulle kaikkein sopivimmat kumppaniehdokkaat. Voit myös asettaa näille suosituksille kriteereitä ja rajoja.

Profiilien manuaalinen hyväksyntä

Maksullisten deittisivustojen etuna on, että niitä kehitetään jatkuvasti ja työntekijöillä on aikaa myös tarkistaa ja manuaalisesti hyväksyä uudet rekisteröitymiset ja profiilit. Näin varmistetaan, että sivustolla on vain aitoja profiileita, joista jokaisen takana on oikea seuraa etsivä henkilö.

Jäsenyyden automaattinen uusiminen

Deittisivustot tarjoutuvat useimmiten uusimaan käyttäjien jäsenyyden automaattisesti. Se on yleinen tapa, jonka tarkoituksena on taata ettei kukaan kadota kontaktia potentiaalisen kumppanin kanssa jäsenyyden loppuessa. Jokaisen deittisivuston käyttöehdot kannattaa lukea tarkkaan jotta tiedät, millaiset ehdot jäsenyyteen sisältyy. Muutoksia jäsenyyteen voi tehdä postitse, faksilla tai sähköpostilla.

Nettideittailua kaikenikäisille

Moni meistä on joko liian kiireinen tai ujo tutustuakseen vaivattomasti uusiin ihmisiin ja kääntyy siksi nettideittailun puoleen. Netin deittisivustot on tarkoitettu kaikenikäisille ihmisille eikä sosiaalisen statuksen eroilla ole väliä. Palveluiden käyttö on helppoa. Luot vain käyttäjätilin, täytät profiilin tiedot, lataat näytille edustavan kuvan ja kerrot hieman itsestäsi ja siitä mitä etsit. Parhaita tuloksia saa olemalla aktiivinen ja kommunikoimalla muiden käyttäjien kanssa. Tee rohkeasti aloite lähettämällä ensimmäinen viesti ja ole reilusti oma itsesi.

Onko nettideittailu turvallista?

Deittisivustojen käyttöön liittyy monesti pohdintaa siitä, kuinka fiksua on lähetellä viestejä vieraille ihmisille, joiden henkilöllisyydestä ja rehellisyydestä ei voi koskaan olla täysin varma. On totta, että internetin tarjoama anonymiteetti saattaa houkutella ihmisiä esittämään jotain sellaista, mitä he eivät oikeasti ole. Saatat kohdata huijausyrityksiä, valheita tai hyökkäyksiä, joilla vastapuoli yrittää paikata omia vajavaisuuksiaan. Siksi muistutamme vielä kerran maksullisten deittisivustojen eduista. Huijarit rekisteröityvät niille vain harvoin, sillä he eivät halua maksaa deittipalveluista. Muistathan myös että mitään arkaluontoisia tietoja ei kannata jakaa kenenkään kanssa ja jokaisesta sovitusta tapaamisesta kannattaa kertoa jollekin luotettavalle tutulle.

Mihin kiinnittää huomiota deittisivustoa valitessa
Kuinka suosittu deittisivusto on - käyttäjien määrä

Muista ottaa huomioon muutama tärkeä asia, kun valitset juuri sinulle sopivaa deittisivustoa. Yksi tärkeimmistä on se, kuinka aktiivinen sivusto on ja montako käyttäjää sillä on. Tieto käyttäjien määrästä löytyy yleensä deittisivustolta, usein heti etusivulta. Mitä enemmän käyttäjiä, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on löytää sivustolta potentiaalisia kumppaneita ja elämäsi rakkaus (tai se mitä sitten ikinä etsitkään…). Hyödyllinen vaikkakin monesti hieman vaikeammin löydettävissä oleva tieto on myös se, kuinka moni käyttäjistä on aktiivisia.

Sivuston painopiste

Mieti huolella minkälaista deittisivustoa olet etsimässä ja minkälaisen suhteen haluaisit. Jos etsit esimerkiksi vakavampaa suhdetta, hukkaat aikaasi rekisteröitymällä kevyeen flirttiin keskittyvälle sivustolle. Deittisivuston tarjonnan tulisi sopia myös ikääsi ja muihin erityispiirteisiisi, kuten seksuaaliseen suuntautumiseesi. Osa deittisivustoista on erikoistunut palvelemaan tiettyjä käyttäjäryhmiä, kuten esimerkiksi senioreita, LGBT-yhteisön jäseniä tai tietyn uskonnon harjoittajia. Valinnanvaraa on siis paljon ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva deittisivusto. Yleisesti ottaen suosituimmilla maksullisilla deittisivustoilla etsitään usein vakavampaa parisuhdetta kun taas ilmaisilla sivustoilla deittailu on monesti kevyempää.

Parhaat deittisivustot
Parhaat deittisivustot
Deittailua tositarkoituksella
Deittailua tositarkoituksella
Deittaile ja flirttaa
Deittaile ja flirttaa
Gaydeittisivustot
Gaydeittisivustot
Lesbodeittisivustot
Lesbodeittisivustot
Deittisivustoja senioreille
Deittisivustoja senioreille
Seksideittailu
Seksideittailu
Käyttäjäarviot ja -kokemukset

Kun löydät sopivan näköisen deittisivuston, kannattaa lukea mitä muut käyttäjät ovat siitä mieltä. Onko sivustoa helppo käyttää ja jos se on maksullinen, tarjoaako se rahalle vastinetta? Löytyykö deittisivustolta potentiaalisia kumppaneita ja ehdottaako sivusto sopivia matcheja? Luotettavista sivustoista löytyy helposti arvioita, keskusteluja ja jopa blogiartikkeleita. Jos et löydä sivustosta minkäänlaisia arvioita, siihen kannattaa suhtautua varauksella eikä sille todennäköisesti kannata rekisteröityä huolimatta siitä kuinka hyvää palvelua se lupaisi.

Etsivätkö julkkiksetkin rakkautta netistä?

Moni tunnettu julkisuuden henkilö käyttää deittisivustoja ja puhuu aiheesta avoimesti. Kiire vaivaa julkkiksiakin ja potentiaalisen kumppanin kohtaaminen voi olla haastavaa kun elämäntyyli on erityinen. Siksi moni julkkis etsii kumppania aktiivisesti netissä.

Adele

Adele kertoi käyttäneensä deittisivustoja aktiivisesti vuonna 2011 ja edesauttoi avoimuudellaan lieventämään nettideittailuun liittyviä ennakkoluuloja. Adele kertoo yhä hyvin avoimesti elämästään julkaisemalla säännöllisesti päivityksiä Instagramissa.

Zac Efron

Valitettavasti jotkut julkkiksista ovat kerta kaikkiaan liian kuuluisia deittaillakseen netissä. Erottuaan kumppanistaan Zac Efron kokeili nettideittailua, mutta kukaan ei uskonut hänen oikeasti olevan Zac Efron. Siksi kukaan ei suostunut treffeille hänen kanssaan. Zac parka!

Millä tavoin deittisivustot erottautuvat toisistaan?

Etsit sitten tosirakkautta tai jotakuta, jonka kanssa pitää hauskaa, on tärkeää varmistua siitä, että etsit täydellistä kumppaniasi oikeasta paikasta. Alla on esitelty yleisimpiä kriteerejä, joilla deittisivustot ja niiden käyttäjät voivat erottautua kaikkein tavallisimmista deittisivustoista.

Suhteen luonne

Deittisivustot voidaan jakaa melkein loputtomiin kategorioihin sen perusteella, millaisia parisuhteita niiltä etsitään. Reippaasti yksinkertaistaen osa sivustoista keskittyy vakaviin parisuhteisiin ja osa kevyempiin suhteisiin sekä yhden yön juttuihin ja flirttailuun. Useimmiten maksullisilla sivustoilla painopiste on vakavammissa suhteissa ja ilmaisilla sivustoilla kevyessä flirtissä.

Käyttäjien ikä

Jotkin deittisivustot on suunnattu tietyille ikäryhmille. Suosituimpia näistä ovat senioreiden seuranhakuun tarkoitetut sivustot, joiden ikäraja voi olla 40, 50 tai 60 vuotta. Tarjolla on sivustoja myös sellaisille, jotka etsivät huomattavasti nuorempaa tai vanhempaa kumppania kuin mitä itse ovat. Parhaat ikään keskittyvät deittisivustot ovat yleensä maksullisia. Jos kumppanin ikä ei ole sinulle ratkaiseva kysymys, kannattaa unohtaa ikään keskittyvät deittisivustot.

Elämäntyyli

Erityisesti maksullisilla deittisivustoilla käyttäjien elämäntyylistä kysellään aktiivisesti kysymyksiä. Käyttäjiltä saatetaan tiedustella esimerkiksi harrastuksista, kiinnostuksen kohteista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Jotkin sivustot pyytävät tietoja myös käyttäjän koulutuksesta ja tulotasosta sekä siitä, millaisia näihin kysymyksiin liittyviä toiveita käyttäjällä on mahdollisen kumppaninsa suhteen. Jos kumppanin tulotaso ja yhteensopiva tausta on sinulle tärkeää, etsiydy tällaisille sivustoille!

Sijainti

Melkein kaikilla deittisivustoilla on mahdollista rajata käyttäjiä tai matcheja sijainnin mukaan. Tiesitkö että lisäksi on olemassa deittisivustoja, joilla voit tavata potentiaalisia kumppaneita koko Euroopan alueelta tai maailmanlaajuisesti? Nämä sivustot palvelevat ihmisiä, jotka matkustavat paljon tai etsivät varakkaita ulkomaalaisia kumppaneita.

Parhaat deittisivustot
Parhaat deittisivustot
Deittailua tositarkoituksella
Deittailua tositarkoituksella
Deittaile ja flirttaa
Deittaile ja flirttaa
Gaydeittisivustot
Gaydeittisivustot
Lesbodeittisivustot
Lesbodeittisivustot
Deittisivustoja senioreille
Deittisivustoja senioreille
Seksideittailu
Seksideittailu

Parametri Academic Singles C-Date Be2 Singles50 Match.com
Miksi suosittelemme Toimituksen valinta Flirttailuun ja intiimeihin suhteisiin Suuri määrä potentiaalisia kumppaneita Sopiva varttuneemmille deittailijoille Erinomainen vakavan parisuhteen etsintään
Mitä sivustolta etsitään Vakavaa parisuhdetta Intiimejä kohtaamisia Vakavaa parisuhdetta Vakavaa parisuhdetta Deittailua, parisuhdetta
Tieteeseen perustuva kumppaninmuodostus Kyllä Kyllä Kyllä Ei Kyllä
Manuaalinen profiilin tarkistus Kyllä Ei Ei Kyllä Ei
Julkinen profiili Ei Ei Ei Ei Ei
Julkinen profiili 30 tuhatta 36 miljoonaa 24 tuhatta 1 miljoona 50 tuhatta
Sukupuolijakauma 49% 51% 52% 48% 49% 51% 49% 51% 49% 51%
Siviilisääty Sinkku Sinkku, varattu tai jotain muuta Sinkku Naimaton Useimmiten sinkku
Mobiilisovellus Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Asiakastuki Sähköposti Sähköposti Sähköposti Sähköposti Sähköposti
Tilausvaihtoehdot 3, 6, 12 1, 3, 6 3, 6, 12 3, 6, 12 1, 3, 6
Edullisin premium-tilaus 120€ 120€ 120€ 120€ 40€
Jäsenyys uusiutuu automaattisesti Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Premium-jäsenyyden etuja + Lisää kuvia
+ Kuvat selkeästi näkyvissä
+ ‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
+ Vastaanota ja lähetä viestejä rajattomasti
+ Selaa profiileita
+ Lisää kontakteja suosikkeihin
+ Katso kuka on vieraillut profiilissasi
+ Profiili
+ Matchit
+ Vastaanota viestejä ja ilmoituksia
+ Määrittele itsesi eroottisesti
+ Kuvat ja kuvagalleriat
+ Eroottiset kuvagalleriat
+ Suosikit
+ Yhteydenottoehdotuksia
+ Parasta arvoa tarjoava paketti
+ Profiili
+ Profiilikuvat
+ Ilmainen viesti jokaiselle matchille
+ Vähintään 10 päivittäistä matchiä
+ ‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
+ Persoonallisuustesti
+ Suosikkilista
+ Katso kuka on vieraillut profiilissasi
+ Näe enemmän kuvia
+ ‘Rakkautta ensi tykkäyksellä’ -ominaisuus
+ Parasta arvoa tarjoava paketti
+ Profiili
+ Persoonallisuustesti
+ Lisää kuva
+ Lue ja lähetä viestejä
+ Katso kuka on vieraillut profiilissasi
+ Katso kuvia
+ Lisää käyttäjiä suosikkeihin
+ Rekisteröityminen
+ Luo profiili
+ Lähetä viestejä
+ Pikaviestitoiminto
+ Katso kuka on vieraillut profiilissasi
+ Ilmoituksia sähköpostiin
+ Parempi näkyvyys päivittäisissä matcheissä
+ MatchPhone-puhelut matcheille - juttele ilman puhelinnumerosi jakamista
+ Selaile sivustoa näkymättömänä
+ Lisää ja katsele kuvia
+ Lähetä tykkäyksiä
+ Hakutoiminnot
+ Päivittäiset matchit
+ Katsele profiileita
+ MatchAffinity-ominaisuuden peruskäyttö
+ Parasta arvoa tarjoava paketti
Käyttäjäarvio 8,6/10 8,3/10 8,4/10 8,4/10 8,4/10
Onko tämä sivu hyödyllinen?
Pidätkö sisällöstä?
0 1

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi