New Honey

New Honey Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,0/10
36 000 000+ / 25+
New Honey

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 4,7/10

Turvallisuus: 5,6/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 5,4/10

Potentiaali löytää kumppani: 5,1/10

Asiakastuki: 3,7/10

Hinta: 3,7/10

Kuvia käyttäjistä
jotka ovat online-tilassa
7964602 jäsentä online-tilassa juuri nyt

Emil
Emil, Ikä: 28
Vanessa
Vanessa, Ikä: 23
Elias
Elias, Ikä: 23

New Honey Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

New Honey on tahdikas deittisivusto

Etsitkö deittisivustoa, jossa todella arvostetaan yksityisyyttäsi ja jonka avulla on mahdollista järjestää tahdikkaita tapaamisia? Siinä tapauksessa New Honey on sinulle sopiva valinta. Sivustolla pääset tapaamaan kanssasi samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa flirttailla, keskustella ja tavata kasvokkain. Sivustolla on yli 36 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti ja mukana on paljon jäseniä myös Suomesta. New Honey turvaa jäsentensä yksityisyyden korkeatasoisen tietosuojan ja SSL-salauksen avulla. Niiden ansiosta ulkopuolisten on mahdotonta päästä katsomaan tai käyttämään väärin jäsenten tietoja ja keskusteluja. Jäsenillä on New Honey -sivustolla myös mahdollisuus valita, näkyvätkö heidän kuvansa kaikille jäsenille vai vain erikseen valituille jäsenille. Tämä sivusto tuo erinomaisesti yhteen samanhenkisiä ihmisiä, jotka etsivät samanlaisia kokemuksia.

Rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin

Jos New Honey kuulostaa sinun sivustoltasi ja haluat liittyä jäseneksi saman tien, se on onneksi helppoa ja vie vain hetken. Rekisteröitymisprosessin aikana pääset vastaamaan muutamiin kysymyksiin siviilisäädystäsi, ulkonäöstäsi ja toiveistasi potentiaalisten kumppaneiden suhteen, kuten missä toivoisit heidän asuvan ja millaisia toiveita sinulla on heidän ulkonäkönsä suhteen. Profiili tulee vahvistaa sähköpostin avulla. Sen jälkeen sinua pyydetään lisäämään profiiliisi kuva, sillä sen avulla saat osaksesi enemmän kiinnostusta. Juuri profiilikuvalla on suurta merkitystä, sillä sen avulla muut jäsenet saavat sinusta paremman kokonaiskuvan ja ottavat sinuun todennäköisemmin yhteyttä.

Uudet ominaisuudet New Honey -sivustolla

New Honey tarjoaa paljon ominaisuuksia, joista monet ovat käytettävissä myös ilmaiseksi. Joka päivä sinulla on esimerkiksi mahdollisuus vastata etusivulla olevaan päivän kysymykseen. Viestit-välilehdellä näet chattipyyntösi ja yleiskatsauksen muiden jäsenten kanssa käymistäsi keskusteluista.

On täysin sinun valintasi, haluatko vastata toiselta jäseneltä saamaasi viestiin vai jättää sen huomiotta. Voit myös etsiä sivustolta muita kanssasi samanhenkisiä käyttäjiä esimerkiksi heidän sukupuolensa, sijaintinsa, ulkonäkönsä, henkilökohtaisten mieltymystensä tai heidän suosimansa treffimuodon perusteella.

VIP-jäsenyys jopa 12 kuukaudeksi

Saadaksesi käyttöösi kaikki deittisivuston ominaisuudet, täytyy sinun liittyä premium-jäseneksi. Premium-jäsenyyksiä on eri pituisia, ja voit valita joko kolmen, kuuden tai 12 kuukauden pituisen jäsenyyden. Kolmen kuukauden jäsenyys on suosituin, sillä sen avulla palveluun ja sen ominaisuuksiin on helppo tutustua. Premium-jäsenenä voit lähettää viestejä, nähdä muiden käyttäjien profiilit kokonaisuudessaan, katsella jäsenten kuvia, lisätä kontakteja suosikkeihin ja vastaanottaa ehdotuksia sopivista kumppaneista.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Poistaaksesi käyttäjätilisi, sinun täytyy ensin peruuttaa mahdollinen premium-jäsenyytesi. Vasta sen jälkeen voit pyytää henkilökohtaisten tietojesi poistamista. Voit perua jäsenyytesi milloin vain haluat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytämällä ohjeita siihen, miten edetä. Ota huomioon, että peruuttaaksesi premium-jäsenyytesi sinun on aina pyydettävä sitä erikseen olemalla yhteydessä New Honey -sivuston asiakastukeen joko deittisivustolla olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti lähettämällä pyyntö postitse tai faksilla yrityksen osoitteeseen. Sivustolla olevan linkin löydät klikkaamalla omaa kuvaasi sivun oikeassa ylänurkassa ja valitsemalla sitten asetukset-välilehden.

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Päivitetty viimeksi
23. 1. 2021

New Honey Ominaisuudet

Lataa kuva

Tuoreiden tilastojen mukaan vain kolmella prosentilla käyttäjistä ei ole profiilissaan ollenkaan kuvaa. Siksi on tärkeää ladata vähintään yksi kuva. Voit valita näkyykö kuvasi kaikille käyttäjille vai haluatko sumentaa sen niin, että vain valitsemasi käyttäjät saavat nähdä kuvasi.

Haun asetukset

Voit milloin tahansa muuttaa unelmiesi kumppaniehdokkaiden kriteereitä profiilissasi. Voit myös räätälöidä hakutuloksia kumppaniehdokkaiden seksuaalisen suuntautumisen, siviilisäädyn, sijainnin, asuinkaupungin ja ulkonäön mukaan, tai sen mukaan millaisia intiimejä kohtaamisia ehdokkaat suosivat.

Profiilin asetukset

Rekisteröityessäsi sinulta kysytään muutamia kysymyksiä, joiden vastauksia näkyy profiilissasi. Halutessasi voit niiden lisäksi lisätä profiiliisi myös itse valitsemiasi lisätietoja. Voit esimerkiksi kertoa muille jäsenille ihannekumppanistasi ja sinulle mieluisimmasta tavasta kohdata eroottisesti, siviilisäädystäsi, koulutuksestasi tai suhtautumisestasi alkoholiin ja tupakkaan.

Premium-jäsenyys

Päästäkseen käyttämään kaikkia New Honey -sivuston ominaisuuksia ja toimintoja, täytyy liittyä premium-jäseneksi. Jäsenyyksiä on kolmen (39,90€ kuussa), kuuden (29,90€ kuussa) tai 12 (19,90€ kuussa) kuukauden pituisina paketteina. Premium-jäsenyys uusiutuu aina automaattisesti, ellei sitä käy itse perumassa.

Premium-edut

Premium-jäsenenä saat käyttöösi monia ominaisuuksia, jotka ovat todella hyödyllisiä tutustuaksesi sivuston muihin jäseniin. Etuihin kuuluu muun muassa se, että pääset näkemään muiden jäsenten profiilit kokonaisuudessaan sekä katselemaan heidän kuviaan. Lisäksi voit esimerkiksi tallentaa mielenkiintoisia kontakteja ja saat ehdotuksia sinulle sopivista kumppaneista.

Suosituksia sinulle sopivista potentiaalisista kumppaneista

Deittailu, joka perustuu antamiisi kriteereihin tuo usein osuvia tuloksia ja saat eteesi sinua kiinnostavia kumppaniehdokkaita. Loppu on kiinni sinusta - voit itse päättää otatko potentiaaliseen kumppaniin yhteyttä vai et.

Lähetä ja vastaanota viestejä

Älä turhaan jää odottamaan että kiinnostava jäsen lähestyy sinua, vaan lähetä itse hänelle viesti. Älä turhaan anna ensivaikutelman määritellä liikaa vaan lähesty muita rohkeasti ja ota selville millainen henkilö profiilin takana on.

Osoita kiinnostuksesi

Premium-jäsenenä voit selailla kuvia sinulle suositelluista kumppaniehdokkaista. Jos kuva miellyttää, voit tykätä siitä ja osoittaa kiinnostuksesi. Jos ei, hyppää suoraan seuraavaan kuvaan. Kuvagalleriassa voit selailla kumppaniehdokkaita ja löytää sinua viehättäviä jäseniä.

New Honey VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Lataa valokuva
Vastaanota viestejä
Näe kuka on vieraillut profiilissasi
Vastaanota sähköposti-ilmoituksia
Vastaanota kumppaniehdokkaita
Määrittele eroottinen tyyppisi

3 kuukauden VIP-jäsenyys

39,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Lataa valokuva
Lähetä ja vastaanota viestejä
Katso valokuvia
Näe profiilit kokonaisuudessaan
Näe eroottinen galleria
Tallenna kontakteja
Näe kuka on vieraillut profiilissasi
Vastaanota sähköposti-ilmoituksia
Vastaanota kumppaniehdokkaita
Määrittele eroottinen tyyppisi
Edistynyt hakutoiminto

6 kuukauden VIP-jäsenyys

29,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Lataa valokuva
Lähetä ja vastaanota viestejä
Katso valokuvia
Näe profiilit kokonaisuudessaan
Näe eroottinen galleria
Tallenna kontakteja
Näe kuka on vieraillut profiilissasi
Vastaanota sähköposti-ilmoituksia
Vastaanota kumppaniehdokkaita
Määrittele eroottinen tyyppisi
Edistynyt hakutoiminto

12 kuukauden VIP-jäsenyys

238,80€

Profiili
Lataa valokuva
Lähetä ja vastaanota viestejä
Katso valokuvia
Näe profiilit kokonaisuudessaan
Näe eroottinen galleria
Tallenna kontakteja
Näe kuka on vieraillut profiilissasi
Vastaanota sähköposti-ilmoituksia
Vastaanota kumppaniehdokkaita
Määrittele eroottinen tyyppisi
Edistynyt hakutoiminto

New Honey Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Premium-jäsenyyksiä on saatavilla eri pituisina
Voit valita näkyykö kuvasi kaikille vai vain valitsemillesi käyttäjille
Sivusto antaa suosituksia potentiaalisista kumppaniehdokkaista
New Honey on hienovarainen sivusto, jolla voi järjestää tahdikkaita tapaamisia

Huonot puolet

Premium-jäsenyys voi tuntua kalliilta
Sivustolla etsitään suurimmaksi osaksi suhteita, joihin ei ole tarkoitus sitoutua
Premium-jäsenyys uusiutuu automaattisesti ellei sitä peru ajoissa itse
Päivittäinen suositeltujen kumppaniehdokkaiden määrä on vain 20

New Honey käyttäjille

Hyvät puolet

Voit kokea sivustolla jännittäviä kohtaamisia ja samalla olla varma siitä, että käyttäjäkokemuksesi on aina hienovarainen ja tahdikas.
New Honey -sivustolle liittyy päivittäin tuhansia uusia käyttäjiä ja molemmat sukupuolet ovat hyvin edustettuna. Maailmanlaajuisesti uusia kohtaamisia etsiviä käyttäjiä on miljoonia.
Premium-jäsenyydestä on todellista hyötyä ja valeprofiileihin törmääminen on epätodennäköistä. Premium-jäsenyyksiä on valittavana eri pituisilla sopimuksilla.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani New Honey -sivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Deittisivusto New Honey on suunniteltu kaikille sellaisille ihmisille, jotka toivovat löytävänsä vapaamuotoisia suhteita, joihin ei tarvitse sitoutua. Sivuston päätarkoitus on yhdistää ihmisiä, joilla on samankaltaisia toteutumattomia eroottisia fantasioita. Ajatuksena on nauttia erotiikasta turvallisessa, valvotussa ympäristössä. Jos haluat kokeilla jotain uutta, jännittävää ja adrenaliinintäyteistä, kannattaa liittyä New Honeyn kasvavaan käyttäjäkuntaan. Sivusto on ulkoasultaan moderni ja helppokäyttöinen eikä kuormita käyttäjää tarpeettomilla toiminnoilla, kuten valitettavan moni muu sivusto. Jos et halua sitoutua vakavaan parisuhteeseen vaan etsit kumppania, jonka kanssa järjestää intohimoisia, tahdikkaita tapaamisia, löydät New Honey -sivustolta varmasti etsimäsi.

New Honey Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (5)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (2)
Sara, 27 vuotta

Tällä deittisivustolla ei ole ollenkaan huonoja puolia! Halusin tavata miehen Saksasta, missä parhaillaan työskentelen. Ja kiitos New Honeyn, olen tutustunut karismaattiseen herrasmieheen, johon taidan olla rakastumassa...

KYLLÄ 4 EI 0
Mika, 39 vuotta

New Honeyssa ei kannata odottaa löytävänsä kumppania vakavaan parisuhteeseen. Kokeilin deittailla samanhenkisiä ihmisiä ja aktivoin premium-jäsenyyden kolmeksi kuukaudeksi. Pettymyksekseni huomasin että ainoa asia, mistä naiset näyttivät olevan kiinnostuneita oli rikkaan rakastajan löytäminen.

KYLLÄ 8 EI 8
Amanda, 39 vuotta

En oikeastaan keksi mitään huomautettavaa. Sain heti ensimmäisenä päivänä yli 20 viestiä todella mukavilta miehiltä. Sivustolla on paljon valikoimaa ja se tarkoittaa sitä, että minulla on myös paljon valinnanvaraa.

KYLLÄ 16 EI 6
Juha, 41 vuotta

New Honey tekee mitä lupaa: sivusto on todella hienovarainen, anonyymi ja tarjoaa mahdollisuuden näyttää kuva vain niille käyttäjille, jotka itse valitsee. Muut näkevät vain sumennetun kuvan, jonka henkilöä on mahdoton tunnistaa. Ja koska olen parhaillaan mutkikkaassa parisuhteessa, en etsi syvempää tuttavuutta vaan haluan vain intiimejä eroottisia kohtaamisia ilman sen kummempia vaatimuksia.

KYLLÄ 21 EI 14
Samuel, 3 vuotta

Luen aina sivustojen käyttöehdot ennen niille liittymistä, jotta välttyisin ikäviltä yllätyksiltä. Siitä puheen ollen, enpä olisi odottanut että premium-jäsenyydestä pitää maksaa ja että maksullinen jäsenyys uusiutuu automaattisesti.

KYLLÄ 18 EI 19

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi