Ashley Madison

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
946 080 jäsentä online-tilassa juuri nyt
TREFFI CLUB
1.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua
UNELMAKUMPPANI
2.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua

Ashley Madison Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,3/10
54 000 000+ / 23+
Ashley Madison

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 8,3/10

Turvallisuus: 9,3/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 8,8/10

Potentiaali löytää kumppani: 8,8/10

Asiakastuki: 7/10

Hinta: 7,5/10

Ashley Madison Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Se alkuperäinen deittisivusto varattujen seuranhakuun

Ashley Madison tarkoitettu heille, jotka etsivät varattua seuraa tai ovat itse varattuja. Sivusto palvelee siis muitakin kuin aviossa eläviä deittailijoita. Tämä esteettistä silmää miellyttävä, moderni sivusto mahdollistaa seuranhaun sellaisille sinkuille, jotka etsivät rakkautta tai hauskoja hetkiä tahollaan naimisissa olevan kumppanin kanssa. Sivusto tarjoaa mahdollisuuksia myös LGBT-deittailuun. Deittisivusto on hyvin suunniteltu, moderni ja melko helppokäyttöinen. Se rakentuu vahvasti kuvien (sekä julkisten profiilikuvien että yksityisten kuvagallerioiden) ja aktiivisen vuorovaikutuksen varaan. Käyttäjän ei tarvitse täyttää monivaiheista persoonallisuustestiä eikä sivusto kätkeydy monimutkaisten algoritmien taakse muodostaakseen kumppaniehdotuksia. Jäsenet tietävät mitä etsivät ja sivusto tarjoaa työkalut sen löytämiseen.

Ashley Madison on kärkisijoilla varattuun seuranhakuun keskittyvien sivustojen vertailussa kun mittareina ovat sivuston käytettävyys ja suosio. Se on myös päässyt erinomaisesti jaloilleen vuoden 2015 tietovuotoskandaalin jälkeen. Toimintatavoiltaan yhtään heikomman yrityksen tarina olisi luultavasti loppunut siihen. Sivusto onkin panostanut erityisesti turvallisuuteen ja se takaa kaikille sivuston käyttäjille turvallisen ja anonyymin käyttäjäkokemuksen. Ashley Madison houkuttelee jäseniä kaikenlaisista elämäntilanteista ympäri maailmaa.

Rekisteröityminen on uskomattoman helppoa

Ashley Madison -deittisivustolle rekisteröityminen on poikkeuksellisen helppoa. Uuden jäsenen tarvitsee vain valita itselleen nimimerkki sekä lisätä lomakkeelle tieto syntymäpäivästään ja sähköpostiosoitteestaan ennen salasanan valitsemista. Sen jälkeen rekisteröityvä jäsen voi halutessaan saman tien ladata profiiliinsa oman kuvansa. Kuvan lisänneet käyttäjät saavat sivustolla luonnollisesti enemmän huomiota. Kuvasta voi tehdä anonyymimmän mikäli valitsee piilottaa kuvasta kasvot. Tämä ominaisuus on varattua seuraa tarjoavalla sivustolla erittäin hyödyllinen ja ilmeisen suosittu. Rekisteröityessäsi sinulta kysytään myös minkälaisen tervehdyksen haluat lisätä sivustolle - se voi olla mitä vain yksinkertaisesta tervehdyksestä kliseiseen iskurepliikkiin. Lisäksi voit kertoa hieman ulkonäöstäsi sekä kuvailla itseäsi jopa 1200 sanalla (vaikkakin moni pitää esittelytekstin mieluummin hieman napakampana).

Löydä yhteys

Koska Ashley Madison on deittisivusto nimenomaan varatuille ihmisille tai varattua seuraa etsiville, moni sen jäsenistä etsii sivustolta suhteita, joihin ei ole tarkoitus sitoutua. Osa on mukana pitääkseen hauskaa netin välityksellä. Osa taas etsii jotakin vakavampaa, ja osa ei oikeastaan edes tiedä mitä etsii. Sivuston mottona toimii lausahdus: ‘Elämä on lyhyt. Hanki salasuhde’.

Itselleen mieluisia jäseniä ja kohtaamisia voi etsiä ‘Havaitse’-välilehden alta ‘Löydä’-toiminnolla. Hakutuloksia voi kaventaa sijainnin ja iän perusteella. Kriteeriksi voi asettaa myös sen, onko käyttäjällä profiilissaan kuvaa tai yksityistä kuvagalleriaa. Yhteydenotto on ilmaista naisille. He voivat lähettää viestejä kiinnostaville jäsenille, kun taas miesten on ostettava pisteitä voidakseen lähettää viestejä.

Profiilin luominen

Ashley Madisonissa profiilit ovat visuaaliselta ilmeeltään ja tiedoiltaan pelkistettyjä jopa siinä määrin ettei profiiliin tarvitse lisätä edes omaa nimeään. Sen sijaan jokaista jäsentä pyydetään valitsemaan itselleen mieluinen nimimerkki, ja se riittää. Nimimerkin valitsemiseen kannattaa käyttää hetki, sillä jos olet naimisissa ja deittailet muita, ei varmaankaan kannata valita sellaista nimimerkkiä, josta sinut saatetaan tunnistaa!

Profiilin keskiössä on ‘Tietoja minusta’ -kohta, joka voi olla pituudeltaan jopa 1200 sanaa. Toki lyhyempikin teksti riittää, jos niin haluat. Kuvista on suuri apu kiinnostavien kumppaneiden löytämisessä, joten lisää yksi tai useampi jos se suinkin on sinulle mahdollista (älä huoli, voit piilottaa kuvista henkilöllisyytesi parillakin eri tavalla). Muista että seuraa etsivät jäsenet saattavat rajata hakutoiminnoilla pois sellaiset jäsenet, joilla ei ole yksityistä kuvagalleriaa. Sinne kannattaa siis lisätä muutama ylimääräinen intiimi ja vähän rohkeampi kuva mikäli haluat nopeuttaa seuran löytymistä.

Kannattaako Ashley Madison -deittisivuston käytöstä maksaa?

Päästäkseen todella käyttämään sivustoa, miesten täytyy ostaa pisteitä, joiden avulla voi esimerkiksi lähettää viestejä. Pisteitä voi ostaa eri kokoisina paketteina, jolloin yksittäisen pisteen hinnaksi muodostuu edullisimmillaan 30 senttiä ja kalleimmillaan 59 senttiä. Jokaiseen sivustolla tapahtuvaan maksulliseen toimintoon, kuten esimerkiksi viestin lähettämiseen tai oman profiilin esille nostamiseen vaaditaan erikseen määritelty määrä pisteitä, joten jossain kohtaa ne loppuvat kesken ja niitä täytyy ostaa lisää. Jos olet mies ja harkitset Ashley Madison -sivustolle rekisteröitymistä, kannattaa pisteistä maksaa heti kättelyssä. Ilman niitä sivustolla ei voi tehdä juuri mitään.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Sivun vasemmassa reunassa on hampurilaisvalikko, josta pääset valitsemaan ‘Asetukset’. Valitse sen jälkeen ‘Tili’ ja selaa sivua sen alareunaan, josta löydät vaihtoehdot ‘Poista tili tilapäisesti käytöstä’ (jos sinusta tuntuu että haluat ehkä aktivoida sen takaisin käyttöön joskus myöhemmin) sekä ‘Poista tili’, jos haluat poistaa tilisi pysyvästi.

Ashley Madison Ominaisuudet

Suosikit

Voit lisätä sinua viehättäviä jäseniä omiin suosikkeihisi, jotta voit helposti palata katsomaan heidän profiiliaan myöhemmin. Vaikka silloin kun olet erityisen flirttailevalla tuulella ja keksit helposti vastustamattomia keskustelunavauksia! Suosikki-toiminto on kaikille käyttäjille ilmainen.

Jotakin kaikille

Ashley Madisonissa kiinnostavia kumppaniehdokkaita voi etsiä myös samaa sukupuolta olevista käyttäjistä. Se ei aina ole itsestäänselvyys tällaisilla sivustoilla.

Lähetä silmäniskuja

Voit lähettää kiinnostuksenkohteillesi silmäniskuja veloituksetta. Tämä flirttailuun kannustava toiminto mahdollistaa oman kiinnostuksen ilmaisemisen nopeasti ja hauskalla tavalla.

Näytä kauniit kasvosi mutta piilota loput

Kuvalliset profiilit herättävät neljä kertaa enemmän kiinnostusta kuin kuvattomat. Niin se vain menee! Ashley Madisonissa voit piilottaa kuvistasi kasvot tai tehdä kuvistasi kokonaan anonyymejä. Voit myös luoda yksityisen kuvagallerian, johon voit lisätä intiimejä kuvia itsestäsi. Voit jakaa kuvagallerian sinusta kiinnostuneiden käyttäjien kanssa, ja he voivat pyytää sinulta avainta kuvagalleriaasi. Voit myös pyytää muilta käyttäjiltä pääsyä heidän yksityiseen kuvagalleriaansa.

Premium-edut

Mitä saat kun maksat premium-jäsenyydestä Ashley Madison -deittisivustolla? Tässä muutamia premium-jäsenten lisäetuja.

Lähetä ja vastaanota viestejä

Miesten täytyy ostaa pisteitä voidakseen lähettää viestejä Ashley Madisonissa. Jos ostat suurimman pistepaketin (1000 pistettä), lähetät pisteillä huimat 125 viestiä jäsenille, joiden kanssa haluat olla yhteydessä.

Etuja matkustaville

Pisteillä (eli rahalla) voit ostaa käyttöösi Traveling Man- tai Traveling Woman -toiminnon. Sen avulla voit lähettää jopa 30 viestiä jäsenille, jotka ovat sellaisessa matkakohteessa, johon pian itse matkustat. Voit siis järjestää itsellesi treffejä ja seuralaisia jo ennen kuin matkasi on edes alkanut, olitpa sitten lähdössä poikien hurvittelureissulle tai työmatkalle.

Tee itsestäsi prioriteetti

Maksamalla 99 senttiä päivässä voit korostaa profiiliasi 30 päivän ajan ja nostaa sitä paremmin näkyville. Tätä toimintoa hyödyntämällä profiilisi näkyy ensimmäisten joukossa jokaisen käyttäjän ‘Havaitse’ -sivulla ja profiilisi huomataan varmasti. Muistathan että saat paljon todennäköisemmin silmäniskuja ja viestejä jos olet täyttänyt profiilisi tiedot huolella ja lisännyt kuvia itsestäsi!

Ashley Madison VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyy

Profiili
Katsele profiileita ja tykkää niistä
Luo suosikkilista
Edistyneet hakutoiminnot
Lähetä silmäniskuja

Peruspaketti - 100 pistettä

59,00€

Profiili
Katsele profiileita ja tykkää niistä
Luo suosikkilista
Edistyneet hakutoiminnot
Lähetä silmäniskuja
Lähetä virtuaalisia lahjoja
Korosta omaa profiilia
Vastaanota sähköposti-ilmoituksia
Lähetä personoituja viestejä
Aloita chat-keskusteluja

Klassikko - 500 pistettä

179,00€

Profiili
Katsele profiileita ja tykkää niistä
Luo suosikkilista
Edistyneet hakutoiminnot
Lähetä silmäniskuja
Lähetä virtuaalisia lahjoja
Korosta omaa profiilia
Vastaanota sähköposti-ilmoituksia
Lähetä personoituja viestejä
Aloita chat-keskusteluja

Exclusive - 1000 pistettä

299,00€

Profiili
Katsele profiileita ja tykkää niistä
Luo suosikkilista
Edistyneet hakutoiminnot
Lähetä silmäniskuja
Lähetä virtuaalisia lahjoja
Korosta omaa profiilia
Vastaanota sähköposti-ilmoituksia
Lähetä personoituja viestejä
Aloita chat-keskusteluja

Ashley Madison Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Premium-ominaisuudet ovat naisille ilmaisia
Luultavasti maailmanlaajuisesti paras sivusto omassa kategoriassaan
Erittäin hienovarainen ja turvallinen sivusto
Uniikit ominaisuudet matkaileville
Hyvin helppokäyttöinen sivusto

Huonot puolet

Pistepaketit on kuvattu hieman epäselkeästi

Ashley Madison käyttäjille

Hyvät puolet

Ashley Madison on korkealuokkainen sivusto salasuhdetta etsiville
Visuaalisesti tyylikäs, hyvin suunniteltu sivusto
Ashley Madison on kiinnittänyt erityistä huomiota turvallisuuden tasoon ja on siksi erittäin turvallinen
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Ashley Madison -deittisivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Ashley Madison näyttää upealta, ja sivusto on helppokäyttöinen. Sivustolla on paljon aktiivisia jäseniä ja se on ollut toiminnassa jo niin kauan että puutteet ja viat on saatu eliminoitua (mukaan lukien turvallisuuden osalta). Käyttäjäkunta on monipuolinen mikä tarkoittaa sitä, että olitpa millainen deittailija tahansa, löydät suurella todennäköisyydellä omiin toiveisiisi ja odotuksiisi sopivaa seuraa. Sivuston pistesysteemi tuntuu aluksi hieman omituiselta, mutta se on kuitenkin tarpeeksi selkeä, jotta sen käyttöön tottuu nopeasti. Maksulliset ominaisuudet tuovat mukanaan myös joitakin erinomaisia etuja (kuten Traveling Man -toiminto), jotka ovat todella hyödyllisiä ja loppuun asti mietittyjä. Moni tunnistaa nimen Ashley Madison, mutta deittisivusto pitää huolta jäsentensä yksityisyydestä eikä nimi koskaan näy luottokorttilaskulla tai tiliotteessa. Sivuston anonymiteettiä lisää se, että siellä käytetään oikeiden nimien sijasta nimimerkkejä. Jos etsit piristystä avioliittosi tai suhteesi ulkopuolelta, sopivista deittisivustoista Ashley Madison tulee ensimmäisenä mieleen. Ja se on hyvä merkki.

Ashley Madison Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Anne, 40 vuotta

Elettyäni 15 vuotta seksittömässä ja rakkaudettomassa avioliitossa päätin kokeilla Ashley Madisonia. Tapasin muutamia mukavia herrasmiehiä, joiden kanssa viestittelin ennen kuin päädyin tapaamaan yhden miehen, jonka profiili todella houkutteli minua. Hän kohteli minua kuin prinsessaa vapaamuotoisessa fyysisessä suhteessamme.

KYLLÄ 5 EI 2
Mikael, 32 vuotta

Olen seurustellut 11 kuukautta Ashley Madisonissa tapaamani tyttöystäväni kanssa. Tapasin sivustolla aikanaan kolme ihanaa naista ja aloitimme pian parisuhteen tyttöystäväni kanssa. Olemme edelleen todella onnellisia.

KYLLÄ 17 EI 10
Sami, 45 vuotta

Ashleymadison on yhä yksi parhaimmista sivustoista. Tapasin siellä monta hyvännäköistä naista. Sivusto ei ole enää niin hyvä kuin mitä se joskus oli, tai ehkä olen vaan tullut vanhaksi. Hyvännäköisiä naisia siellä on, mutta hinnat ovat aika korkeat.

KYLLÄ 17 EI 22
Ville, 54 vuotta

Todellakin tykkään Ashley Madisonista ja paljon! Kokeiltuani todella monia ‘top’-sijalla olevia sivustoja olen nyt onnistunut löytämään kaksi hyvää kuluneen viikon sisällä. Ashley Madison näyttää tosi lupaavalta, toivottavasti se täyttää lupauksensa!

KYLLÄ 28 EI 15

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi