TREFFI CLUB

TREFFI CLUB Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,1/10
50 000+ / 30+
TREFFI CLUB

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 9,6/10

Turvallisuus: 9,7/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 9,4/10

Potentiaali löytää kumppani: 9,1/10

Asiakastuki: 9,1/10

Hinta: 8,6/10

Kuvia käyttäjistä
jotka ovat online-tilassa
11062 jäsentä online-tilassa juuri nyt

Joona
Joona, Ikä: 26
Aino
Aino, Ikä: 23
Joonas
Joonas, Ikä: 35

TREFFI CLUB Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Minkälainen sivusto Treffi Club on?

Nykyään kumppania ei enää etsitä lavatansseista, kirkonmenoista tai sukulaisen suosituksesta. Nykyään käytetään yhä enenevissä määrin nettideitti sivustoja ja sovelluksia. Näiden määrä onkin lisääntynyt kysynnän myötä ja erilaiset sivustot tarjoavat erilaisille käyttäjille heidän tarpeitaan vastaamaan toteutettuja räätälöityjä sivustoja. On seuranhakupalveluita +50 vuotiaille, kuumia treffejä, salaista seuraa, tositarkoituksella hakua, sekä akateemista seuraa. Jokaiselle on siis olemassa jotakin. Treffi club tekee seuranhausta helppoa ja hauskaa eikä karsi käyttäjiään iän, ammatin, koulutuksen tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut deittisivusto, jossa seuraa voivat hakea täysi-ikäiset miehet ja naiset. Sivustolla voi etsiä itselleen sekä hetero- että homoseksuaalisuhdetta. Toiminnot ovat samankaltaiset kuin muillakin deittisivustoilla, mutta Treffi Club on täysin ilmainen viestien lähettämistä lukuun ottamatta. Sivusto on helppokäyttöinen ja kaikki toiminnot ovat selkeästi esillä. Etusivulla voit heti nähdä sinua lähellä olevien paikalla olevien käyttäjien kuvat, nimimerkin ja iän. Sivusto on turvallinen ja asiakastuen yhteystiedot ovat selkeästi esillä. Väärinkäytöksiä esiintyessä on myös mahdollista ilmiantaa toisen käyttäjän profiili.

Miten sivustoa pystyy käyttämään?

Jotta sivustoa pystyy käyttämään ja etsimään itselleen juuri sitä oikeanlaista treffikumppania, sinne pitää rekisteröityä. Tämä takaa käyttäjille perusturvallisuuden. Sivustolle rekisteröitymisen yhteydessä kysytään oma sukupuoli ja se, että etsiikö mies- vai naisseuraa. Tämän jälkeen kysytään kotikaupunki, syntymäaika, sekä ideaalikumppanin ikähaarukka ja oma sähköpostiosoite. Samalla luodaan itselleen myös käyttäjätunnus. Tämän tehtyään pystyy selaamaan sivustolla olevia profiileja. Sähköpostiin tulee aina vahvistus tilin luomisesta, mutta sivuston käyttö ei edellytä sähköpostin vahvistusta toimiakseen. Tämä luo tietynlaisen riskin tekaistuista profiileista. Tosin käyttöehdot kieltävät väärinkäytön ja muiden kuin omien kuvien lataamisen. Tämän valvonta saattaa olla jonkin verran haasteellista monien satojen käyttäjien vuoksi. Kannattaa kuitenkin vahvistaa sähköposti siihen tullutta linkkiä klikkaamalla, jotta pääsee nauttimaan koko sivuston kaikista toiminnoista.

Profiilin täydentäminen

Oman treffikumppanin hakeminen kannattaa aloittaa täyttämällä omaan profiiliin tiedot itsestään mahdollisimman tarkasti. Persoonallinen kuvaus itsestä, omista harrastuksista ja arvoista on tärkeää ainakin useimmille naiskäyttäjille. Lisäksi on hyvä kertoa mitä kumppanissa arvostaa ja minkälaista seuraa on hakemassa. Kuvallinen profiili saa aina enemmän huomiota kuin kuvaton, joten hyvät kuvat lisäävät onnistumisprosenttia. Kasvokuva, sekä kokovartalokuva ja/tai kuva harrastuksen parissa miehillä lisää tutkitusti naisten mielenkiintoa. Naiset onnistuvat taas kumppanin löytämisessä paremmin, jos he ottavat itsestään selfieitä. Bikinikuvat tai muut paljastavat kuvat toki houkuttelevat mieskäyttäjiä kurkkaamaan profiiliin, mutta se antaa naisesta myös tietynlaisen käsityksen, että onkin parisuhteen sijaan haussa vain sänkyseuraa. Profiiliin voi halutessaan ladata useampia kuvia, jotka ovat näkyvillä kaikille Treffi Clubin käyttäjille. Sivuston ylläpitäjän on kuitenkin hyväksyttävä kaikki lataamasi kuvat ennen kuin ne tulevat näkyviin. Tämä toiminto estää muiden kuin sinun itsesi kuvien lataamisen. Ei-sallittuja kuvia ovat muun muassa julkisuuden henkilö, sarjakuvahahmo tai kuva omasta lemmikistä sellaisenaan ilman että itse olet lemmikkisi kanssa kuvassa.

Miten poistaa oma profiili?

Jos on löytänyt itselleen sen oman täydellisen kumppanin ja päättää poistaa oman profiilinsa, niin Treffi Club on tehnyt tästä helppoa. Se tapahtuu menemällä omiin asetuksiin, jossa on kohta ”poista tilisi. Jos poistaa tilinsä, sitä ei ole enää mahdollista palauttaa, vaan on luotava kokonaan uusi tili ja profiili, jos päättääkin palata takaisin käyttämään sivustoa.

Sivuston sisältö

Sivustolle sisäänkirjauduttuaan käyttäjä pystyy näkemään etusivulla paikalla olevat ja lähellä olevat henkilöt, sekä uudet käyttäjät kuvineen. Sivusto sisältää myös laajennettu haku –toiminnon, jonka avulla voi hakea itselleen kumppania ja seuraa täyttämällä hakukenttään seuraavat kriteerit.

Miten löytää itselle sopiva treffrikumppani?

Voit myös etsiä toisen käyttäjän profiilia suoraan ”etsi profiileja” toiminnolla. Näin on mahdollisesti cyberavaruuteen hävinnyt keskustelu voi jatkua, kunhan muistaa mielenkiinnon herättäneen henkilön käyttäjätunnuksen. Omasta profiilista pääsee muokkaamaan hakuehtoja niin, että sivusto hakee muita juuri sinun hakuehtoihisi sopivia henkilöitä. Profiilin asetuksiin voi valita hakeeko mies- vai naisseuraa, asettaa haettavalle henkilölle ikähaarukan, sekä hänen maakuntansa ja asuinkaupunkinsa. Kun asetukset on tallennettu profiiliin, etusivulle tulee näkyviin haettavien henkilöiden kuvat asetusten mukaan. Profiiin asetusten jälkeen voi kokeilla myös osumapeliä. Osumapeli käyttää sekä sijaintitietoja että omia asetuksiasi ja näyttää ne kaikkein potentiaalisimmat kumppaniehdokkaat. Osumapeliä pelattaessa näkyviin tulee henkilöiden kuvat ja tiedot siitä mitä he etsivät. On huomattava, että sivustolla on myös viihdetarkoitukseen luotuja profiileja, joista mainitaan selkeästi myös käyttöehdoissa. Nämä profiilit erottaa muista profiileista nimimerkin perässä olevasta sydämen muotoisesta symbolista. Tämä symboli tarkoittaa ettei fyysinen kontakti ole mahdollinen, sillä profiili on viihdekäyttöön, mutta keskustelun käyminen tämän profiilin takana olevan henkilön kanssa onnistuu kyllä. Trefficlub myöntää käyttöehdoissaan käyttävänsä tämän kaltaisia profiileja rohkaistakseen jäseniä keskusteluun, jonka myötä he lisäävät mahdollisuuttaan löytää se sopiva treffikumppani. Miten paljon Treffi Clubin käyttö maksaa? Treffi Clubissa profiilin luominen, toisten profiilien selaaminen ja viestien lukeminen on täysin ilmaista. Ainoastaan viestin kirjoittaminen on maksullista. Treffi Clubissa ei siis ole mitään kuukausimaksuja, ilmaista kokeilujaksoa tai määräaikaista sopimusta tiettyyn hintaan. Viestejä kirjoittaakseen henkilön pitää ostaa itselleen krediittejä luottokortilla. Hinnat määräytyvät siten, että mitä enemmän ostaa krediittejä kerralla, sitä halvemmaksi yhden viestin lähettäminen tulee. Yhden viestin lähettäminen maksaa yhden krediitin. Krediitit ovat voimassa rajoitetun ajan, jonka jälkeen ne vanhenevat. Jos käyttäjä ei käytä tiliään yli 90 päivään hänen käyttäjätilinsä poistetaan automaattisesti ja tämän jälkeen myös hänen krediittinsä nollautuvat. Ostettuja krediittejä ei ole mahdollista saada takaisin.

Miten herättää mielenkiinto ja onnistua saamaan treffit?

Varmimmin treffit saa aikaiseksi, kun käyttää riittävästi aikaa profiilien selaamiseen. Aluksi voi tuntua, että on vaikea valita kaikkien käyttäjien keskuudesta se itselle sopiva kumppani, mutta laajennetulla haulla voi asettaa ehtoja ja rajata mahdollisia treffi-kandidaatteja, jolloin näet sinua lähellä olevat käyttäjät.

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Päivitetty viimeksi
21. 3. 2023

TREFFI CLUB Ominaisuudet

Trefficlubin ominaisuudet

Trefficlubin käyttö on ilmaista, jolloin kaikilla käyttäjillä on samanlainen tili. Trefficlubilla ei siis ole mitään kuukausimaksuja. Ainoat maksut koostuvat viestien lähettämisestä.

Treffikumppanin löytäminen

Voit nähdä etusivulla hakujasi vastaavat treffikumppanit. Kiinnostavan henkilön profiilin saa auki kuvaa klikkaamalla. Jos tykkääät hänestä, voit painaa sydäntä tai lähettää viestin.

Paikallinen haku

Voit muuttaa omassa profiilissasi sen hetkisen olinpaikkasi ja löytää sen avulla itseäsi lähellä olevia treffikumppaneita.

Laajennettu haku

Laajennettuun hakuun voit valita ne itsellesi tärkeimmät treffikumppanin ominaisuudet. Haku ei ole kovin tarkka ja siitä puuttuu tiettyjä kriteerejä.

Osumapeli

Osumapeli näyttää muut käyttäjät kuvina, jolloin sinun pitää painaa joko sydän, jos tykkäät hänestä tai rasti, jos et pidä hänestä.

Viestit

Kun löydät miellyttävän treffikumppanin, voit lähettää hänelle viestin. Saat ilmoituksen itellesi, kun viestiisi vastataan.

TREFFI CLUB VIP-jäsenyyden hinnat

Free account

Profiilin luominen
Hakuehdot

Krediittiä - 10

15,00€

Profiilin luominen
Hakuehdot
Chattaa muiden käyttäjien kanssa
Lisää profiilisi näkyvyyttä

Krediittiä - 50

66,00€

Profiilin luominen
Hakuehdot
Chattaa muiden käyttäjien kanssa
Lisää profiilisi näkyvyyttä

Krediittiä - 200

231,00€

Profiilin luominen
Hakuehdot
Chattaa muiden käyttäjien kanssa
Lisää profiilisi näkyvyyttä

TREFFI CLUB Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Profiilin luominen on helppoa ja ilmaista
Alueelliset haut
Itseä lähellä olevat käyttäjät näkee heti etusivulla
Sivusto on tarkoitettu kaikille

Huonot puolet

Viestien lähettäminen on maksullista
Ei ilmaista kokeilujaksoa
Jos etsii sekä mies- että naisseuraa, haut on tehtävä erikseen
Hieman suppea laajennettu haku

TREFFI CLUB käyttäjille

Hyvät puolet

Trefficlubi on helppokäyttöinen sivusto
Käyttäjiä on paljon joka ikäryhmässä
Käyttö on ilmaista, maksat vain viestien lähettämisestä
Mukana on viihdeprofiileja, jotka toimivat ns. jäänmurtajina, jotta käyttäjät rohkaistuisivat kirjoittamaan myös muille sivuston käyttäjille
Screenshot

Oma kokemukseni Treffi Clubista

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Profiilin luominen oli todella helppoa ja nopeaa. Kaikki toiminnot olivat selkeästi esillä ja niiden käyttö ja ominaisuuksien ymmärtäminen kävi myös nopeasti. Tässä sivustossa pidin erityisesti siitä, että se on tarkoitettu ihan kaikille, eikä suunnattu vain tietylle kohderyhmälle. Laajan käyttäjäkannan ansiosta potentiaalisen treffikumppanin löytäminen sujui jouhevasti ja samalla koin sen myös hauskaksi.

TREFFI CLUB Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Falling in love, 52 vuotta

Kuulin työkaverilta Treffi Clubista ja luulin aluksi sen olevan jonkin uusi ravintola, sillä hän oli tavannut jonkun ihanan naisen. Kysyin asiasta ja hän kertoi mistä on kyse ja opasti käytön alkuun. Kokeilin sivustolla olevaa Osumapeliä ja sitä kautta löysin minun näköiseni ja oloiseni miehen. Ja onneksi hän ajatteli minusta aivan samalla tavoin. Saan yhä perhosia vatsaani, kun vain kuulenkin hänen äänensä puhelimessa.

KYLLÄ 0 EI 1
Yksinäinen , 35 vuotta

Tämä sivusto on vähän pettymys. Se kyllä toimii ja viestejä on tullut vaihdettua, mutta meitä yksinäisiä naisia on kerta kaikkiaan liikaa. Suurin osa miehistä, joiden kanssa olen kirjoitellut haluavat vain seksiseuraa, eivät mitään vakavaa. Olen kyllä onnekseni saanut muutaman hyvän ystävän muista yksinäisistä.

KYLLÄ 0 EI 1
Alla, 27 vuotta

En aluksi uskonut, että tämä voi oikeasti toimia. Kirjoittelin miehen kanssa, joka ei halunnut julkaista kuvaansa, sillä hän ei ollut tullut vielä julkisesti kaapista ulos. Mutta juttua riitti ja kaikki palaset loksahtivat kohdalleen. Kun hän lopulta suostui julkaisemaan kuvansa, rakastuin yhä enemmän. Teimme treffit läheiseen puistoon ja ensisuudelma vaihdettiin omenapuun alla. Siitä se meidän tarinamme lähti. Nyt on takana onnelliset 5kk.

KYLLÄ 0 EI 1
Onnellinen, 78 vuotta

Minä en ollut koskaan kuullutkaan mistään deittisivustoista, jotka toimivat Internetissä, sillä minun aikanani seura haettiin ihan toisella tavalla. Tyttären tytär se sitten suostutteli minut kokeilemaan, josko se uusi emäntä löytyisi sitä kautta. Ja löytyihän se, vaikka välimatkaa onkin! Nyt on elämässä jotain, mitä odottaa, nimittäin minun Marjani tapaamista.

KYLLÄ 0 EI 0

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi