C-Date

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
830 879 jäsentä online-tilassa juuri nyt
UNELMAKUMPPANI
1.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua
TREFFI CLUB
2.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua

C-Date Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,3/10
36 000 000+ / 21+
C-Date

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 8,5/10

Turvallisuus: 9,5/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 9/10

Potentiaali löytää kumppani: 8/10

Asiakastuki: 6,8/10

Hinta: 7,8/10

C-Date Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Sivusto aikuisten hauskanpitoa varten

C-Date on sivusto heille, jotka tahtovat pitää hauskaa. Siellä osa etsii intiimejä fyysisiä kohtaamisia ja osa haluaa tavata vain virtuaalisessa maailmassa. Jotkut haluavat osallistua aktiivisesti ja osa vain katsella. Tarjontaa löytyy kaikenlaisiin mielihaluihin ja käyttäjiä kannustetaan viestimään avoimesti toiveistaan ja siitä, mitä he toivovat potentiaalisilta partnereiltaan.

Rekisteröityminen tapahtuu hetkessä

Rekisteröityminen C-Date -sivustolle on helppoa. Vastattuasi muutamaan kysymykseen parisuhdestatuksestasi, ulkonäöstäsi ja siitä millaista seuraa etsit, olet valmis!

Sen oikean löytäminen hauskanpitoa varten

C-Date luo sinulle valmiita matchejä, eivätkä ne lopu oikeastaan koskaan kesken. Profiilikuvista saat vihiä siitä millaisia eroottisia kohtaamisia jäsenet etsivät. Jokainen profiilikuva on ylläpidon manuaalisesti tarkistama, joten voit olla varma niiden aitoudesta. C-Date on rento, mutta myös läpinäkyvä ja enimmäkseen rehellinen kohtaamispaikka. Käyttäjät kertovat profiilissa avoimesti toiveistaan (myös makuuhuoneen puolella).

Mobiilisovellus ja sivusto ovat toistensa kopiot

Tutustuttuasi C-Date -sivuston selainversioon, osaat liikkua sujuvasti myös mobiilisovelluksessa, sillä ne ovat käytännössä aivan samanlaiset.

Voit siis löytää uusia matchejä ja jutella heille mistä tahansa, milloin tahansa, puhelimesi avulla.

Kerro kaikille mitä haluat

Kaikkein mielenkiintoisin ja erikoisin osa C-Date -sivuston profiileja ovat erotiikkaosiot. Niissä voit avoimesti kertoa pidätkö esimerkiksi sensuellista leikistä, rajusta seksistä, erilaisista leluista tai jostain ihan muusta. Lisäksi voit tuoda esille omaa eroottista tyyliäsi kuvien avulla.

Ollako VIP, vai eikö olla?

Premium-jäsenyyksiä on yhden, kolmen ja kuuden kuukauden pituisina paketteina. Hyvät uutiset: naisille sivuston käyttö on ilmaista, ja jokainen käyttäjä saa ilmaisen kokeilujakson. Premium-jäsenyyksien hinnat ovat deittisivustoille tyypillistä tasoa ja ovat maksun arvoisia jos todella etsit hauskanpitoa. Sivuston jäsenet ovat aktiivisia ja avoimia toiveistaan ja tarpeistaan. Ilmapiiriltään sivusto on siis turvallinen paikka hauskanpidolle.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Premium-jäsenyyden peruutus täytyy tehdä vähintään 4 viikkoa ennen uuden maksukauden alkamista. Jos haluat poistaa profiilisi kokonaan, voit tehdä sen valitsemalla profiilissasi välilehden ‘asetukset’, ja valitsemalla sivun alareunasta ‘deaktivoi profiili’.

C-Date Ominaisuudet

Matchit

C-Date räätälöi listan sinun toiveisiisi sopivista kumppaneista. Lista päivittyy käytännössä jatkuvasti. Lisätietoja kiinnostavista matcheistä saat katsomalla heidän profiiliaan.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kannattaa ehdottomasti lisätä profiilikuva! Etenkin siksi, koska ilman profiilikuvaa et näe myöskään muiden käyttäjien kuvia.

Ilmoitukset ja viestit

Perusjäsenenä voit vastaanottaa viestejä, mutta et voi itse kirjoittaa niitä. Ehkä se houkuttelee sinua siirtymään premium-jäseneksi? Jos haluat pysyä aina ajan tasalla uusimmista käänteistä, voit tilata ilmoituksia sähköpostiin.

Premium-edut

Mitä saat jos maksat premium-jäsenyydestä C-Date -sivustolla? Tässä muutamia premium-jäsenten lisäetuja.

Chattaile sydämesi kyllyydestä

Chat on aina auki kaikissa premium-jäsenyyksissä, ja voit jutella matcheille niin paljon kuin haluat. Muista että naisille tämä ominaisuus on ilmainen. Joten jos olet mies, joka etsii naista, saatat hukkua viesteihin… ja haluat varmasti vastata.

Tallenna matchejä

Voit tallentaa kiinnostavia matchejä myöhempää tarkastelua varten vain jos olet premium-jäsen. Tämä on varmasti hyödyllinen ominaisuus, joten ehkä haluat investoida siihen.

Näe tärkeät asiat

Eroottiset kuvagalleriat ovat näkyvissä vain premium-jäsenille. Tämä C-Date -sivuston tarjoama ominaisuus on melko ainutlaatuinen, joten joillekin yksistään se saattaa olla premium-maksun arvoinen!

C-Date VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Matchit
Vastaanota viestejä ja ilmoituksia
Yhteydenottoehdotuksia
Määrittele eroottinen tyyppisi

1 kuukauden VIP-jäsenyys

119,70€

Profiili
Matchit
Vastaanota viestejä ja ilmoituksia
Määrittele itsesi eroottisesti
Kuvat ja kuvagalleriat
Eroottiset kuvagalleriat
Suosikit
Yhteydenottoehdotuksia

3 kuukauden VIP-jäsenyys

39,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Matchit
Vastaanota viestejä ja ilmoituksia
Määrittele itsesi eroottisesti
Kuvat ja kuvagalleriat
Eroottiset kuvagalleriat
Suosikit
Yhteydenottoehdotuksia

6 kuukauden VIP-jäsenyys

29,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Matchit
Vastaanota viestejä ja ilmoituksia
Määrittele itsesi eroottisesti
Kuvat ja kuvagalleriat
Eroottiset kuvagalleriat
Suosikit
Yhteydenottoehdotuksia
Parasta arvoa tarjoava paketti

C-Date Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Ilmainen premium-jäsenyys naisille
Avoin yhteisö, mahdollisuuksia kaikille
Paljon jäseniä
Melko tasapuolinen sukupuolijakauma
Huoleton, mutta suunnattu silti aikuisille

Huonot puolet

Jäsenyys uusiutuu automaattisesti
Sivusto ei sovi niille, jotka etsivät rakkautta

C-Date käyttäjille

Hyvät puolet

Kaikille avoin yhteisö - täällä voit huoletta jakaa toiveesi ja olla oma itsesi.
Ei pelkästään sinkuille.
Todella turvallinen sivusto, joka on menestynyt myös turvallisuusarvioinneissa. Tämä saattaa olla tärkeää jäsenille, jotka etsivät hieman jännittävämpiä suhteita.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani C-Date -sivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

C-Date on täydellinen paikka etsiä seuraa hauskanpitoon mikäli olet aikuinen ja valmis olemaan niin tahdikas ja ymmärtäväinen kuin matchisi toivoo. Sivusto on helppokäyttöinen ja käyttäjien kirjo on monipuolinen ja aktiivinen. Voit rohkeasti etsiä mitä haluat ja löytää tarpeisiisi vastaavan matchin. Eroottiset kuvagalleriat ovat hyvä bonusominaisuus ja sivuston houkuttelevuutta lisää tietysti se, että naiset saavat ilmaisen premium-jäsenyyden ja kaikille on ilmainen kokeilujakso. Tältä sivustolta ei kannata etsiä mitään vakavaa, ja premium-jäsenyyden automaattinen uusiutuminen saattaa yllättää jos ei ole tarkkaavainen. Niille, joilla on avoin mieli, C-Date voi tarjota kaikkea mitä tarvitaan huolettomaan hauskanpitoon… ainakin siinä kohtaa kun on löytänyt jonkun, jonka kanssa huvitella.

C-Date Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Jasmin, 26 vuotta

Olen pitänyt paljon hauskaa C-Date -sivustolla. Sivusto on juuri sitä mitä etsin, ja avoin siitä mitä tarjoaa. Olen käynyt kaksilla treffeillä, toiset olivat mahtavat ja toiset ihan okei, mutta molemmat melko lailla sellaiset, kuin sivustolla annettiin ymmärtää. Suosittelisin tätä sivustoa.

KYLLÄ 1 EI 1
Janina, 19 vuotta

C-Date -sivusto on vain yhden yön juttuja varten. Se saattaa mainostaa mahdollisuutta vapaamuotoiseen deittailuun, mutta en löytänyt ketään, joka olisi halunnut vain jutella yms. Ehkä ne jotka etsivät seksiä pitävät C-Date -sivustosta. Itse haluan jotain enemmän.

KYLLÄ 5 EI 4
Aleksi, 26 vuotta

Muutin uuteen kaupunkiin noin vuosi sitten eikä minulla ollut kovin montaa kaveria ensimmäisten kuukausien aikana. Elämäni oli silloin lähinnä töitä ja kotona hengailua, kunnes yksi työkavereistani kertoi minulle C-Date -palvelusta. Etsittyäni siitä tietoa ja luettuani netistä arvosteluja päätin kokeilla sitä. Huomasin pian että se oli rento, vapaamuotoinen deittisivusto – juuri sellainen mitä etsinkin. Pidin myös siitä, että sain ilmaisen kokeilujakson premium-jäsenyydestä.

KYLLÄ 17 EI 7
Patrik, 23 vuotta

Pidin kaikesta mitä C-Date -sivuston premium-jäsenyydellä oli tarjota. Minun piti maksaa premium-ominaisuuksien käytöstä sen jälkeen kun ilmainen kokeilujaksoni loppui, mutta se ei haitannut minua. Liittymiseni jälkeen en ole viettänyt yhtäkään tylsää viikonloppua! Matchien löytäminen ei ollut kovin vaikeaa. Joka päivä saan viestejä naisilta, jotka haluavat oikeasti tavata. Olen tyytyväinen päätökseeni kokeilla C-Date -palvelua.

KYLLÄ 23 EI 11

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi