Flirtticlubi

Flirtticlubi Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
4,8/10
19 000+ / 30+
Flirtticlubi

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 4,5/10

Turvallisuus: 5/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 4,8/10

Potentiaali löytää kumppani: 4,5/10

Asiakastuki: 5/10

Hinta: 4,8/10

Kuvia käyttäjistä
jotka ovat online-tilassa
4204 jäsentä online-tilassa juuri nyt

Mikko
Mikko, Ikä: 27
Linda
Linda, Ikä: 29
Niko
Niko, Ikä: 32

Flirtticlubi Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Viihdettä ja aitoja kohtaamisia

Flirtticlubi tarjoaa uudenlaisen tavan deittailla netissä. Flirttailuun ja kevyeen tunnelmaan keskittyvä sivusto lupaa jäsenilleen viihdyttäviä, flirttailevia ja jännittäviä aikuiskontakteja. Sivustolle on 18 vuoden ikäraja, ja rekisteröitymisen yhteydessä tulee hyväksyä sivun käyttöehdot. Flirtticlubin erikoisuus on se, että mukana on tavallisten jäsenten lisäksi myös kuvitteellisia viihdeprofiileita. Näiden profiilien kanssa on mahdollista viestitellä aktiivisesti, mutta fyysinen tapaaminen ei ole mahdollista. Se on hyvä muistaa, jos harkitsee rekisteröityvänsä Flirtticlubin jäseneksi. Flirtticlubi on hyvä vaihtoehto heille, jotka etsivät netistä aktiivista juttuseuraa tai kevyttä flirttiä. Toki myös syvemmän yhteyden tai rakkauden löytyminen on tällä deittisivustolla mahdollista, sillä mukana on runsas määrä aktiivisia jäseniä. Ulkoasultaan tämä sivusto on selkeä ja moderni, sekä toiminnallisuuksiltaan helppokäyttöinen. Sivusto tarjoaa jäsenilleen sopivia deittiehdotuksia omaan profiiliin lisättyjen tietojen perusteella, mutta toki kiinnostavia profiileita voi etsiä ja katsella myös hakutoiminnon avulla. Flirtticlubi on ensisijaisesti kevyttä seuraa hakevien sinkkujen paikka, jossa mukana on hieman viettelevämpääkin kuvamateriaalia ja suoraa puhetta omista toiveista kumppanin suhteen. Tämä on seikkailunhaluiselle sinkulle oivallinen deittisivusto!

Rekisteröityminen on helppoa

Flirtticlubin jäseneksi rekisteröityminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Tällä sivustolla ei rekisteröitymisen yhteydessä kysellä ylimääräisiä kysymyksiä tai pyydetä täyttämään monivaiheista persoonallisuustestiä. Rekisteröitymislomakkeelle tarvitsee täyttää vain sähköpostiosoite, asuinkaupunki, ikä ja nimimerkki. Sen jälkeen rekisteröityminen vahvistetaan omaan sähköpostiin saapuneen linkin avulla, ja rekisteröityvää jäsentä pyydetään vielä hyväksymään sivuston käyttöehdot. Näiden askelten jälkeen kaikki on valmista ja deittailu Flirtticlubissa voi alkaa.

Profiilin luominen

Heti rekisteröitymisen jälkeen kannattaa käydä täydentämässä oman profiilin tiedot ja lisätä profiiliin kuva. Tämä on tärkeää siksi, että kuvalliset profiilit saavat huomattavasti enemmän huomiota osakseen ja myös siksi, että sivusto suosittelee jäsenilleen sopivia deittejä profiiliin lisättyjen tietojen perusteella. Omaa profiilia pääsee muokkaamaan vasemmalta löytyvän valikon kautta. Profiiliin voi tallentaa tietoja omasta ulkonäöstä, elintavoista, sekä siitä minkälaista kumppania on etsimässä. Tärkein kohta profiilissa on kuitenkin ‘Minun tietoni’-osio, johon voit vapaasti kirjoittaa kuvauksen itsestäsi, unelmiesi seuralaisesta tai siitä mitä olet deittisivustolta etsimässä. Profiilikuvan ohella juuri tähän kohtaan kannattaa panostaa, sillä se auttaa sinua erottumaan kaikkien muiden jäsenten joukosta ja tuo esille persoonaasi.

Kannattaako Flirtticlubi-deittisivuston käytöstä maksaa?

Flirtticlubilla voi selailla profiileita, katsella muiden jäsenten kuvia ja käyttää monia muitakin sivuston ominaisuuksia ilman maksua. Kannattaa kuitenkin huomioida se, että jos haluaa jäsenyydestään kaiken hyödyn irti, jäsenyydestä täytyy maksaa. Ilman maksua viestittely ei nimittäin onnistu lainkaan. Saapuneita viestejä pääsee toki lukemaan, mutta kiinnostavalle deitille vastatakseen täytyy ostaa krediittejä, jotka oikeuttavat viestittelyyn. Viestien lähettäminen on ainoa ominaisuus, josta sivustolla täytyy maksaa, mutta monelle se on myös ominaisuuksista kaikkein tärkein. Siksi vasta krediittien ostamisen myötä sivustosta pääsee todella nauttimaan. Toki voit luoda Flirtticlubiin profiilin ja katsella löytyykö sivustolta kiinnostavia kumppaniehdokkaita ja jos niin käy, ostaa krediittejä sitä mukaa kun niitä tarvitset.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Jos haluat lopettaa jäsenyytesi Flirtticlubissa, se onnistuu valitsemalla sivun vasemmassa reunassa olevasta valikosta ‘Omat asetukset’. Sivun alareunasta löydät vaihtoehdon ‘Poista tilisi’, joka poistaa profiilisi ja käyttäjätilisi palvelusta lopullisesti.

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Päivitetty viimeksi
08. 11. 2021

Flirtticlubi Ominaisuudet

Hakutoiminto

Voit etsiä vaikutuksen tehnyttä profiilia hakutoiminnon avulla lisäämällä hakukenttään nimimerkin, jonka profiilia etsit. Kaikkien jäsenten käytettävissä on myös laajennettu hakutoiminto, jonka avulla hakutuloksia voi rajata esimerkiksi iän, sukupuolen tai asuinpaikan mukaan.

Suosikit

Kun vastaan tulee kiinnostava profiili, voit tallentaa sen omaan suosikkikansioosi. Suosikit-osiossa näet kaikki suosikiksi lisäämäsi profiilit. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen silloin, kun haluat lisätä mielenkiintoisen profiilin talteen myöhempää tutustumista tai viestittelyä varten.

Näe ketkä ovat vierailleet profiilissasi

‘Vierailijat’-toiminto mahdollistaa sen, että näet ketkä kaikki ovat vierailleet katsomassa profiiliasi. Tämä kaikkien jäsenten käytettävissä oleva toiminto ei ole itsestäänselvyys netin deittisivustoilla ja usein sen käytöstä täytyy maksaa. Flirtticlubilla se on kuitenkin kaikille jäsenille maksuton toiminto.

Osumapeli

‘Osumapeli’-ominaisuus tuo deittailuun hieman leikkisyyttä ja tekee siitä hauskempaa. Pelin avulla voit katsella muiden jäsenten kuvia ja päättää kuvan ja pienen profiilikoosteen perusteella oletko kiinnostunut. Paina sydäntä, jos kiinnostuksesi heräsi, tai ruksia jos kuva ei sytyttänyt. Jos teistä kumpikin on painanut sydäntä, muodostatte osuman!

Lähetä ja vastaanota viestejä

Viestejä voi lukea ilman maksua, mutta viestien lähetys onnistuu vain krediittejä ostamalla.

Lisää profiilikuva ja katsele muiden kuvia

Jokainen Flirtticlubin jäsen voi lisätä omaan profiiliinsa yhden tai useamman kuvan. Kuvan lisääminen kannattaa, sillä kuvalliset profiilit saavat yleensä enemmän yhteydenottoja. Kaikki jäsenet pääsevät myös katselemaan muiden jäsenten kuvia rajoituksetta.

Lähetä silmäniskuja

Jos kohdallesi osuu kiinnostava profiili, mutta et heti keksi sopivaa keskustelunavausta, kokeile lähettää hänelle silmänisku! Se kertoo kiinnostuksestasi ja kuka tietää, ehkäpä vastapuoli rohkaistuu laittamaan sinulle pian viestin.

Flirtticlubi VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Lisää suosikkeja
Lähetä silmäniskuja
Hakutoiminto
Osumapeli
Vastaanota ja lue viestejä

10 krediittiä

15,00€

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Lisää suosikkeja
Lähetä silmäniskuja
Hakutoiminto
Osumapeli
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä viestejä

50 krediittiä

66,00€

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Lisää suosikkeja
Lähetä silmäniskuja
Hakutoiminto
Osumapeli
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä viestejä

200 krediittiä

231,00€

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Lisää suosikkeja
Lähetä silmäniskuja
Hakutoiminto
Osumapeli
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä viestejä

Flirtticlubi Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Suurin osa toiminnoista on kaikkien jäsenten käytettävissä ilman maksua
Paljon aktiivisia jäseniä
Helppokäyttöinen ja toimiva sivusto
Rento ja vapaamuotoinen sivusto

Huonot puolet

Viestien lähettäminen on aina maksullista
Päivittäisten silmäniskujen määrä on rajattu

Flirtticlubi käyttäjille

Hyvät puolet

Flirtticlubi on tunnelmaltaan rento deittisivusto, jolla on paljon aktiivisia käyttäjiä.
Sivusto on hyvin suunniteltu ja tyylikäs.
Ainoastaan viestien lähettäminen maksaa, kaikki muut toiminnot ovat käytettävissä ilmaiseksi.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Flirtticlubi-deittisivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Flirtticlubi on virkistävä ja uudenlainen deittisivusto, joka erottuu muista. Tämä on seikkailunhaluisten tai ihan vaan mielenkiintoista seuraa etsivien deittailijoiden paikka, jossa kynnys lähestyä kiinnostavaa profiilia on matala. Sivustolla on paljon jäseniä, ja moni heistä on aktiivinen sivustolla päivittäin. Siksi Flirtticlubissa löytää varmasti juttuseuraa, edustipa sitten mitä sukupuolta tai ikäryhmää tahansa. Huomionarvoista tällä sivustolla on se, että osa profiileista on niin kutsuttuja viihdeprofiileja, joiden kanssa voi aloittaa aidon keskustelun. Viihdeprofiileiden kanssa luotu yhteys ei kuitenkaan voi johtaa fyysiseen tapaamiseen, ja se on hyvä huomioida kun aloittaa keskustelun kiinnostavan viihdeprofiiliksi merkityn jäsenen kanssa. Viihdeprofiilit on merkitty pienin sydämin, joita on joskus hieman hankala havaita. Keskusteluyhteys näiden profiilien kanssa kuitenkin toimii mainiosti, joten jos etsit sivustolta juttuseuraa, niin mikäpä siinä! Flirtticlubista on mainittava vielä se, että sivusto on ilmeeltään moderni ja toimii moitteettomasti. Plussaa myös siitä, että melkein kaikkia toimintoja pääsee käyttämään ilmaiseksikin, pois lukien viestien lähettäminen.

Flirtticlubi Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Roosa, 26 vuotta

Flirtticlubi on tuonut elmni paljon positiivista. Kokeilin deittailua siell ensimmisen kerran muutama kuukausi sitten, mutta deittailu ji vain flirttailun tasolle. Nyt olen kuitenkin tavannut uuden tyypin, jonka kanssa juttu luistaa niin kuin olisi tunnettu aina. Odotan innolla ensimmist tapaamistamme!

KYLLÄ 0 EI 1
Heikki, 52 vuotta

Kyll tm sivusto nytt toimivan aivan mainiosti! Heti liittymisen jlkeen sain paljon viestej ja olen kirjoitellut muutaman naisen kanssa. Toivon, ett tlt lytyisi viel se unelmien kumppani.

KYLLÄ 0 EI 1
Annika, 44 vuotta

Pitihn tt sivustoa kokeilla, kun niin moni ystv suositteli. Aluksi olin vhn epilevinen sen suhteen lydnk ketn oikeasti kiinnostavaa, mutta onneksi kokeilin ja uskalsin heittyty. Tapasin sivustolla juuri minulle sopivan kumppanin, jonka kanssa yhteist matkaa on takana nyt jo puoli vuotta, enk malta odottaa mit kaikkea meidn tarinaamme viel mahtuukaan.

KYLLÄ 0 EI 0
Jesse, 30 vuotta

Vau, tll sivustolla on paljon upeaa seuraa tarjolla! Harmi vaan ett viestej ei pse lhettmn yhtkn kappaletta ilman maksua. Siksi en jatkanut jsenyytt.

KYLLÄ 1 EI 0

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi