Academic Singles

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
667 jäsentä online-tilassa juuri nyt
UNELMAKUMPPANI
1.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua
TREFFI CLUB
2.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua

Academic Singles Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,6/10
30 000+ / 23+
Academic Singles

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 8,5/10

Turvallisuus: 9,8/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 9,3/10

Potentiaali löytää kumppani: 8,8/10

Asiakastuki: 7,3/10

Hinta: 8/10

Academic Singles Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Deittailua muillekin kuin korkeasti koulutetuille

Academic Singles mainostaa itseään deittisivustona, joka tarjoaa korkeasti koulutetuille mahdollisuuksia tavata vakavasti otettavia uusia tuttavuuksia, joilla on samanlainen koulutustausta. Älä anna tämän kuitenkaan lannistaa, sillä sivustolle voivat liittyä kaiken ikäiset ihmiset koulutustaustasta riippumatta. Tällä sivustolla voit vaivatta löytää sopivia matchejä, joiden kanssa aloittaa keskustelu. Useimmat sivustolle rekisteröityvät ovat etsimässä vakavaa parisuhdetta ja pitkäkestoista rakkautta. Sivustolla on rekisteröityneenä runsaasti sekä miehiä että naisia ja ilahduttavaa on se, että sukupuolten jakauma on melko lailla tasan. Rekisteröityminen Academic Singles -sivustolle on kaikille ilmaista ja halutessaan voi maksaa premium-jäsenyydestä.

Rekisteröityminen Academic Singles -sivustolle vie vain muutaman minuutin

Etkö ole syntynyt eteväksi internetin käyttäjäksi? Älä huoli, sillä Academic Singles opastaa sinua joka askeleella tilin luomisessa. Täytä vaaditut tiedot huolellisesti ja totuudenmukaisesti, jotta sivusto voi löytää juuri sinulle sopivia matchejä. Koska sivusto ehdottaa sinulle sopivia kumppaneita, sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa profiilien selaamiseen ellet niin halua. Sinulle suositellut matchit luodaan syöttämäsi tiedon perusteella. Ja kukapa ei haluaisi tietää, kuka sivustolle rekisteröityneistä käyttäjistä on juuri itselle paras match?

Tee olosi mukavaksi ja täytä profiilisi

Rekisteröitymisen jälkeen sinua pyydetään lisäämään profiiliisi kuva. Sen pitäisi vastata todellisuutta ja olla mahdollisimman tuore. Voit lisätä profiiliisi useamman edustavan kuvan itsestäsi muiden nähtäväksi.

Profiilikuvan lisäämisen yhteydessä voit valita, ketkä käyttäjistä saavat nähdä kuvasi. Halutessasi voit näyttää sen vain haluamillesi yksittäisille käyttäjille, jolloin kaikki muut näkevät kuvasi sumennettuina. Kuvan lisäämisen jälkeen on aika tehdä persoonallisuustesti, jossa kysytään kysymyksiä tavoitteistasi, mielipiteistäsi ja elämäntavoistasi.

Premium-jäsenyys Academic Singles -sivustolla: Kyllä vai ei?

Lisättyäsi kuvan ja vastattuasi kaikkiin vaadittuihin kysymyksiin tulet huomaamaan, että kaikki sivuston ominaisuudet eivät ole käytettävissäsi. Paremman kokemuksen saamiseksi sinulla on kuitenkin mahdollisuus siirtyä premium-jäseneksi. Voit valita kolmen, kuuden tai 12 kuukauden jäsenyyden ja nauttia deittailusta kaikilla eduilla. Ota huomioon, että premium-jäsenyys uusiutuu aina automaattisesti, jos et itse peruuta sitä. Premium-jäsenenä voit lähettää ja vastaanottaa viestejä, katsoa kuka on vieraillut profiilissasi ja katsoa muiden käyttäjien kuvia. Voit lisäksi luoda listan suosikkikäyttäjistäsi.

Mitä tehdä jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Voit poistaa käyttäjätilisi kokonaan menemällä profiiliisi ja avaamalla "asetukset" -välilehden. Sen alaosassa voit valita kohdan "deaktivoi profiili". Tämän voit tehdä vain silloin, jos et ole ostanut itsellesi premium-jäsenyyttä. Jos haluat perua premium-jäsenyytesi, se täytyy tehdä vähintään 14 kalenteripäivää ennen jäsenkauden päättymistä. Voit lähettää allekirjoitetun ilmoituksesi peruutuksesta postitse tai faksilla yrityksen osoitteeseen tai yksinkertaisemmin klikata linkkiä profiilisi asetuksissa.

Academic Singles Ominaisuudet

Hakutoiminto VIP-jäsenille

Academic Singles auttaa sinua löytämään sopivan kumppanin hyödyntämällä näitä mittareita: sijainti, koulutustaso, ikä, pituus ja vuositulo. Suositeltujen matchien kautta voi löytyä ihanteellinen kumppani.

Määrittele kenelle kuvasi näkyvät

Voit käyttää hyödyksesi sivuston ominaisuutta, jonka avulla määrittelet ketkä pääsevät näkemään kuvasi. Voit valita niiden näkyvän vain valituille matcheille tai kaikille deittisivuston käyttäjille.

Fiksuja kumppaniehdotuksia

Academic Singles auttaa sinua löytämään sopivan kumppanin älykkään teknologian avulla. Se käy läpi kaikki profiilit ja valitsee matchit, joilla on kanssasi samankaltainen elämäntyyli, arvot ja kiinnostuksenkohteet.

Selaa profiileja kätevästi

Tämä premium-ominaisuus sallii sinun vierailla toisten käyttäjien profiileissa ja saada lisätietoa heidän ulkonäöstään, kiinnostuksenkohteistaan ja asenteistaan. Voit myös ottaa yhteyttä keneen tahansa käyttäjään.

Täytä profiiliisi tiedot itsestäsi

Kun täytät tietoja itsestäsi profiiliisi, älä turhaan ujostele. Jaa rohkeasti mielipiteesi muiden kanssa, ja kerro miten asut ja miltä näytät. Profiilin täyttäminen Academic Singles -sivustolla on hauskaa ja nopeaa.

Rakkautta ensi tykkäyksellä VIP-jäsenille

Pidätkö peleistä? Voit tutustua muihin hauskanpidosta pitäviin sinkkuihin Academic Singles -sivustolla. Katsele heidän profiilejaan ja lähetä halutessasi heille sydän tai ilmaise ettet ole kiinnostunut painamalla x-symbolia.

Premium-ominaisuudet VIP-jäsenille

Jokainen käyttäjä voi maksaa premium-jäsenyydestä saadakseen käyttöönsä lisäominaisuuksia. Ne helpottavat uusiin ihmisiin tutustumista ja nopeuttavat heidän tapaamistaan.

Academic Singles VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Lisää kuvia
‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
Selaa profiileita

3 kuukauden VIP-jäsenyys

39,90€ (kuukaudessa)

Lisää kuvia
Kuvat selkeästi näkyvissä
‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
Vastaanota ja lähetä viestejä rajattomasti
Selaa profiileita
Lisää kontakteja suosikkeihin
Katso kuka on vieraillut profiilissasi

6 kuukauden VIP-jäsenyys

29,90€ (kuukaudessa)

Lisää kuvia
Kuvat selkeästi näkyvissä
‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
Vastaanota ja lähetä viestejä rajattomasti
Selaa profiileita
Lisää kontakteja suosikkeihin
Katso kuka on vieraillut profiilissasi

12 kuukauden VIP-jäsenyys

19,90€ (kuukaudessa)

Lisää kuvia
Kuvat selkeästi näkyvissä
‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
Vastaanota ja lähetä viestejä rajattomasti
Selaa profiileita
Lisää kontakteja suosikkeihin
Katso kuka on vieraillut profiilissasi

Academic Singles Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Sivuston sukupuolijakauma on hyvin tasapainossa
Yli 30,000 aktiivista käyttäjää Suomessa
Mahdollisuus siirtyä premium-jäseneksi
Näe ketkä ovat online-tilassa
Älykäs toiminto, joka suosittelee sopivia kumppaniehdokkaita

Huonot puolet

Premium-jäsenyydestä pitää maksaa, jotta saa kaikki ominaisuudet käyttöön
Osa kuvista on sumennettuja
Premium-jäsenyys uusiutuu automaattisesti

Academic Singles käyttäjille

Hyvät puolet

Premium-jäsenyys tuo mukanaan monia etuja ja auttaa tutustumaan sopiviin henkilöihin.
Käyttäjä voi itse valita, ketkä pääsevät näkemään profiilikuvat.
Rekisteröityminen on ilmaista ja jos haluat liittyä premium-jäseneksi, voit itse päättää jäsenyyden pituudesta.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Academic Singles -sivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Academic Singles -sivustolta löytyy runsaasti sekä miehiä että naisia. Useimmat heistä ovat sivustolla tositarkoituksella, sillä kuka maksaisi premium-jäsenyydestä, jos ei ole vakavissaan etsimässä itselleen sopivaa kumppania. Ennen rekisteröitymistä kannattaa lukea sivuston käyttöehdot, jottet ylläty kun premium-jäsenyytesi uusiutuu automaattisesti kauden päättyessä. Sivuston ulkoasu on korkealaatuinen ja sivusto on helppokäyttöinen. Vaikka Academic Singles on saanut jonkin verran negatiivisia arvosteluja, me kuitenkin suosittelemme tätä sivustoa, sillä se on toiminnaltaan avoin ja sivustolla on selkeät säännöt. Kenellä tahansa on suuri mahdollisuus löytää elämänsä rakkaus tältä sivustolta.

Academic Singles Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (4)
Negatiiviset arvostelut (0)
Anna, 38 vuotta

Poikaystäväni kosi minua muutama viikko sitten, ja menemme naimisiin ensi keväänä. Olin 3 kuukautta Academic singles -sivustolla ja kävin viisillä treffeillä, kunnes tapasin Villen. Häntä edeltävät treffit olivat ihan ok, mutta eivät johtaneet muuhun kuin muutamaan mukavaan iltaan ulkona, ja aloin jo epäillä tapaanko koskaan minulle sopivaa kumppania. Kaikki kuitenkin muuttui kun Ville astui sisään ravintolaan. Olemme molemmat opettajia yläasteella ja meillä oli heti paljon yhteistä juteltavaa. Olen niin kiitollinen Academic singles -sivustolle siitä, että sen avulla löysin täydellisen miehen.

KYLLÄ 3 EI 2
Pauli, 56 vuotta

Olin vasta siirtynyt premium-jäseneksi kun kohtasin sivustolla jonkun, jonka kanssa löysin yhteyden. Päätimme tavata kasvokkain vaikka asuimme eri kaupungeissa, koska meillä tuntui olevan niin paljon yhteistä juteltavaa ja tavatessamme huomasimme yhteyden välillämme. Kun kohtaa rakkauden, välimatkalla ei ole väliä. Ainoa ongelmani Academic Singles -sivustolla oli se, kun yritin poistaa käyttäjätilini. Minun piti lähettää sen takia kirje, koska tilin poistaminen ei onnistunut netissä. Se pitäisi todellakin korjata.

KYLLÄ 27 EI -9
Sari, 35 vuotta

Olin jo kyllästynyt muilla deittisivustoilla siihen, että vastaan ei tullut yhtään sopivan oloista profiilia. Academic Singles osoittautui kuitenkin erilaiseksi. Minulle suositellut kumppaniehdokkaat olivat sellaisia, joista oikeasti kiinnostuin, ja jotka kohtasivat omat toiveeni. Sain viestejä sellaisilta ihmisiltä, jotka halusin tavata mielelläni, koska heillä oli samanlaisia kiinnostuksenkohteita kuin minulla.

KYLLÄ 18 EI 6
Eerika, 51 vuotta

Tapasimme viime vuonna Academic Singles -sivustolla. Keski-ikäisenä en ollut aivan varma mitä odottaa nettideittailulta, mutta koska minulle ehdotettiin sopivia kumppaneita koulutustaustaan ja yhteisiin kiinnostuksenkohteisiin perustuen, matchien kanssa oli todella helppo keskustella. Jonkin ajan kuluttua päätimme erään henkilön kanssa tavata kasvokkain, emmekä olisi voineet tulla paremmin toimeen keskenämme. Etenimme hitaasti, mutta hän oli odottamisen arvoinen ja me molemmat tiedämme että olemme löytäneet tosirakkauden.

KYLLÄ 27 EI 13

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi