Usein kysytyt kysymykset

Keitä me olemme?

Me olemme Lovino! Vertailusivusto, joka auttaa jokaista löytämään itselleen oikean deittisivuston. Sivuston takana on osaavien ammattilaisten tiimi. Sen jokaisella jäsenellä on oma vastuualueensa, kuten markkinointi, sosiaalinen verkostoituminen tai muut organisaation tukitoimet. Sivustoa ja sen sisältöä kehitetään aktiivisesti joka päivä. Siksi Lovino on paras!

Miten Lovino syntyi

Lovino sai alkunsa kahden ystävän kohtaamisesta ja sitä seuranneesta spontaanista ideasta. Keskustelimme eräänä iltana nettideittailusta ja huomasimme juttelun lomassa, kuinka hankalaa oikeanlaisen deittisivuston valinta on. Saimme idean portaalista, joka vertailisi deittisivustoja ja auttaisi jokaista löytämään niistä itselleen sopivimman. Asiaa tutkittuamme huomasimme, että sellaisia ei Suomen markkinoille ollut vielä montaa, ja ne mitä löysimme eivät olleet kovin toimivia.

Hetken asiaa pohdittuamme päätimme, että loisimme oman portaalimme, joka auttaisi sekä meitä että muita saman ongelman kanssa kamppailevia.

Deittisivustojen kategorisointi

Deittisivustoja on olemassa lukuisia erilaisia, painottuen erilaisiin tarpeisiin. Jotkut sivustoista on suunnattu laajemmalle käyttäjäkunnalle ja jotkut taas yksittäiselle tietylle kohderyhmälle. Sen vuoksi olemme luoneet erilaisia kategorioita, joita hyödyntämällä jokaisen on helppo löytää itselleen sopiva sivusto.

Deittisivustojen vertailu

Esittelemällä yksittäisiä deittisivustoja ja vertailemalla niitä keskenään, autamme sinua valitsemaan juuri omiin tarpeisiisi sopivan sivuston. Jokaisen deittisivuston kuvauksessa käymme selkeästi läpi sen yksityiskohtaisen kuvauksen, vahvuudet ja heikkoudet, sijoituksen suosituimpien deittisivustojen listalla, usein kysytyt kysymykset sekä sivuston hyvät ja huonot puolet. Lisäksi kerromme sivuston sukupuolijakauman, käyttäjien määrän ja premium-jäsenyyksien hinnat.

Deittisivustojen luokittelu

Jokaisen deittisivuston arvostelut ovat peräisin oikeilta käyttäjiltä. Arvostelujen perusteella sivustoilla voi olla yhdestä viiteen tähteä. Me Lovinolla arvioimme sitten käyttäjäpalautteiden perusteella jokaisen deittisivuston hyvät ja huonot puolet.

Yhteystiedot

Lovinon operaattori:

ATOKADO INC.
  • Yrityksen rekisterinumero: 91973
  • Osoite: Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshallinsaaret
  • Postinumero: MH 96960
  • Valtio: Marshall Islands

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi