UNELMAKUMPPANI

UNELMAKUMPPANI Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,1/10
27 000+ / 30+
UNELMAKUMPPANI

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 9/10

Turvallisuus: 9,4/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 9,4/10

Potentiaali löytää kumppani: 9/10

Asiakastuki: 9,3/10

Hinta: 8,8/10

Kuvia käyttäjistä
jotka ovat online-tilassa
5973 jäsentä online-tilassa juuri nyt

Alex
Alex, Ikä: 42
Sari
Sari, Ikä: 34
Timo
Timo, Ikä: 44

UNELMAKUMPPANI Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Minkälainen sivusto Unelmakumppanit on?

Unelmakumppanit on monenlaiseen seuranhakuun erikoistunut aktiivinen, viihdyttämiseen keskittyvä deittisivusto. Seuraa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset naiset ja miehet. Mahdollisuutena on hakea seuraa hetero-, homo- ja biseksuaalisiin suhteisiin. Voit hakea pitkäaikaista kumppania, intohimoista rakkautta tai vaikka yhden illan juttuja 18 – 99 -vuotiaiden käyttäjien keskuudesta. Unelmakumppani suojaa käyttäjien tiedot SSL-salauksella, eikä tietovuotoja sen suhteen ole tiedossa. Sivusto on optimoitu tietokoneille, mutta sitä voi käyttää myös mobiililaitteilla ja tabletilla. Mobiilisovellusta ei ole vielä saatavilla.

Miten sivustoa pystyy käyttämään

Sivustolle on rekisteröidyttävä, jotta pääsee katsomaan muiden käyttäjien profiileja. Rekisteröinti on helppoa, siihen tarvitaan vain muutama perustieto; nimi, ikä, sähköposti, sukupuoli ja käyttäjätunnus. Rekisteröimisen jälkeen omaan sähköpostiosoitteeseen tullutta vahvistuslinkkiä klikkaamalla pääsee käyttämään sivustoa. Rekisteröidyttäessä etusivulle tulee tietosuojalauseke, joka on hyvä käydä läpi. Edellä mainittujen kaltainen menettely takaa ihmisille perusturvallisuuden. Sivustoa voi käyttää anonyymisti nimimerkin turvin. Profiilin voi jättää myös kuvattomaksi, mutta kuvallinen profiili takaa aina paremmat onnistumismahdollisuudet kumppanin haussa. Käyttö on rekisteröitymisen jälkeen ilmaista, ainoastaan viestien lähettäminen maksaa.

Profiilin täydentäminen

On aina suositeltavaa luoda mahdollisimman kattava profiili. Täten saat itsellesi juuri sopivia käyttäjiä keskustelukumppaneiksi joiden joukosta löytää se mahdollinen unelmakumppani. Kuva tai kuvat kannattaa valita huolella. Uudet kuvat, joissa kasvot näkyvät selkeästi ovat kaikkien käyttäjien suosiossa. Sivustolle ei voi ladata mitä tahansa kuvia ja ennen kuin ne hyväksytään, sivuston ylläpitäjä tarkistaa ne.

Sivuston sisältö ja toiminnot

Sivuston sisältö on selkeästi esillä. Etusivulle tulee näkyviin lähellä sinua olevat käyttäjät, vietit, oma profiili, sekä filtterit. Filttereitä käyttämällä voit hakea itsellesi juuri oikeanlaista kumppania. Voit selata muiden käyttäjien profiileja joko käyttämällä verkkoa, jolloin näet 20 profiilia etusivulla. Tai voit valita vastaavasti myös kortit, jolloin sivusto näyttää profiilit kortteina yksi kerrallaan. Unelmakumppani käyttää laajoja hakuehtoja filttereissään, joiden avulla on helppoa löytää käyttäjien joukosta omaa toivetta vastaava kumppani.

Vinkkejä turvalliseen nettideittailuun

Nettideittailussa on aina riskinsä, kun ihmiset piiloutuvat anonymiteetin taakse. Et voi miltei koskaan täysin varmasti tietää keskustelevasi juuri sen ihmisen kanssa, jonka kuvan olet sivustolla nähnyt. Tässä muutamia vinkkejä turvalliseen nettideittailuun.

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Päivitetty viimeksi
21. 3. 2023

UNELMAKUMPPANI Ominaisuudet

Sivusto

Sivustolla on paljon eri ikäisiä käyttäjiä. Täysi-ikäisyys on ehdoton ehto, mutta muuten ihan kaikki etnisestä taustasta tai sukupuolisesta suuntautumisesta huolimatta voivat rekisteröityä sivuston käyttäjiksi.

Hakutoiminto

Oman profiilin luomisen jälkeen voi käyttää unelmakumppanin etsintään laajoja filttereitä, jolloin muiden käyttäjien profiilikortit tulevat näkyviin. Näet myös aina itseäsi lähellä olevat käyttäjät etusivulla. Jos tykkäät painat sydäntä, jos et tykkää painat rastia.

Viestit

Saat aina saapuneista viesteistä ilmoituksen sekä sivustolle että sähköpostiisi. Persoonallisia viestejä kannattaa lähettää itseäsi kiinnostaville henkilöille, jotta erottuisit muiden joukosta.

Hinta

Unelmakumppani sivustolle liittyminen ja aivan kaikki muut toiminnot viestien lähettämistä lukuunottamatta on ilmaista. Ei siis kiinteitä kuukausimaksuja, vaan hinta määräytyy täysin lähettämiesi viestien lukumäärän mukaan.

UNELMAKUMPPANI VIP-jäsenyyden hinnat

Free account

Profiilin luominen
Hakuehdot

Krediittiä - 10

15,00€

Profiilin luominen
Hakuehdot
Chattaa muiden käyttäjien kanssa
Lisää profiilisi näkyvyyttä

Krediittiä - 50

66,00€

Profiilin luominen
Hakuehdot
Chattaa muiden käyttäjien kanssa
Lisää profiilisi näkyvyyttä

Krediittiä - 200

231,00€

Profiilin luominen
Hakuehdot
Chattaa muiden käyttäjien kanssa
Lisää profiilisi näkyvyyttä

UNELMAKUMPPANI Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Uusia käyttäjiä päivittäin
Keskustelu mahdollista 24/7
Ei kiinteää kuukausimaksua

Huonot puolet

Miesten pitää olla todella aktiivisia saadakseen naisseuraa
Viestin kirjoittaminen maksullista
Hidastelee käytettäessä mobiililaitteilla
Viihdeprofiilit spämmäävät herkästi

UNELMAKUMPPANI käyttäjille

Hyvät puolet

Unelmakumppani on helppokäyttöinen ja ulkoasultaan miellyttävä sivusto
Runsaasti sinkkuja, joiden kanssa kirjoittaa viestejä
Mukana myös viihdeprofiileja, joiden tapaaminen ei onnistu
Vain viestien kirjoittaminen on maksullista
Screenshot

Oma mielipiteeni Unelmakumppanista

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Unelmakumppani sivusto tuntuu todella toimivalta, rekisteröityminen on helppoa ja lähellä olevien käyttäjien paikannus toimii hyvin. Missä tahansa liikuinkin, sivusto näytti uusia kasvoja päivittäin. Viestitoiminnosta annan plussaa, sillä uuden viestin saapuessa sain siitä ilmoituksen sähköpostiini. Tämä toiminto tosin takkuili välillä, eikä ilmoitusta saapuneesta viestistä tullutkaan. Sivuston ulkoasusta on miellyttävä ja käyttö on selkeää ja helppoa.

UNELMAKUMPPANI Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Vaarin, 35 vuotta

Tällä sivustolla on naisilla paljon ennakkoluuloja ja kuvitelmia ulkomaalaistaustaisista miehistä. Se oli aluksi todella ärsyttävää, kun sai kaikille selittää, että olen asunut lapsesta asti Suomessa, enkä ole mikään elintasopakolainen. Muuten sivu on mielestäni ihan ok.

KYLLÄ 2 EI 1
Leipuri, 61 vuotta

Kehuskelin aina kavereilleni olevani vahva itsenäinen nainen, joka ei miestä enää kaipaa. Sitten tuli päivä, jolloin ajattelin, että olisihan se oma mies minullekin kiva. Se oli päivä, jolloin tyttäreni meni naimisiin. Tutkin Internetistä erilaisia nettideitti sivustoja ja huomasin nimen Unelmakumppani. Pakkohan sitä oli kokeilla ja onneksi kokeilin! Nyt on potentiaalinen isäntäehdokas tiedossa ja odotan jännityksellä tulevaisuutta.

KYLLÄ 3 EI 0
Nainen, 24 vuotta

Rekisteröidyin kokeilumielessä Unelmakumppanit sivustolle. Hetken, kun olin selaillut lähellä olevien henkilöiden profiileja, törmäsin uuden, söpön naapurini profiiliin. Hymyilin koko päivän, kun hän myös tykkäsi minusta ja kirjoitti ensimmäisen viestin.

KYLLÄ 3 EI 1
Mies, 51 vuotta

Täytyy kyllä kehua tätä sivustoa ja sanoa, etten olisi ikinä uskonut tämän toimivan näin hyvin. Olin todella maassa eroni jälkeen ja etsin aluksi vain satunnaista seuraa päiviäni ja iltojani piristämään. Nyt olen ollut kolme kertaa treffeillä, tosin kahden eri naisen kanssa ja toinen heistä taitaa olla se oikea minulle. Aika näyttää miten käy, mutta satunnaisen seuran haku taisi muuttuakin pysyvän seuran saamiseksi.

KYLLÄ 2 EI 0

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi