Flirt.com

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
21 846 jäsentä online-tilassa juuri nyt
TREFFI CLUB
1.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua
UNELMAKUMPPANI
2.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua

Flirt.com Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,4/10
1 100 000+ / 21+
Flirt.com

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 8,5/10

Turvallisuus: 9,5/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 8,8/10

Potentiaali löytää kumppani: 8,8/10

Asiakastuki: 7/10

Hinta: 7,8/10

Flirt.com Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Rentoa ja hauskaa nettideittailua

Flirt.com on erinomainen deittisivusto heille, jotka etsivät flirttailua, hauskanpitoa ja vapaamuotoista nettideittailua. Suurin osa jäsenistä on liittynyt mukaan tavatakseen uusia ihmisiä rennoissa merkeissä, ja moni viihtyy sivustolla myös mielenkiintoisten virtuaalisten kohtaamisten parissa. Tällä deittisivustolla on monia sellaisia toimintoja, joiden tarkoitus on helpottaa flirttailua. Näihin lukeutuu esimerkiksi ‘Flirtcast’-toiminto, jonka tarkoituksena on lisätä jäsenten kanssakäymistä ja flirttailua. Jokainen jäseneksi liittyvä saa itselleen tietysti myös oman profiilin. Flirt.com ei ehkä ole oikea paikka mahdollisen aviopuolison etsintään, mutta jos mielessäsi on kevyt hauskanpito, viihdyt sivustolla varmasti!

Alkuun pääseminen on helppoa

Rekisteröityminen Flirt.comiin on todella helppoa. Täytät vain itsestäsi perustiedot ja vahvistat sen jälkeen jäsenyytesi sähköpostiisi tulleen viestin avulla - siinä kaikki. Profiilin täydennyskin käy nopeasti. Jotkin toiminnoista, kuten esimerkiksi ‘Flirtcast’ toimivat vasta kun olet lisännyt profiiliisi kuvan, jonka täytyy läpäistä moderaattorien tarkistus. Muiden käyttäjien profiileja pääsee kuitenkin katsomaan ilman omaa profiilikuvaakin.

Sopivaa miestä tai naista etsimässä

Sivustolla on hakutoiminto, joka pohjautuu käyttäjien sijaintiin. Hakutuloksia voi rajata esimerkiksi seksuaalisen suuntautumisen, iän tai ruumiinrakenteen mukaan. Jäsenten profiileja ja profiilikuvia voi selata vapaasti. Kannattaa kuitenkin muistaa että tällä sivustolla keskitytään passiivisen profiilien selaamisen sijaan enemmän jäsenten väliseen kanssakäymisen, kuten deittisivuston nimikin antaa ymmärtää...

Lähetä flirttisi maailmalle

Flirt.comissa kaikki jäsenet voivat jäsentyypistä riippumatta käyttää ‘Flirtcast’-toimintoa. Tämän hauskan toiminnon avulla voit lähettää flirttailevan viestin kaikkien sivuston jäsenten nähtäville. Voit olla varma siitä että kiinnostuksenkohteesi, tai sinusta kiinnostuneet jäsenet näkevät sen ja huomaavat sinut.

‘Flirtcast’-toiminto on erinomainen keino kokeilla jotain uutta ja lisätä omia mahdollisuuksiaan löytää mukava flirttailukumppani, jonka profiilia et ehkä muuten olisi huomannut. Käyttäjät voivat etsiä uusia kiinnostavia jäseniä myös ‘Like Gallery’-välilehdellä, josta löytyy deittisovelluksistakin tuttu hot or not -tyyppinen peli.

Näytä kuka olet - Profiilisi valinnaiset lisäominaisuudet

Flirt.comissa profiilit ovat hyvin pelkistettyjä. Omaan profiiliin voi lisätä itsestään esimerkiksi seuraavia tietoja: silmien väri, tatuoinnit sekä koulutustausta. Lisäksi tilaa on useammallekin profiilikuvalle. Huomionarvoisin ominaisuus Flirt.comin profiileissa on ‘status’-kenttä. Siihen voit kirjoittaa lyhyesti senhetkisestä tunnelmastasi tai toiveistasi tai jakaa omia ajatuksiasi. Oma status on suunniteltu päivitettäväksi usein, jotta profiilissasi vierailevien mielenkiinto pysyy yllä!

Ole VIP!

Premium-jäsenyyksiä on saatavilla erilaisina paketteina. Premium-jäsenyys on kestoltaan aina vähintään kuukauden, mutta sen hinta vaihtelee sen mukaan miten laajat premium-ominaisuudet haluat saada käyttöösi. Flirt.comia voi hyvin käyttää ilman premium-jäsenyyttäkin, mutta jossain kohtaa todennäköisesti huomaat että päivittäminen maksulliseen jäsenyyteen tulee tarpeeseen. Viestejä voit lähetellä ilman maksuakin, mutta esimerkiksi turvallisuutta lisäävä HTTPS-salaus ja lähetettyjen viestien näkyvyyden korostaminen ovat vain premium-jäsenten etuja.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Sivuston oikeasta yläreunasta voit klikata omaa kuvaasi ja valita sen alta ‘My Settings’. Asetusten kautta voit perua premium-jäsenyytesi, jota voit kuitenkin edelleen käyttää, kunnes laskutuskausi umpeutuu. Älä siis huolestu, mikäli premium-jäsenyytesi peruutus ei näy profiilisi asetuksissa heti. Selaamalla samaa sivua alaspäin löydät myös kohdan ‘Remove Account’, jota klikkaamalla voit halutessasi poistaa tilisi kokonaan.

Flirt.com Ominaisuudet

Vastaa viesteihin ja katsele kuvia

Tällaiset ominaisuudet ovat harvemmin saatavilla ilman maksullista premium-jäsenyyttä, mutta Flirt.comissa ne ovat kaikkien jäsenten käytettävissä!

‘Flirtcast’-toiminto

Flirt.comissa voit saada monen kiinnostavan jäsenen huomion samalla kertaa hyödyntämällä ‘Flirtcast’-toimintoa. Sen avulla voit näppärästi lähettää flirttailevan viestin, joka näkyy kaikille lähelläsi oleville. Tämä ominaisuus vaatii ehkä hieman heittäytymistä, mutta on takuulla hauska ja saat sen avulla varmasti huomiota!

Suosikit

Flirt.comissa kaikki jäsenet voivat lisätä kiinnostavia jäseniä omalle suosikkilistalleen. Tämä kätevä ominaisuus varmistaa sen, ettet vahingossakaan hukkaa hauskannäköistä potentiaalista flirttikumppania, vaan voit helposti palata katsomaan hänet profiiliaan uudelleen.

Flirt.comin hot or not -peli

‘Like Gallery’-välilehdeltä avautuu Flirt.comin oma hot or not -peli, jossa jäsenten kuvien perusteella voit klikata heidän kohdallaan raksia tai sydäntä. Tämä ominaisuus on omiaan silloin, kun haluat selata jäseniä profiilikuvien perusteella tai kun haluat pitää hieman hauskaa.

Premium-edut

Mietitkö, millaisia etuja saat Flirt.comin premium-jäsenenä? Kokosimme yhteen muutamia etuja, joita premium-jäsenyydestä maksavat pääsevät hyödyntämään.

Chattaile vaikka koko yö

Chat on kaikille premium-jäsenille aina auki ja käytettävissä. Voit chattailla niin paljon kuin haluat mihin vuorokaudenaikaan tahansa, ja niin monen jäsenen kanssa kuin haluat.

Näe lähettämäsi viestin tila

Jos olet juuri käyttänyt aikaa ja vaivaa keksiäksesi nokkelan iskurepliikin mukavan oloiselle potentiaaliselle flirttikumppanille, haluat varmasti saada varmistuksen siitä että vastaanottaja on lukenut sen. Premium-jäsenillä tämäkin ominaisuus on hyödynnettävissä.

Parempi näkyvyys hakutuloksissa

Premium-jäsenillä on mahdollisuus korostaa omaa näkyvyyttään hakutulosten joukossa. Tämä hyödyllinen ominaisuus varmistaa sen, että profiilisi ei jää huomaamatta muiden profiilien joukossa, vaan sijoittuu hakutulosten kärkipäähän ja tulee varmasti nähdyksi!

Premium-tuki

Flirt.comissa on korkean turvallisuustason lisäksi myös korkealaatuinen asiakastuki. Premium-jäsenenä käytät Flirt.comia vielä askeleen turvallisemmin HTTPS-salauksen ansiosta, jolloin voit heittäytyä flirttailun maailmaan vieläkin rentoutuneempana. Premium-jäsenet voivat myös hyödyntää premium-asiakastukea, josta saa vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin helposti ja nopeasti.

Flirt.com VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Rekisteröityminen
Oma profiili
Lisää ja katsele kuvia
Tykkää käyttäjistä
Jäsenten selaus ja hakutoiminnot
Vieraile profiileissa
Lähetä ja vastaanota viestejä

Extra Security VIP-jäsenyys

11,99€

Rekisteröityminen
Oma profiili
Lisää ja katsele kuvia
Tykkää käyttäjistä
Jäsenten selaus ja hakutoiminnot
Vieraile profiileissa
Lähetä ja vastaanota viestejä
Premium-asiakastuki
Täysi HTTPS-salaus
Selaile inkognito-tilassa
Automaattinen selaushistorian poisto

Chataholic VIP-jäsenyys

16,99€

Rekisteröityminen
Oma profiili
Lisää ja katsele kuvia
Tykkää käyttäjistä
Jäsenten selaus ja hakutoiminnot
Vieraile profiileissa
Lähetä ja vastaanota viestejä
Premium-asiakastuki
Parempi näkyvyys hakutuloksissa
Lähetettyjen viestien tila
Lähetettyjen viestien näkyvyyden korostaminen

Premium Dater VIP-jäsenyys

24,99€

Rekisteröityminen
Oma profiili
Lisää ja katsele kuvia
Tykkää käyttäjistä
Jäsenten selaus ja hakutoiminnot
Vieraile profiileissa
Lähetä ja vastaanota viestejä
Premium-asiakastuki
Parempi näkyvyys hakutuloksissa
Lähetettyjen viestien tila
Lähetettyjen viestien näkyvyyden korostaminen
Täysi HTTPS-salaus
Selaile inkognito-tilassa
Automaattinen selaushistorian poisto
Parasta arvoa tarjoava paketti

Flirt.com Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Flirt.comin jäsenmäärä on suuri ja aktiivisuustaso hyvä
Sivustolla torjutaan aktiivisesti valeprofiileita
Moderaattorit pitävät huolen siitä, että voit flirttailla huoletta ja turvallisesti
Sivuston ominaisuuksien avulla flirttailu mahdollistuu helposti ja hauskasti!

Huonot puolet

Maksuttomana perusjäsenenä toiminnot ovat rajoitetut
Profiileista ei löydy kovin paljon tietoa käyttäjistä, mikä saattaa hankaloittaa täydellisen, personoidun iskurepliikin keksimistä

Flirt.com käyttäjille

Hyvät puolet

Flirt.com on erikoistunut tietynlaiseen deittailuun! - Sen huomaa jo deittisivuston nimestäkin: tämä sivusto on tarkoitettu flirttailua ja huoletonta deittailua etsiville.
Naisia on sivustolla runsaasti - Noin 60% Flirt.comin jäsenistä on naisia, mikä on erinomaista jos etsit naisseuraa!
Maksuton perusjäsenyyskin on toimiva - Saat heti käyttöösi erinomaisia ominaisuuksia, mukaan lukien viestittelyn. Voit siis huoletta kokeilla sivustoa ja päättää vasta sitten haluatko sijoittaa premium-jäsenyyteen.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Flirt.comista

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Flirt.com on monella tapaa tavanomainen deittisivusto ja tarjoaa kaikki sellaiset toiminnot ja ominaisuudet, joita nettideittailija odottaa (etenkin premium-jäsenille). Tämän deittisivuston ilmapiiri ja tunnelma on kuitenkin rennompi kuin monella muulla sivustolla ja se tarjoaa nimenomaan huolettomia kohtaamisia. Sivustoa ja sen jäsenten kuvia selaillessa käykin nopeasti ilmi se, että Flirt.comin jäsenillä on ensisijaisesti mielessä rento hauskanpito. Tämä sivusto on hyvä vaihtoehto, jos itsekin etsit rentoa, flirttailemaan kannustavaa ympäristöä. Maailmanlaajuisesti käyttäjiä on noin miljoona, joista moni on sivustolla aktiivinen päivittäin. Suurin osa jäsenistä on iältään 20 ja 35 vuoden väliltä, vaikkakin osa miehistä vaikuttaa olevan hieman vanhempia kuin mitä profiilissaan kertovat. Rekisteröityminen on helppoa, ja jos keskustelun avaaminen ei ole sinun juttusi, sivusto tarjoaa mahdollisuuden lähettää kiinnostavalle jäsenelle tykkäys. Flirt.com ei ehkä tuo nettideittailun maailmaan mitään mullistavan uutta, mutta se toimii hyvin ja palvelee tiettyä deittailijatyyppiä. Jos etsit huoletonta hauskanpitoa ja deittailet ennemmin työpöytäversion kuin sovelluksen avulla, Flirt.com on erinomainen vaihtoehto.

Flirt.com Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Petra, 25 vuotta

Flirt.com toimii todella hyvin ja hakutoiminnot ovat erinomaiset. Oli helppo löytää lähistöltä kiinnostavia miehiä ja järjestää treffit. Nopeaa, helppoa ja sujuvaa… Kaikki toimi hyvin!

KYLLÄ 4 EI 2
Sami, 37 vuotta

Olen Flirt.comin suuri fani ja olen käyttänyt sitä siitä asti kun aloin etsiä netin deittisivustoilta seksiseuraa!

KYLLÄ 16 EI 9
Sandra, 22 vuotta

Minulla on ollut todella hauskaa Flirt.comissa. Olen kokeillut myös niitä tavallisimpia deittisovelluksia, mutta Flirtissä kaikille on hyvin selvää että kyse on flirtistä ja suhteista, ja se sopii minulle. En etsi kumppania sitoutuakseni, ja sen selittäminen perinteisemmillä deittisivustoilla on uuvuttavaa.

KYLLÄ 26 EI 15
Oskari, 34 vuotta

Flirt.com on mielestäni melko hyvä deittisivusto, pidän siitä. Sitä voi käyttää sen aikaa että ehtii viestitellä tarpeeksi ja katsoa millaisia jäseniä sivustolla on, mutta tuskinpa sivustolla enää kauaa sen jälkeen viihtyy kun on katsonut läpi kaikki lähistöllä olevat naiset.

KYLLÄ 24 EI 19

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi