Eliittikumppani

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
216 060 jäsentä online-tilassa juuri nyt
TREFFI CLUB
1.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua
UNELMAKUMPPANI
2.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua

Eliittikumppani Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,3/10
13 000 000+ / 23+
Eliittikumppani

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 8,5/10

Turvallisuus: 9,5/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 8,5/10

Potentiaali löytää kumppani: 8,5/10

Asiakastuki: 7/10

Hinta: 7,8/10

Eliittikumppani Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Deittailua tositarkoituksella!

Eliittikumppani on deittisivusto, joka tuo ihmisiä yhteen. Se on tarkoitettu heille, jotka arvostavat valmiita ehdotuksia potentiaalisista kumppaneista, mutta ovat silti valmiita käyttämään myös omaa aikaa löytääkseen vakavan suhteen. Eliittikumppani pyrkii luomaan aitoja yhteyksiä samanhenkisten, etenkin työorientoituneiden, määrätietoisten aikuisten välille, joiden kiireiset aikataulut hankaloittavat deittailumahdollisuuksia. Sivuston käyttäjäkuntaan mahtuu paljon korkeasti koulutettuja sinkkuja ja tämä näkyy Eliittikumppanin jäsenten profiileissa.

Rekisteröityminen: Hieman työlästä, mutta sen arvoista

Eliittikumppanin rekisteröitymisprosessi ei ole monimutkainen, mutta siihen saattaa kulua hieman aikaa. Kannattaa varata rekisteröitymiseen illan verran aikaa ja ottaa viereen vaikka viinilasi, niin sivuston kattavan persoonallisuustestin tekeminen sujuu mukavasti. Testi perustuu psykologisesti todennettuun Viiden suuren piirteen teoriaan ja jokaisen rekisteröityjän on täytettävä se hyvästä syystä. Mitä rehellisemmin vastaat kysymyksiin, sitä osuvampia kumppaneita sinulle ehdotetaan. Vaikka rekisteröitymisprosessi on pitkähkö, säästät aikaa myöhemmin -- sinulle ehdotetaan osuvia kumppaniehdokkaita ja he saavat tietää sinusta perustiedot heti kättelyssä. Paljon turhia, aikaa vieviä kysymyksiä jää siis pois, kun alat tutustua ehdokkaisiin paremmin.

Näytä kuka olet - Profiilisi valinnaiset lisäominaisuudet

Kuten kaikilla deittisivustoilla, saat Eliittikumppanissa oman profiilin. Tällä sivustolla profiilit ovat yksinkertaisia ja koostuvat kuvista sekä persoonallisuustestissä antamistasi vastauksista. Voit vastata myös lisäkysymyksiin ja kirjoittaa niihin laajemman vastauksen.

Voit poimia kysymyksistä ne, jotka tuovat persoonallisuuttasi parhaiten esiin, tai jos haluat pitää hieman hauskaa, voit pyytää satunnaisen kysymyksen. Ennen kuin vastaat lisäkysymyksiin, profiilissasi näkyy perustiedot sinusta: tietoa tavoitteistasi, elämäntavastasi ja persoonallisuudestasi. Lisäkysymyksiin ei tarvitse välttämättä vastata, ellet halua tuoda esille lisää tietoa itsestäsi.

Pitäisikö sinun valita premium-jäsenyys Eliittikumppanissa?

Ilman premium-jäsenyyttä saat sivustosta oikeastaan vain maistiaisen. Jos pidät näkemistäsi käyttäjistä ja haluat tutustua heihin, premium-jäsenyys on ehdoton. Sen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa vararikkoa! Eliittikumppanissa premium-jäsenyyksiä on kolmen tasoisia. Niihin kuuluvat yhden kuukauden jäsenyys: 59,90€ kuukaudessa, kolmen kuukauden jäsenyys: alkaen 34,90€ kuukaudessa ja kuuden kuukauden jäsenyys: alkaen 24,90€ kuukaudessa. Jäsenyydet ovat säännöllisesti alennuksessa, joten käy tarkistamassa tilanne myöhemmin uudelleen jos olet epävarma premium-jäsenyyden etujen käyttöönottamisesta. Niihin kuuluvat muun muassa rajaton yhteydenpito ja tieto profiiliasi katselleista henkilöistä.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Voit perua premium-jäsenyytesi menemällä kohtaan ‘käyttäjätili’ ja ‘jäsenyys’. Sieltä voit valita premium-jäsenyyden perumisen, jonka ohessa sinulta kysytään muutama kysymys. Jos haluat poistaa profiilisi kokonaan, mene kohtaan ‘käyttäjätili’ ja ‘käyttäjätilin asetukset’, jossa voit sulkea käyttäjätilisi. Huomioi kuitenkin, että tämä päätös on pysyvä, etkä saa takaisin jo lisäämiäsi tietoja, tekemiäsi ostoksia tai sinulle sopivien kumppaniehdokkaiden tietoja.

Eliittikumppani Ominaisuudet

Kavenna tuloksia haun avulla

Eliittikumppanissa on mahdollista etsiä sopivia kumppaneita muun muassa etäisyyden ja kumppanin pituuden mukaan. Voit esittää Eliittikumppanissa tarkkoja toiveita, ja sehän on hyvä asia silloin kun etsii tosirakkautta! Koulutuksen taso on monelle sivuston käyttäjälle tärkeä tekijä ja siksi jokaisen käyttäjän profiilissa näkyy tieto kouluttautumisasteesta.

Valmiita kumppaniehdokkaita

Eliittikumppani on sinun puolellasi ja tekee töitä puolestasi. Joka päivä sivusto ehdottaa sinulle 3-7 kumppaniehdokasta sen perusteella kuinka sopivia matchejä he olisivat juuri sinulle. Yhteensopivuus lasketaan sadasta, joten yhteensopivuusarvoltaan 85 olevan kumppaniehdokkaan voidaan ajatella olevan 85% match.

Mitä jos…?

Kumppaniehdokkaiden lisäksi Eliittikumppanissa on osio nimeltä ‘Mitä jos...’. Se näyttää sinulle kanssasi melko hyvin yhteensopivia sinkkuja, jotka asuvat lähelläsi. Tämän toiminnon tarkoituksena on muistuttaa, että joskus vastakohdat viehättävät. Miksipä et siis kokeilisi?

Psykologiaan perustuva matchmaking

Eliittikumppani hyödyntää parinmuodostuksessaan Viiden suuren piirteen teoriaa, jolla on vahva pohja psykologiassa. Yrityksen mukaan heidän persoonallisuustestinsä todella auttaa ymmärtämään käyttäjän persoonallisuutta. Sivuston parinmuodostustekniikka yhdistää ihmiset, joilla on samanlaiset tavoitteet ja jotka tulevat luonteeltaan hyvin toimeen keskenään. Eikö se olekin juuri sitä mitä me kaikki etsimme? Ulkoisilla tekijöillä on loppujen lopuksi aika vähän merkitystä; tosirakkauden toisistaan saattavat löytää vaikkapa gootti ja ballerina!

Premium-jäsenyyksien ominaisuudet

Suurin ero kolmen premium-jäsenyyden välillä on se, kuinka pitkä sopimuksen kesto on. Siitä puheen ollen: mitä pidemmäksi aikaa sitoudut, sitä enemmän hyötyjä saat.

Rajaton yhteydenpito

Premium-jäsenet voivat viestitellä matchien kanssa rajattomasti.

Kuvat

Premium-jäsenyyksissä yhtään kuvaa ei ole sumennettu, joten voit aina nähdä kenen kanssa juttelet!

Vakoile vierailijoita

Useimmissa premium-jäsenyyksissä voit nähdä ketkä ovat vierailleet profiilissasi ja kuinka usein. Saat siis tietää jos joku vaikuttaa olevan kiinnostunut tutustumaan sinuun...

Eliittikumppani VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Viiden suuren piirteen teoriaan perustuva persoonallisuustesti
Ehdotuksia sopivista kumppaniehdokkaista
Profiileja voi selata helposti ja nopeasti

1 kuukauden VIP-jäsenyys

59,90€

Profiili
Viiden suuren piirteen teoriaan perustuva persoonallisuustesti
Ehdotuksia sopivista kumppaniehdokkaista
Profiileja voi selata helposti ja nopeasti
Rajaton yhteydenpito
Mobiilisovellus
‘Mitä jos...’ ominaisuus

3 kuukauden VIP-jäsenyys

34,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Viiden suuren piirteen teoriaan perustuva persoonallisuustesti
Ehdotuksia sopivista kumppaniehdokkaista
Profiileja voi selata helposti ja nopeasti
Rajaton yhteydenpito
Mobiilisovellus
‘Mitä jos...’ ominaisuus
Näe viestiesi välitystiedot

6 kuukauden VIP-jäsenyys

24,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Viiden suuren piirteen teoriaan perustuva persoonallisuustesti
Ehdotuksia sopivista kumppaniehdokkaista
Profiileja voi selata helposti ja nopeasti
Rajaton yhteydenpito
Mobiilisovellus
‘Mitä jos...’ ominaisuus
Näe viestiesi välitystiedot

Eliittikumppani Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Mukana on korkeasti koulutettuja sinkkuja. Hyvä asia heille, joille koulutus ja uramenestys ovat tärkeitä tekijöitä kumppaninvalinnassa
Valtava, 13 miljoonan käyttäjän kansainvälinen asiakaskunta
Premium-jäsenyyksiä on saatavilla erilaisin hinnoin
Helposti lähestyttävä sivusto, jolla on yhteneväinen, ammattimainen ulkoasu
Korkea turvallisuustaso, profiilien säännölliset manuaaliset tarkistukset
Mobiilisovellus saatavilla

Huonot puolet

Perusjäsenyyden ominaisuudet ovat puutteelliset, sivustosta saa oikeastaan vain maistiaisen
Miesten osuus on hieman suurempi kuin deittisivustoilla yleensä - +4% miehiä
Premium-jäsenyys täytyy maksaa heti jäsenyyden alussa

Eliittikumppani käyttäjille

Hyvät puolet

Eliittikumppani tarjoaa mahdollisuuksia tavata akateemisia sinkkuja tositarkoituksella - 85% sivuston käyttäjistä on korkeasti koulutettuja
Sivusto ehdottaa valmiita matchejä. Tämä säästää aikaa ja tekee rakkauden etsimisestä myös hieman hauskempaa. VIP-jäsenille on tarjolla myös ‘Mitä jos...’ ominaisuus, joka kannustaa poistumaan hieman omalta mukavuusalueelta.
Rekisteröityminen on ilmaista ja antaa sinulle yleiskuvan sivustosta. Premium-jäsenyyden voi valita kolmesta eri tasosta, joiden jäsenkausi on eri pituinen.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Eliittikumppanista

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Eliittikumppani on huomannut markkinaraon ja hypännyt reippaasti mukaan kilpailuun. Sivusto on tarkoitettu heille, jotka etsivät kumppania tosissaan, mutta eivät halua liittyä kaikkein perinteisemmille deittisivustoille. He ovat myös sen verran nuoria että arvostavat erityisesti toimivaa sivustoa ja mahdollisuutta käyttää mobiilisovellusta. Viiden suuren piirteen teoriaan perustuva persoonallisuustesti tuo sivustolle lisäarvoa ja särmikkyyttä. Sivuston sinkkumarkkinoilla painottuu korkea koulutustaso ja menestys uralla. Vaikka osa ihmisistä saattaa ajatella tämän rajaavan tarjontaa, palvelulle on kuitenkin ilmeinen tarve. Monet millenniaalit ja x-sukupolven edustajat ovat heränneet etsimään rakkautta ja monelle heistä nämä ovat tärkeitä asioita parinvalinnassa. Premium-ominaisuuksia pitäisi voida kokeilla paremmin etukäteen ja rekisteröitymisprosessi voisi olla jaettuna osioihin, joihin on mahdollista palata myöhemmin sopivassa välissä. Se toisi helpotusta kiireisille.

Eliittikumppani Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Timo, 39 vuotta

Liityin Eliittikumppaniin sen jälkeen kun päätin että oli aika vakavoitua ja löytää joku, johon haluaisin sitoutua. Olin ollut pitkään hyvin uraorientoitunut eikä minulla oikeastaan ollut aikaa parisuhteelle, joten tapailin ihmisiä kevyesti silloin tällöin. Kun täytin 38 päätin kokeilla erilaisia deittisivustoja, mutta huomasin että useimmilla niistä en löytänyt oikeanlaista yhteyttä naisten kanssa. Arvostan kumppanissa älykkyyttä, joten kun näin että Eliittikumppanissa on suuri määrä korkeasti koulutettuja sinkkuja, päätin antaa sille mahdollisuuden. Ensimmäisten viikkojen aikana sain paljon matchejä. Keskusteltuani muutaman kanssa, huomasin että yksi heistä oli kanssani melko samanhenkinen ja järjestimme tapaamisen. Ensimmäisillä treffeillämme juttelimme 4 tuntia kaikesta mahdollisesta ja huomasimme yhteyden välillämme. Olemme nyt seurustelleet 18 kuukautta ja ensi kuussa lähdemme ulkomaan matkalle, jonka aikana aion kosia!

KYLLÄ 4 EI 1
Minna, 35 vuotta

Täytyy sanoa että ensi alkuun olin hieman epäileväinen, sillä Eliittikumppani ehdottaa sopivia kumppaniehdokkaita vasta kun on täyttänyt pitkähkön kyselyn. Asun melko suuressa kaupungissa, joten sain paljon ehdotuksia mahdollisesti sopivista kumppaneista. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni nettideittailusta ja kokonaisuutena se oli myönteinen. Olen tavannut useita miehiä Eliittikumppanin kautta ja tapailen parhaillaan heistä yhtä. Olin ensin epäileväinen, koska ystäväni ovat käyttäneet muita deittipalveluita vaihtelevin tuloksin. He varoittivat huijareista ja huonosta miesvalikoimasta. Luulen kuitenkin että sellaista löytyy joka palvelusta, ihan niin kuin oikeassa elämässäkin. Täytyy vain tietää, millaisia merkkejä etsii ja pelata fiksusti. Loppujen lopuksi olen iloinen että valitsin tämän palvelun.

KYLLÄ 13 EI 3
Jukka, 56 vuotta

Kokemukseni Eliittikumppanissa ei ollut mielestäni vaivan arvoinen, vaikka heillä onkin hyviä mainoksia ja sivulla navigointi onnistui hyvin. Asun hieman Suomen toiseksi suurimman kaupungin ulkopuolella ja huomasin että samalla alueella ei ollut montaa käyttäjää. Sain hyviä osumia, mutta he asuivat hieman liian kaukana minusta. Ehkä minun pitäisi laajentaa etsintäaluettani, mutta en aja autoa, joten siitä saattaisi muodostua ongelma. Palvelu toimisi hyvin niille, jotka ovat halukkaita matkustamaan.

KYLLÄ 12 EI 10
Eeva, 42 vuotta

Tapasin kumppanini kuusi kuukautta sitten Eliittikumppanissa, ja kaikki on sujunut hyvin. Etenemme hitaasti, sillä olemme molemmat eronneita ja kiireisiä töissä. Suosittelisin sivustoa kenelle tahansa, joka etsii kumppania.

KYLLÄ 21 EI 8

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi