Badoo

Badoo Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
4,5/10
472 000 000+ / 18+
Badoo

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 4/10

Turvallisuus: 5,2/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 4,7/10

Potentiaali löytää kumppani: 5/10

Asiakastuki: 3,8/10

Hinta: 4,5/10

Kuvia käyttäjistä
jotka ovat online-tilassa
104424779 jäsentä online-tilassa juuri nyt

Mikael
Mikael, Ikä: 27
Satu
Satu, Ikä: 21
Jukka
Jukka, Ikä: 22

Badoo Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Löydä rakkaus sosiaalisesta verkostosta...

Badoo on omien sanojensa mukaan sosiaalinen verkosto deittailijoille. Tämä deittipalvelu on saatavilla sekä mobiilisovelluksena että perinteisenä työpöytäversiona. Kohdeyleisönä ovat noin kaksikymppiset nuoret, jotka etsivät rakkautta, huoletonta deittailua, yhden yön juttuja… tai uusia ystäviä! Badoon tarina alkoi Facebookissa järjestetyistä visailuista, joista tuli niin suosittuja että palvelua päätettiin laajentaa. Sekä deittisivuston työpöytäversio että mobiilisovellus ovat helppokäyttöisiä. Suunnittelussa on keskitytty erityisesti mobiilisovelluksen käytettävyyteen. Siksi Badoossa on paljon samankaltaisuuksia muiden deittisovellusten kanssa, mutta käytettävyyttä lisää se, että sivustoa voi käyttää myös perinteisemmällä tavalla tietokoneella.

Palveluun liittyminen on superhelppoa. Osa sivuston toiminnoista on maksullisia, mutta ilmaiseksikin pääsee käyttämään olennaisimpia ominaisuuksia. Oman Badoo-profiilin voi halutessaan linkittää Facebook- tai Instagram-profiilinsa kanssa, jos haluaa tehdä rekisteröitymisestä vieläkin sujuvampaa ja hyödyntää jo olemassa olevia profiilikuviaan ja muita perustietoja itsestään. Linkitys ei kuitenkaan ole pakollista, ja nopeuttaa rekisteröitymistä oikeastaan vain silloin, jos se tehdään puhelimella.

Rekisteröityminen on nopeaa

Badoo tarvitsee rekisteröitymisen yhteydessä vain seuraavat tiedot: nimi, ikä, asuinkaupunki ja sähköpostiosoite. Sen jälkeen uuden käyttäjän pitää valita itselleen salasana ja vahvistaa rekisteröityminen Badoon lähettämän sähköpostin avulla. Helppoa ja nopeaa! Kuvan lisääminen on suositeltavaa ja sen myötä pääset katselemaan jäseniä, jotka ovat lähellä sinua.

Juttuseuran löytäminen

Badoossa näet kaikki lähelläsi olevat jäsenet ja voit valita mistä sukupuolesta haet seuraa. Voit katsella tarjolla olevaa seuraa ‘Ihmiset lähistöllä’ -välilehden kautta, tai selata valikoimaa deittisovelluksista tuttuun tapaan svaippaamalla kuvia oikealle tai vasemmalle tai painamalla tykkää- tai ohita-painiketta. Tämän näkymän saat esille valitsemalla ‘Tapaamiset’-välilehden. Jos kiinnostus on molemminpuolista, deittiehdokas tulee näkyviin ‘Synkkaukset’-välilehdelle.

Suosikit ja profiilissasi vierailleet jäsenet

Badoossa pääset aina näkemään ‘Vierailijat’-välilehden alta ketkä ovat vierailleet profiilissasi. Voit myös lisätä omalle suosikkilistallesi jäseniä, joista olet kiinnostunut.

Profiilin viimeistely

Huolellisesti täydennetyt profiilit saavat enemmän tykkäyksiä, se on fakta. Badoon mukaan eniten tykkäyksiä saavat sellaiset jäsenet, joilla on kuusi kuvaa tai enemmän. Siksi kuvia kannattaa lisätä saman tien näkyville useampia. Profiilissasi voit myös kertoa potentiaalisille kumppaneille itsestäsi. Tietojen lisääminen ei ole pakollista, mutta kertomalla hieman taustatietoja itsestäsi herätät varmasti enemmän kiinnostusta. Profiiliin voi lisätä tietoja esimerkiksi työ- ja koulutustiedoistaan, lempiasioistaan, elämäntilanteestaan ja -tavoistaan, sekä siitä millaista kumppania ja suhdetta etsii.

Kannattaako Badoossa maksaa premium-ominaisuuksista?

Badoossa deittailusta maksaminen on täysin vapaaehtoista ja sovellus toimii hyvin ilmaisjäsenyydelläkin. Maksamalla premium-ominaisuuksista saat kuitenkin käyttöösi lisäetuja. Niihin kuuluu esimerkiksi mahdollisuus vierailla muiden profiileissa näkymättömänä sekä nähdä vasta liittyneet jäsenet ensimmäisten joukossa ja lähettää heille viestejä. Badoossa voit valita erilaisista premium-paketeista ja niiden joukosta löytyy myös vaihtoehto elinikäiseen jäsenyyteen. Se on edullisempi kuin monen muun deittisivuston vuosijäsenyys. Jäsenyyksiä löytyy myös yhden päivän, viikon tai kuukauden sekä kolmen tai kuuden kuukauden pituisina paketteina.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Jäsenyyden peruminen on helppoa. Valitse omasta profiilistasi asetukset, jonka jälkeen löydät sivun alareunasta maksuasetukset. Siellä voit halutessasi perua premium-jäsenyytesi, tai valita maksuasetusten alta vaihtoehdon ‘Poista tili’, jos haluat poistaa profiilisi ja tilisi kokonaan.

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Päivitetty viimeksi
03. 11. 2021

Badoo Ominaisuudet

Ihmiset lähistöllä

Badoossa omiin kriteereihin sopivaa seuraa voi etsiä esimerkiksi ‘Ihmiset lähistöllä’ -toiminnon avulla. Se näyttää sinulle jäsenet, jotka ovat valitsemasi kilometrisäteen sisällä omasta sijainnistasi. Hakutuloksia voi rajata myös iän ja sukupuolen mukaan.

Jotakin kaikille

Badoossa voi etsiä ja löytää seuraa myös saman sukupuolen edustajista. Tämä erinomainen toiminto ei ole itsestäänselvyys nettideittailun maailmassa.

Viestittely

Kaikki jäsenet voivat lähettää ja vastaanottaa Badoossa rajattomasti viestejä! Tämä on ehdottomasti yksi Badoon suurimmista eduista.

Oman profiilin verifiointi

Oman profiilin voi verifioida lisäämällä itsestään useamman kuvan, joissa poseeraa eri tavoin. Sillä tavoin Badoo voi varmistua siitä, että olet aito ja oikea jäsen. Verifioiduissa profiileissa näkyy sininen merkki osoituksena siitä, että profiili on varmennettu.

‘Tapaamiset’-välilehti

‘Tapaamiset’ on Badoon oma versio suositusta deittailupelistä. Voit valita kunkin kuvan kohdalla tykkäätkö kuvasta vai haluatko ohittaa sen. Tai vaihtoehtoisesti voit vain svaipata kuvan vasemmalle tai oikealle. Kuvan ohessa näkyy aina myös pieni esittelyteksti, josta voi olla apua päätösten tekemisessä.

Premium-edut

Mitä saat, jos maksat Badoon premium-jäsenyydestä? Tässä muutamia koottuja etuja.

Juttele ensimmäisenä uusille jäsenille

Premium-jäsenenä pääset viestittelemään uusille jäsenille ensimmäisten joukossa. Jos huomaat mielenkiintoisen profiilin, älä aikaile viestin lähettämisessä, sillä muut deittailijat ovat varmasti pian samoissa aikeissa.

Vieraile profiileissa näkymättömänä

Tämä on todella hyödyllinen etu, sillä Badoossa kaikki käyttäjät pääsevät näkemään ketkä ovat vierailleet heidän profiilissaan, ellei vierailu ole tapahtunut näkymättömänä. Hyödynnä näkymättömyyttä esimerkiksi silloin kun kohtaat unelmiesi ihastuksen ja haluat käydä katsomassa hänen profiiliaan yhä uudelleen ja uudelleen, ilman että hän saa tiedon jokaisesta vierailukerrastasi.

Juttele suosituille käyttäjille

Premium-jäsenenä saat yhteyden Badoon suosituimpiin jäseniin. Valitse oma suosikkisi ja ota häneen yhteyttä!

Ota taka-askel

Ohititko mielenkiintoisen profiilin vahingossa? Premium-jäsenenä pääset korjaamaan vahinkosi ja varmistumaan siitä, ettei yksikään upea profiili joudu vahingossa ei-kategoriaan.

Korota viestiesi näkyvyyttä

Tästä ominaisuudesta on varmasti hyötyä, kun kohtaat unelmiesi kumppanin etkä halua että nokkela viestisi hukkuu muun viestitulvan joukkoon. Premium-jäsenenä sinun viestisi näkyvät etusijalla vastaanottajien listalla.

Badoo VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Oma profiili
Hakutoiminnot
Tapaamiset-peli
Profiilien selaaminen
Viestittely
Näe kuka on vieraillut profiilissasi
Lisää jäseniä suosikeiksi
Verifioi profiilisi

1 kuukauden VIP-jäsenyys

13,99€

Oma profiili
Hakutoiminnot
Tapaamiset-peli
Profiilien selaaminen
Viestittely
Näe kuka on vieraillut profiilissasi
Lisää jäseniä suosikeiksi
Verifioi profiilisi
Lähetä lahjoja
Peru omia tykkäyksiä
Juttele uusille jäsenille ensimmäisten joukossa
Näkymätön-tila
Korosta omia viestejäsi
Näe saamasi tykkäykset

6 kuukauden VIP-jäsenyys

11,65€ (kuukaudessa)

Oma profiili
Hakutoiminnot
Tapaamiset-peli
Profiilien selaaminen
Viestittely
Näe kuka on vieraillut profiilissasi
Lisää jäseniä suosikeiksi
Verifioi profiilisi
Lähetä lahjoja
Peru omia tykkäyksiä
Juttele uusille jäsenille ensimmäisten joukossa
Näkymätön-tila
Korosta omia viestejäsi
Näe saamasi tykkäykset

Elinikäinen VIP-jäsenyys

99,99€

Oma profiili
Hakutoiminnot
Tapaamiset-peli
Profiilien selaaminen
Viestittely
Näe kuka on vieraillut profiilissasi
Lisää jäseniä suosikeiksi
Verifioi profiilisi
Lähetä lahjoja
Peru omia tykkäyksiä
Juttele uusille jäsenille ensimmäisten joukossa
Näkymätön-tila
Korosta omia viestejäsi
Näe saamasi tykkäykset
Parasta arvoa tarjoava paketti

Badoo Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Hauska sivusto huolettomaan deittailuun tai enempäänkin
Erinomaisesti käytettävissä ilmaisella perusjäsenyydelläkin
Valtava kansainvälinen jäsenmäärä
Premium-jäsenyyksien hinnat ovat melko huokeat
Nuorehko käyttäjäkunta, joka on melko aktiivista

Huonot puolet

Premium-jäsenyys ei tuo mukanaan kovin paljon ekstraa
Profiilin verifiointi voi tuntua työläältä

Badoo käyttäjille

Hyvät puolet

Badoossa on kyse ennen kaikkea yhteyksien luomisesta, mitä se sitten tarkoittaakin
Nuorekas, hauska ja aktiivinen sivusto
Badoota voi käyttää erinomaisesti ilmaisversionakin
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Badoosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Badoo on todella toimiva deittisivusto tai seuranhakuverkosto… tai sosiaalinen deittisivusto? Sivuston kuvaus saattaa vaatia vielä hieman viilausta, mutta se tarjoaa kuitenkin paljon hyviä toimintoja, joista osa on virkistävän erilaisia kuin muilla deittisivustoilla. Näihin lukeutuvat esimerkiksi ‘Tapaamiset’-välilehti. Badoo tarjoaa hieman monipuolisemman nettideittailukokemuksen, sillä sovelluksessa voi etsiä jäseniä, tallentaa heidät omalle suosikkilistalleen yms. Tässä palvelussa yhdistyvät deittisivuston ja deittisovelluksen parhaat puolet! Jäsenet ovat pääosin nuoria ja tottuneet olemaan läsnä netin maailmassa miltei vuorokauden ympäri. He käyttävät sivustoa siis todella aktiivisesti. Kaikki sivuston tärkeimmät toiminnot ovat ilmaisia, mikä on hieno juttu. Maksamalla saa käyttöönsä perusominaisuuksien lisäksi ekstratoimintoja. Premium-jäsenyyksiä on eripituisina paketteina eivätkä ne ole erityisen kalliita verrattuna muihin samantapaisiin palveluihin. Badoo on tosiaan ansainnut paikkansa yhtenä suosituimmista deittipalveluista ja suosittelisin sitä kaikille sellaisille alle 35-vuotiaille, jotka etsivät toimivaa deittisovellusta ja huoletonta deittailua.

Badoo Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Jesse, 19 vuotta

Badoo on tuonut mukanaan aikamoista hulinaa elämääni, mutta olen silti nauttinut siitä. Sain tietää että poikaystäväni on Badoossa ja riitelyn sijaan päätin että liityn sinne sitten itsekin. Badoo on minusta mahtava. Toivoin että saisin edes yhden viestin, mutta sainkin niitä 30 kappaletta ensimmäisen tunnin sisällä profiilini luomisesta. Kannattaa kokeilla ja yllättyä.

KYLLÄ 11 EI 7
Ville, 28 vuotta

Todella hyvä sovellus. Mutta miksi joistakin toiminnoista täytyy maksaa?

KYLLÄ 18 EI 16
Joonas, 26 vuotta

Badoon deittisovellus on kaikkien aikojen suosikkini sovelluskaupan valikoimasta, koska se on melko lailla ilmainen käyttää ja koska minulla on aina haku päällä tutustuakseni ihannenaiseeni: todella itsevarma mutta kuitenkin maanläheinen ja fiksu ja hänellä on hauska luonne. Hyvä ulkonäkö ja erityisesti treenattu takamus on plussaa Se joka ei vielä ole Badoossa on yksinkertaisesti hölmö!

KYLLÄ 21 EI 15
Aleksi, 30 vuotta

Todella hyvä ja helppokäyttöinen deittisovellus. Olen tavannut paljon uusia ihmisiä, vaikkakin deittien osalta menestys on ollut vaihtelevaa. Olen saanut yhteydenottoja niin lähelläni olevilta kuin jopa bogotalaisilta miehiltä asti! Badoo tarjoaa kaikille jotakin, iästä riippumatta.

KYLLÄ 31 EI 20

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi