Singles50

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
19 820 jäsentä online-tilassa juuri nyt
TREFFI CLUB
1.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua
UNELMAKUMPPANI
2.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua

Singles50 Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Vain 40+ vuotiaille
redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,4/10
1 000 000+ / 40+
Singles50

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 8,4/10

Turvallisuus: 9,4/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 9/10

Potentiaali löytää kumppani: 8,9/10

Asiakastuki: 7,1/10

Hinta: 7,5/10

Singles50 Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Vain yli 40-vuotiaille

Singles50 markkinoi itseään johtavana deittisivustona parhaassa iässä oleville sinkuille. Sivustolle ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita tapaamaan vähintään 40 vuotta täyttäneitä käyttäjiä. Siksi se sopii erinomaisesti keski-ikäisille miehille ja naisille, jotka etsivät aitoa rakkautta. Huomionarvoista Singles50-sivustossa on myös se, että sillä on melko laaja käyttäjäkunta, jossa molemmat sukupuolet ovat tasapuolisesti edustettuina. Rekisteröityminen on ilmaista ja viestintä sivustolla tapahtuu luottamuksellisesti yksityisviestien avulla. Jos epäröit liittyä tälle deittisivustolle voimme vakuuttaa sinulle, että Singles50 on varmasti kokeilemisen arvoinen.

Rekisteröityminen vie vain pari minuuttia

Rekisteröityminen Singles50-sivustolle on nopeaa ja helppoa. Vaikka olisit vasta-alkaja tietokoneen käytössä, saat tuskin kulutettua rekisteröitymiseen muutamaan minuuttia enempää. Tärkeää on ymmärtää se, että mitä avoimemmin annat tietoa itsestäsi, sitä suuremmalla todennäköisyydellä sinulle löytyy ihanteellinen kumppani. Singles50 tarjoaa todistetusti toimivan tavan löytää samanhenkistä seuraa ja odotettavissasi onkin monia jännittäviä kohtaamisia mielenkiintoisten ihmisten kanssa, joista jokainen etsii oma sielunkumppaniaan.

Ota mukava asento tuolissasi ja viimeistele profiilisi

Kun olet saanut rekisteröitymisen tehtyä, sinua pyydetään lisäämään profiiliisi edustava kuva itsestäsi. Ihanteellinen profiilikuva on sellainen, joka on otettu hiljattain. Silloin kuva todella edustaa sinua sellaisena kuin olet.

Jokaisen profiiliisi lisäämäsi kuvan kohdalla voit valita, näkyykö kuvasi kaikille sivuston jäsenille sellaisenaan, vai onko se sumennettu osalle jäsenistä. Jos haluat, voit valita näyttää kuvasi vain yksittäisille valitsemillesi käyttäjille. Kun olet ladannut kuvasi, sinun tarvitsee vielä täyttää persoonallisuustesti, jossa pääset vastaamaan kysymyksiin tavoitteistasi, ajatuksistasi sekä elämäntyylistäsi.

Kannattaako premium-jäsenyyden hankkiminen Singles50-sivustolla vai ei?

Kun olet täyttänyt profiilisi ja lisännyt siihen kuvasi, huomaat pian että kaikki sivuston tarjoamat ominaisuudet eivät ole käytettävissäsi. Jos haluat mahdollisuuden hyödyntää sivuston kaikki toimintoja, sinun on liityttävä premium-jäseneksi. Premium-jäsenyyden voi ottaa kolmeksi, kuudeksi tai 12 kuukaudeksi. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti, jotta voit jatkaa sivuston premium-ominaisuuksista nauttimista. Premium-jäsenyys antaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa ja lähettää viestejä, katsoa kuka on käynyt profiilissasi ja katsella muiden jäsenten kuvia. Premium-jäsenenä voit myös lisätä kontakteja omalle suosikkilistallesi.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Jos et ole premium-jäsen, voit poistaa käyttäjätilisi omassa profiilissasi. Valitse profiilissasi välilehti ‘asetukset’ ja valitse sitten sivun alareunasta ‘deaktivoi profiili’. Premium-jäsenten tulee perua jäsenyytensä toisella tapaa. Varmista ensin, että premium-jäsenyyttäsi on jäljellä vähintään 14 kalenteripäivää, sillä muuten peruutus ei onnistu. Voit käyttää jäsenyytesi perumiseen sivustolta löytyvää linkkiä. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa halustasi perua jäsenyys olemalla yhteydessä yritykseen postitse tai faksilla.

Singles50 Ominaisuudet

Hakutoiminnot

Voit etsiä sopivaa kumppania muun muassa iän, pituuden, koulutuksen, tulotason tai sijainnin mukaan. Kun tallennat hakukriteerit, saat myös niihin perustuvia yhteydenottoehdotuksia.

Päätä itse kenelle kuvasi näkyvät

Voit valita näkyvätkö kuvasi kaikille käyttäjille vai vain yksittäisille, itse määrittelemillesi käyttäjille.

Fiksuja kumppanisuosituksia

Sivusto hyödyntää toiminnassaan algoritmiä, jonka perusteella käyttäjille suositellaan jäseniä, joilla on samankaltaisia kiinnostuksenkohteita, tavoitteita ja arvoja. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin lisätä itsestäsi sivuston vaatimat tiedot ja antaa algoritmin löytää sinulle täydellinen kumppani!

Selaile profiileja

Jokaisella jäsenellä on mahdollisuus selailla muiden käyttäjien profiileja ja ottaa heihin halutessaan yhteyttä.

Rakkautta ensi tykkäyksellä

Singles50 antaa sinulle mahdollisuuden löytää kanssasi samanhenkisiä jäseniä hyödyntämällä toimintoa, joka suosittelee sinulle kumppaniehdokkaita rekisteröityessäsi antamaasi tietoon perustuen. Jos vastaan tulee sellainen jäsen, joka vaikuttaa sinusta mielenkiintoiselta, voit tykätä hänen profiilistaan painamalla sydäntä.

Premium-jäsenyys

Premium-jäsenyys on luotu ennen kaikkea ikävien valeprofiilien määrän minimoimiseksi. Premium-jäsenyydestä on kuitenkin paljon muutakin hyötyä. Premium-jäsenenä pääset käyttämään lisäominaisuuksia, jotka paitsi lisäävät turvallisuutta, myös parantavat mahdollisuuksiasi kohdata sopiva kumppani.

Valinnainen Premium-jäsenyys

Jokainen käyttäjä voi itse halutessaan päivittää jäsenyytensä premium-tasolle haluamakseen ajaksi. Jäsenyyksistä voi valita kolmen (39,90€ kuussa), kuuden (29,90€ kuussa) tai 12 kuukauden (19,90€ kuussa) pituisen jäsenyyden. Premium-jäsenenä saat käyttöösi monia etuja ja lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa viestejä.

Lisää tärkeät tiedot itsestäsi

Singles50 tarjoaa varmasti mahdollisuuden ilmaista itseään. Voit lisätä profiilisi useammankin kuvan ja lisätä näin mielenkiintoa profiiliasi kohtaan.

Singles50 VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Persoonallisuustesti
Lisää kuva

3 kuukauden VIP-jäsenyys

39,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Persoonallisuustesti
Lisää kuva
Lue ja lähetä viestejä
Katso kuka on vieraillut profiilissasi
Katso kuvia
Lisää käyttäjiä suosikkeihin

6 kuukauden VIP-jäsenyys

29,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Persoonallisuustesti
Lisää kuva
Lue ja lähetä viestejä
Katso kuka on vieraillut profiilissasi
Katso kuvia
Lisää käyttäjiä suosikkeihin

12 kuukauden VIP-jäsenyys

19,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Persoonallisuustesti
Lisää kuva
Lue ja lähetä viestejä
Katso kuka on vieraillut profiilissasi
Katso kuvia
Lisää käyttäjiä suosikkeihin

Singles50 Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Jäsenet ovat aktiivisia
Molemmat sukupuolet ovat sivustolla hyvin edustettuina
Jäsenten profiileja on helppo selailla
Fiksuja kumppanisuosituksia
Mahdollisuus ostaa premium-jäsenyys

Huonot puolet

Osa sivuston ominaisuuksista on käytettävissä vain premium-jäsenenä
Sivustolle voivat rekisteröityä vain yli 40-vuotiaat
Suurin osa käyttäjistä etsii vakavaa, pitkäkestoista parisuhdetta
Premium-jäsenyys uusiutuu automaattisesti, ellei sitä itse peruuta ajoissa

Singles50 käyttäjille

Hyvät puolet

Voit itse päättää, ketkä saavat nähdä kuvasi.
Voit päivittää jäsenyytesi premium-tasolle, jolloin saat käyttöösi useita lisäominaisuuksia ja hyödyllisiä etuja.
Voit lisätä sivustolle juuri sen verran tietoa itsestäsi kuin haluat. Ota kuitenkin huomioon että mitä avoimemmin kerrot itsestäsi profiilissasi, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on löytää sielunkumppanisi.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Singles50-sivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Singles50-sivustolla on kaikki mahdollisuudet olla uusi suosikkideittisivustosi, jos satut olemaan vähintään 40-vuotias tai vanhempi. Sivusto auttaa sinua löytämään potentiaalisia kumppaneita ja kokoaa yhteen samanhenkisiä ihmisiä antaen heille mahdollisuuden tutustua toisiinsa. Jos olet tosissasi etsimässä itsellesi elämänkumppania, kannattaa ehdottomasti maksaa premium-jäsenyydestä. Premium-jäsenenä saat käyttöösi useita lisäominaisuuksia ja se pitää sinut turvassa huijareilta ja valeprofiileilta samalla kun lisää mahdollisuuksiasi tavata sielunkumppanisi. Tämä deittisivusto ei kätke sisäänsä epämiellyttäviä yllätyksiä kuten jotkut kilpailijoistaan, vaan keskittyy siihen että jäsenillä on sivustolla mukava olla.

Singles50 Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (8)
Positiiviset arvostelut (6)
Negatiiviset arvostelut (2)
Juha, 49 vuotta

Minulla on suuri luottamus tähän sivustoon ja todella toivon että löydän kumppanin, joka auttaa minua pääsemään yli vaimoni menetyksestä.

KYLLÄ 3 EI 2
Kimi, 45 vuotta

Rekisteröidyin sivustolle toiveenani löytää sielunkumppanini mutta yllätyin kun en voinut lähettää tai edes vastata minulle lähetettyihin viesteihin ilman premium-jäsenyyttä. Lisähämmennystä aiheutti se, että pystyin lähettämään viestejä vain sellaisille jäsenille, jotka asuivat Luxemburgissa. Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja kysyin miten voin olla yhteydessä jäseniin, jotka asuvat Suomessa, mutta en saanut minkäänlaista vastausta.

KYLLÄ 6 EI 7
Antti, 44 vuotta

Haluan kiittää tästä deittisivustosta. Löysin itselleni kumppanin monen vuoden jälkeen. En osaa oikein luottaa internetiin ja minun ikäisilleni suunnatut deittisivustot ovat usein aika syntisiä. Muutin kuitenkin mieleni, koska siellä missä asun, on mahdotonta tutustua mielenkiintoisiin miehiin. Te löysitte minulle kumppanin ja siitä olen kiitollinen.

KYLLÄ 10 EI 4
Kaisa, 51 vuotta

Löysin todella mukavan miehen Singles50-sivustolta! En keksi mitään, mistä valittaa.

KYLLÄ 17 EI 7
Perttu, 53 vuotta

Vaikuttaa toimivan ihan hyvin, mutta minulla ei ole kokemusta muista sivustoista, joihin verrata tätä.

KYLLÄ 22 EI 8
Johanna, 48 vuotta

Olin lukenut paljon huonoja kokemuksia tästä deittisivustosta ennen kuin liityin jäseneksi. Oman kokemukseni perusteella olen kuitenkin tyytyväinen sivuston palveluihin. On totta, että saadakseen käyttöönsä kaikki sivuston ominaisuudet, premium-jäsenyydestä täytyy maksaa joka kuukausi mutta summa ei kuitenkaan tunnu suurelta, koska se on investointi sitä varten että löytää jonkun, jonka kanssa jakaa oma elämä.

KYLLÄ 18 EI 14
Petri, 56 vuotta

Vihdoinkin olen löytänyt deittisivuston, jossa turhien lupausten sijaan oikeasti käytetään aikaa siihen että jäsenille etsitään ja suositellaan kumppaniehdokkaita henkilökohtaisten mieltymysten ja vaatimusten perusteella. Olen jo aloittanut keskustelun kahden jäsenen kanssa ja päättänyt tavata molemmat, mutta en osaa päättää kumman tapaisin ensin. Luultavasti annan kuitenkin heille molemmille mahdollisuuden :-)

KYLLÄ 31 EI 17
Marleena, 39 vuotta

Minua ei haittaa se, että sivustolla on ikäraja. Yritin rekisteröityä deittisivustolle, mutta koska en ole vielä täyttänyt neljääkymmentä, minua ei huolittu jäseneksi. Etsin vanhempaa miestä ja siksi sivustolle pitäisi mielestäni saada liittyä vaikka ei täyttäisikään ikävaatimusta.

KYLLÄ 22 EI 26

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi