Pikaflirtti

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
515 jäsentä online-tilassa juuri nyt
TREFFI CLUB
1.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua
UNELMAKUMPPANI
2.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua

Pikaflirtti Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
4,8/10
28 000+ / 30+
Pikaflirtti

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 4,8/10

Turvallisuus: 5/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 4,8/10

Potentiaali löytää kumppani: 4,8/10

Asiakastuki: 5/10

Hinta: 4,8/10

Pikaflirtti Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Oletko valmis flirttailemaan?

Pikaflirtti on unelmasivusto heille, jotka deittailevat pilke silmäkulmassa ja ovat valmiita heittäytymään flirttailun maailmaan. Tämä moderni deittisivusto kannustaa jäseniään tarttumaan hetkeen ja lähestymään kiinnostavia käyttäjiä matalalla kynnyksellä. Olitpa sitten flirttailun mestari tai vasta hiomassa omia iskurepliikkejäsi, Pikaflirtti on erinomainen sivusto nopeatempoista lähestymistä ja viestittelyä varten. Kun kiinnostava profiili tulee vastaan, voit lähettää flirtin tai avata chat-keskustelun heti, eikä sinun tarvitse lähettää viestiä perinteiseen postilaatikkotyyliin ja jäädä odottamaan vastausta.

Modernia deittailua

Ulkoasultaan ja käytettävyydeltään Pikaflirtti on selkeä ja moderni. Sivusto on visuaalinen ja nostaa valokeilaan jäsenten profiilikuvat. Tarjolla on tietysti myös mobiilioptimoitu sivusto heille, jotka deittailevat mieluummin kännykän välityksellä. Rekisteröitymisen jälkeen deittailun voi aloittaa heti, ja sivusto on niin selkeä että sen käyttö on helppoa alusta asti. Hakutoiminto helpottaa kiinnostavien jäsenten etsimistä ja ‘Tykkäämisgalleria’-toiminto tuo deittailuun pelillisyyttä, sillä sen avulla jäseniä voi valita jatkoon heidän kuviensa perusteella ja katsoa tuleeko pelissä molemminpuolisesta kiinnostuksesta kertovia osumia.

Rekisteröityminen käy helposti

Rekisteröityminen Pikaflirtti-deittisivustolle ei vie montaa minuuttia. Rekisteröitymislomakkeeseen täytyy syöttää vain oma sähköpostiosoite, ikä ja asuinkaupunki, jonka jälkeen rekisteröityminen täytyy vielä vahvistaa sähköpostiin saapuneen linkin avulla. Kuvan voi lisätä heti tai halutessaan vasta myöhemmin. Rekisteröitymisen yhteydessä sivusto tarjoaa mahdollisuutta täydentää oman profiilin tiedot heti kuntoon. Se vie vain muutaman hetken, mutta tiedot voi halutessaan täydentää myöhemminkin. Sivuston oletuskieli on englanti, mutta kielen voi käydä heti rekisteröitymisen jälkeen vaihtamassa suomeksi oikealta yläreunasta aukeavasta valikosta.

Profiilin luominen

Pikaflirtti tarjoaa jäsenilleen kattavan profiiliosion. Perustiedot voi täydentää jo rekisteröitymisen yhteydessä, mutta profiilia kannattaa käydä täydentämässä vielä erikseen. Tärkeintä on lisätä profiiliin kuva, sillä kuvalliset profiilit saavat paljon enemmän kiinnostusta osakseen. Omaan profiiliin voi halutessaan lisätä tietoja omasta koulutustaustasta, ulkonäöstä, arvoista ja elintavoista. Lisäksi profiilissa voi määritellä millaista seuraa on etsimässä. Pikaflirtti on moderni deittisivusto ja siitä kertoo myös mahdollisuus lisätä omaan profiiliin video. Sen avulla herätät muissa sivuston deittailijoissa entistä enemmän kiinnostusta!

Kannattaako Pikaflirtti-deittisivuston käytöstä maksaa?

Pikaflirtti on perusjäsenille täysin ilmainen, mutta tarjolla on myös mahdollisuus maksaa premium-jäsenyydestä. Premium-jäsenenä deittailu on entistä monipuolisempaa ja sujuvampaa, sillä premium-jäsenet nauttivat muutamista sellaisista ominaisuuksista, joita perusjäsenet eivät pääse käyttämään. Näihin kuuluu muun muassa turvallisuutta parantavia lisäominaisuuksia, kuten sivuston selailu inkognito-tilassa sekä täysi HTTPS-salaus. Premium-jäsenet sijoittuvat myös korkeammalle hakutuloksissa, saavat luettu-vahvistuksen lähettämistään viesteistä sekä saavat sivustolla enemmän näkyvyyttä. Premium-jäsenyyksiä on tarjolla eripituisina tilausjaksoina, joten voit halutessasi testata premium-ominaisuuksia lyhyemmän tilausjakson avulla. Muista kuitenkin perua se, ellet halua jatkaa premium-jäsenenä, sillä kaikki premium-tilaukset uusiutuvat automaattisesti ellei jäsen itse peruuta niitä.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Sivun oikeassa yläreunassa on valikko, josta pääset valitsemaan ‘Asetukseni’. Sivun alareunasta löydät vaihtoehdon ‘Poista tili’, joka poistaa profiilisi pysyvästi.

Pikaflirtti Ominaisuudet

Tykkäämisgalleria

Tämä suosittu ominaisuus Pikaflirtti-sivustolla tuo deittailuun hieman pelillisyyttä ja auttaa lähestymään kiinnostavia jäseniä matalalla kynnyksellä. ‘Tykkäämisgalleriassa’ pääset arvioimaan omaa kiinnostustasi jäsenten profiilikuvien perusteella. Jos pidät kuvasta, paina sydäntä, ja jos et viehäty, paina raksia. Pääset näkemään, kuka on tykännyt sinun kuvastasi sekä sen, onko tunne molemminpuolinen.

Kattava hakutoiminto

Pikaflirtissä kaikki jäsenet pääsevät käyttämään sivuston erinomaista hakutoimintoa. Voit hakea kiinnostavaa seuraa esimerkiksi iän ja asuinpaikan mukaan tai rajata hakutuloksia vielä tarkemmin muun muassa ulkonäköseikkojen mukaan. Hakutoiminnossa voit rajata näkyviin myös vain sellaiset profiilit, joissa on kuva.

Lähetä viestejä

Voit lähettää kiinnostaville jäsenille viestejä, jotta voitte tutustua paremmin ja avata keskusteluyhteyden. Perusjäsenenä viestien määrä on rajattu päivittäin viiteen viestiin, mutta onhan sekin jotakin, vai mitä?

Lisää ja katsele kuvia

Muistathan ladata omaan profiilisi kuvan. Se on varma keino herättää lisää kiinnostusta ja tulla huomatuksi. Pikaflirtissä voit lisätä profiilisi useita kuvia ja katsella muiden jäsenten kuvia.

Premium-edut

Millaisia etuja premium-jäsenyys Pikaflirtti-deittisivustolla tarjoaa? Tässä muutamia premium-jäsenten lisäetuja.

Lähetä ja vastaanota viestejä rajattomasti

Perusjäsenetkin voivat lähettää viestejä Pikaflirtissä, mutta vain viisi kappaletta per päivä ja vain yhden viestin kullekin käyttäjälle per päivä. Premium-jäsenyyttä kannattaa harkita jo siitä syystä, että viestien määrä on premium-jäsenille rajaton. Olisipa harmi, jos keskusteluyhteys kiinnostavan jäsenen kanssa hiipuisi vain siksi, että olet käyttänyt päivittäisen viestimääräsi.

Chattaile kiinnostavien jäsenten kanssa

Kaikki premium-jäsenet saavat käyttöönsä chat-toiminnon, jonka avulla voit aloittaa live-keskustelun mielenkiintoisten jäsenten kanssa vaikka heti! Hakutoiminnon avulla näet, ketkä jäsenistä ovat juuri sillä hetkellä online-tilassa, joten jos kaipaat juttuseuraa saman tien, aktivoi premium-jäsenyys ja avaa chat-keskustelu.

Pikaflirtti VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Katsele profiileita ja tykkää niistä
Hakutoiminto
Tykkäämisgalleria
Lähetä ja lue viestejä

1 kuukauden VIP-jäsenyys

25,00€ (kuukaudessa)

Profiili
Katsele profiileita ja tykkää niistä
Hakutoiminto
Tykkäämisgalleria
Lähetä ja lue viestejä rajattomasti
Laajemmat hakutulokset
Chat-toiminto
Ota yhteys suosittuihin jäseniin

3 kuukauden VIP-jäsenyys

14,00€ (kuukaudessa)

Profiili
Katsele profiileita ja tykkää niistä
Hakutoiminto
Tykkäämisgalleria
Lähetä ja lue viestejä rajattomasti
Laajemmat hakutulokset
Chat-toiminto
Ota yhteys suosittuihin jäseniin

6 kuukauden VIP-jäsenyys

10,00€ (kuukaudessa)

Profiili
Katsele profiileita ja tykkää niistä
Hakutoiminto
Tykkäämisgalleria
Lähetä ja lue viestejä rajattomasti
Laajemmat hakutulokset
Chat-toiminto
Ota yhteys suosittuihin jäseniin

Pikaflirtti Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Perusjäsenenäkin pääsee käyttämään tärkeimpiä toimintoja
Selkeä ja visuaalisesti moderni sivusto
Mahdollisuus nähdä ketkä ovat online-tilassa
Kynnys aloittaa keskustelu on matala

Huonot puolet

Viestien maksimimäärä on perusjäsenillä rajattu harmillisen pieneksi
Premium-jäsenyys uusiutuu automaattisesti

Pikaflirtti käyttäjille

Hyvät puolet

Moderni, visuaalisesti tyylikäs ja helppokäyttöinen sivusto.
Jäsenyys on mahdollista päivittää premium-tasolle, jolloin käyttöön saa useita lisäominaisuuksia.
Oivallinen sivusto kepeään deittailuun, joka voi johtaa merkityksellisiin kohtaamisiin.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Pikaflirtti-deittisivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Pikaflirtti on moderni, visuaalista silmää miellyttävä ja helppokäyttöinen deittisivusto, jolle on varmasti tilausta. Sivuston jäsenet ovat aktiivisia ja mukana on sopiva sekoitus miehiä ja naisia sekä erilaista seksuaalista suuntautumista edustavia jäseniä. Kyseessä on siis varsin monipuolinen sivusto. ‘Tykkäämisgalleria’-ominaisuus kiinnostanee etenkin heitä, jotka ovat tottuneita deittisovellusten käyttäjiä. Sen avulla jäsenten kuvia pääsee selaamaan vaivattomasti, ja oman kiinnostuksen ilmaiseminen on helppoa. Myös sivuston hakutoiminto toimii hyvin ja hakukriteerit ovat kohtuullisen laajat perusjäsenillekin. Täyden hyödyn tästä sivustosta saa kuitenkin irti vasta premium-jäsenenä, sillä silloin saa käyttöönsä suositun chat-ominaisuuden, eikä viestien määrää ole rajattu lainkaan. Hyvä puoli on se, että premium-jäsenyydestä on tarjolla eripituisia tilausjaksoja, joten palvelua voi halutessaan ensin testata ennen pidempään tilaukseen sitoutumista. Pikaflirtti on suosittu sivusto, enkä ihmettele miksi. Se toimii niin kuin pitää, näyttää hyvältä ja mukana on suuri määrä aktiivisia jäseniä.

Pikaflirtti Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Heidi, 33 vuotta

Sivustolla on paljon kiinnostavan nkisi jseni, mutta ilman tilausmaksua ei pse lhettmn kuin muutaman viestin pivss. Siksi en voi suositella pikaflirtti.

KYLLÄ 0 EI 0
Jare, 34 vuotta

Nettideittailu oli minulle uutta, mutta ptin kokeilla tt sivustoa kaverin suosituksesta. Alkuun se vaikutti aika hiljaiselta, mutta kun lissin profiiliini kuvan, aloinkin saada paljon yhteydenottoja, joista erityisesti yksi kiinnitti huomioni. Lyhyen viestittelyn jlkeen ptimme tavata ja nyt asumme jo yhdess. Onneksi kuuntelin kaveria ja liityin Pikaflirttiin!

KYLLÄ 0 EI 0
Ida, 26 vuotta

Pikaflirtti toimii hyvin, ei mitn negatiivista sanottavaa. Olen kynyt muutamilla treffeill ja jutellut useamman kiinnostavan miehen kanssa.

KYLLÄ 0 EI 0
Mari, 47 vuotta

Eron jlkeen ajattelin, ett nettideittailua en ainakaan kokeile, mutta niin vaan sekin piv koitti kun rekisteridyin Pikaflirttiin. Pakko sanoa ett ylltyin siit, miten mukavaa deittailu netiss oli. Tutustun mielellni uusiin ihmisiin, mutta joskus keskustelu kasvokkain voi tuntua vaivaannuttavalta. Tll sivustolla keskustelu viestien ja chatin vlityksell oli helppoa, ja ern miehen kanssa juttu luisti niin hyvin, ett ptimme tavata. Nyt ensimmisten treffien jlkeen tuntuu silt, ett tst voi hyvinkin muodostua jotakin erityist, aika nytt!

KYLLÄ 0 EI 0

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi