Flirtic

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
524 jäsentä online-tilassa juuri nyt
TREFFI CLUB
1.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua
UNELMAKUMPPANI
2.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua

Flirtic Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
4,9/10
25 000+ / 30+
Flirtic

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 5/10

Turvallisuus: 5/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 4,8/10

Potentiaali löytää kumppani: 4,8/10

Asiakastuki: 4,8/10

Hinta: 5/10

Flirtic Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Uuden sukupolven deittisivusto

Flirtic on nykyaikainen deittisivusto, joka palvelee kaikenlaisia nettideittailijoita. Olitpa minkä ikäinen tai mistä päin maailmaa tahansa, Flirtic on erinomainen deittisivusto seuranhakuun! Jäsenet sivustolla ovat aktiivisia ja moni etsii rakkautta tositarkoituksella. Toki mukaan mahtuu myös kevyempää deittailua ja heitä, jotka etsivät sivustolta uusia ystäviä. Deittisivustona Flirtic on monipuolinen ja hauska alusta. Se tarjoaa mahdollisuuden muun muassa tehdä erilaisia testejä, vastata rakkauteen liittyviin kysymyksiin, selata käyttäjien kuvia ja arvioida niitä, sekä arvuutella ketkä sivuston käyttäjistä ovat tykänneet kuvastasi. Sivustolle on otettu mukaan erilaisista sosiaalisen median kanavista tuttuja ominaisuuksia. Niiden avulla Flirtic tarjoaa rennon ympäristön rakkauden etsimiseen, ja kiinnostavia jäseniä on helppo lähestyä matalalla kynnyksellä. Flirtic tarjoaa mahdollisuuden löytää sopiva kumppani erilaisten yhteensopivuustestien avulla. Sivuston algoritmi etsii kullekin käyttäjälle parhaiten sopivat matchit ja edistää osaltaan “sen oikean” kohtaamista. Sivuston testit-välilehdellä on useita erilaisiin aihepiireihin keskittyviä testejä, joiden tulosten perusteella sivusto suosittelee käyttäjälle sopivia ihannekumppaneita. Deittisivustoa on helppo käyttää ja rekisteröityminen on vaivatonta ja nopeaa. Tarjolla on perinteisen selainversion lisäksi myös kännykällä toimiva appi. Pääosassa ovat käyttäjien sivustolle lisäämät kuvat sekä erilaiset testit, jotka helpottavat oman ihannekumppanin löytämistä. Flirtic on tarkka myös tarjoamansa palvelun turvallisuudesta eikä jaa käyttäjien tietoja kolmansille osapuolille.

Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa

Rekisteröityminen Flirticin jäseneksi on helppoa eikä vie kuin hetken. Sivustolle voi liittyä jäseneksi joko sähköpostiosoitteen avulla tai Facebookin kautta. Sähköpostiosoitteen avulla rekisteröityessään uuden jäsenen on täytettävä itsestään vain seuraavat tiedot: asuinmaa ja -kaupunki, nimi, syntymäaika sekä sukupuoli. Voit lisätä itsestäsi kuvan joko rekisteröitymisen yhteydessä tai sen jälkeen. Rekisteröitymisen viimeinen askel on persoonallisuustesti, jonka voi halutessaan ohittaa tai tehdä myöhemmin. Sen jälkeen oma sähköpostiosoite vahvistetaan sähköpostiin saapuneen linkin avulla, jonka jälkeen rekisteröitymisprosessi on valmis ja nettideittailu voi alkaa. Muiden jäsenten profiileja ja kuvia pääsee heti selailemaan, mutta ensin kannattaa tietysti käydä täydentämässä oma profiili!

Profiilin luominen

Profiilin päivittäminen Flirtic-deittisivustolla on helppoa. Heti rekisteröitymisen yhteydessä tai sen jälkeen profiiliin kannattaa lisätä kuva, sillä kuvalliset profiilit saavat enemmän huomiota ja keräävät enemmän yhteydenottoja. Profiilissa voit muokata omia tietojasi ja kertoa lisää itsestäsi sekä siitä, millaista seuraa olet etsimässä. Kuvia voit lisätä useampiakin ja halutessasi voit määritellä asetukset-valikosta ketkä pääsevät näkemään niitä. Oman profiilin perustiedot kannattaa täydentää kuntoon heti rekisteröitymisen jälkeen, jotta kiinnostuneet käyttäjät pääsevät tutustumaan sinuun hieman paremmin. Profiilista löytyy myös sosiaalisesta mediasta tuttu oma seinä -ominaisuus, johon voit lisätä kuvia ja videoita sekä päivittää omia kuulumisiasi kiinnostuneiden jäsenten nähtäville.

Kannattaako Flirtic-deittisivuston käytöstä maksaa?

Flirtic toimii mainiosti myös täysin ilmaisena versiona, joten palveluun voi hyvin tutustua ilman VIP-jäsenyyttäkin. Erilaisia maksullisia palveluja voi kokeilla ostamalla yksittäisiä, reilun 20 sentin hintaisia krediittejä. Jos taas haluaa kaikki maksulliset palvelut ja ominaisuudet käyttöönsä, kannattaa liittyä VIP-klubiin, jossa on valittavana eripituisia jäsenyyksiä varsin kohtuullisin hinnoin. VIP-jäsenenä voi muun muassa selata muiden jäsenten profiileja näkymättömänä, nähdä oman profiilin vierailijat sekä katsoa ketkä ovat lisänneet sinut omalle suosikkilistalleen. Flirtic toimii hyvin ilman maksuakin, mutta jos tällaiset lisäominaisuudet kiinnostavat sinua, kannattaa harkita VIP-jäsenyyden ostamista.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Sivun oikeassa yläreunassa on valikko, jonka alta pääset valitsemaan kohdan ‘Asetukset’. Sivun alareunasta löydät kohdan ‘Tili’, sekä vaihtoehdot ‘Sulje tilini kolmeksi kuukaudeksi’ (jos haluat sulkea tilin vain väliaikaisesti) sekä ‘Poista tili lopullisesti’, jos haluat poistaa tilisi pysyvästi.

Flirtic Ominaisuudet

Etsi kiinnostavia jäseniä haun avulla

Hakutoiminto on kaikkien jäsenten käytettävissä. Voit etsiä kiinnostavaa seuraa esimerkiksi iän, asuinmaan tai kotikaupungin perusteella. Hakutulosten ohessa näet kunkin jäsenen kohdalla myös tiedon siitä, kuinka sopivia olette toisillenne.

Yhteensopivuustestit

Flirtic tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden tehdä erilaisia testejä, jotka kartoittavat esimerkiksi jäsenten luonteenpiirteitä ja kiinnostuksenkohteita. Testien tulokset näkyvät jäsenten profiilissa ja niiden avulla deittisivusto arvioi, kuinka sopiva match sinä ja kiinnostuksesi kohde olette.

Lähetä ja vastaanota viestejä

Myös perusjäsenet voivat lähettää ja vastaanottaa rajatun määrän viestejä Flirticissä. Se ilahduttaa, sillä viestien lukeminen ja lähettäminen veloituksetta ei ole itsestäänselvyys netin deittisivustoilla.

Lisää ja katsele muiden kuvia

Voit lisätä omaan profiiliisi profiilikuvan joko rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin. Kuvan lisääminen on ehdottomasti suositeltavaa, sillä kuvalliset profiilit herättävät enemmän kiinnostusta. Flirticissä pääset katselemaan myös muiden jäsenten kuvia ja voit lisätä omaan profiilisi myös videoita arjestasi tai esitellä itsesi videolla. Siinä vasta erinomainen tapa herättää kiinnostusta!

Premium-edut

Mitä saat kun maksat premium-jäsenyydestä Flirtic-deittisivustolla? Tässä muutamia premium-jäsenten lisäetuja.

Laajempi hakutoiminto

VIP-jäsenet saavat käyttöönsä enemmän hakukriteereitä ja voivat rajata hakutuloksia esimerkiksi horoskooppimerkin, äidinkielen, erilaisten ulkonäkökriteerien tai koulutustaustan perusteella.

Näe ketkä ovat vierailleet profiilissasi

Haluaisitko mahdollisuuden päästä näkemään, ketkä ovat vierailleet katsomassa profiiliasi? VIP-jäsenenä se onnistuu. Kiinnostavaa kumppaniehdokasta on helpompi lähestyä, kun tietää hänen jo kiinnostuneen sinusta ainakin sen verran, että on käynyt tutustumassa profiiliisi.

Ota yhteyttä suosittuihin käyttäjiin

Osa Flirtic-deittisivuston jäsenistä on niin suosittuja, että heihin ei perusjäsenenä saa yhteyttä. VIP-jäsenenä pääset lähettämään viestin myös kaikkein suosituimmille jäsenille.

Flirtic VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Hakutoiminto
Katsele profiileita ja profiilikuvia
Lähetä ja lue viestejä
Luo suosikkilista
Tee testejä

7 päivän VIP-jäsenyys

4,00€

Profiili
Edistynyt hakutoiminto
Katsele profiileita ja profiilikuvia
Lähetä ja lue viestejä rajattomasti
Luo suosikkilista
Näe ketkä ovat lisänneet sinut suosikiksi
Tee testejä
Katso kuka on vieraillut profiilissasi
Selaile sivustoa näkymättömänä
Katso kuviesi arvostelut
Ota yhteyttä suosittuihin käyttäjiin

1 kuukauden VIP-jäsenyys

7,00€

Profiili
Edistynyt hakutoiminto
Katsele profiileita ja profiilikuvia
Lähetä ja lue viestejä rajattomasti
Luo suosikkilista
Näe ketkä ovat lisänneet sinut suosikiksi
Tee testejä
Katso kuka on vieraillut profiilissasi
Selaile sivustoa näkymättömänä
Katso kuviesi arvostelut
Ota yhteyttä suosittuihin käyttäjiin

1 vuoden VIP-jäsenyys

49,00€

Profiili
Edistynyt hakutoiminto
Katsele profiileita ja profiilikuvia
Lähetä ja lue viestejä rajattomasti
Luo suosikkilista
Näe ketkä ovat lisänneet sinut suosikiksi
Tee testejä
Katso kuka on vieraillut profiilissasi
Selaile sivustoa näkymättömänä
Katso kuviesi arvostelut
Ota yhteyttä suosittuihin käyttäjiin

Flirtic Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Jäseniä on mukana kaikista ikäryhmistä ja ympäri maailmaa
Tarjolla on myös mobiilisovellus
Sivusto tarjoaa paljon ominaisuuksia myös perusjäsenille ja lisäksi saatavilla on VIP-jäsenyys

Huonot puolet

Ilmaisversion mainokset häiritsevät hieman sivuston käyttöä
Sivuston ulkoasu on hieman vanhanaikainen

Flirtic käyttäjille

Hyvät puolet

Erilaisia toimintoja on paljon, ja monet niistä ovat käytettävissä ilmaiseksi.
Jäseniä on mukana monipuolisesti eri ikäryhmistä ja ympäri maailmaa.
Sivustolla on mukana sosiaalisen median alustoilta tuttuja toimintoja, jotka tekevät deittailusta rentoa ja hauskaa.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Flirtic-deittisivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Flirtic on erinomainen vaihtoehto heille, jotka haluavat tutustua uusiin ihmisiin rennossa ilmapiirissä. Tämän deittisivuston erikoisuuksiin kuuluu se, että tarjolla on erilaisia persoonallisuutta ja luonnetta arvioivia testejä, joiden tulosten perusteella sivusto arvioi kuinka sopiva match sinä ja kiinnostuksesi kohde olette. Flirtic saa kiitosta myös nopeasta rekisteröitymisprosessista sekä siitä, että perusjäsenenäkin pääsee käyttämään useimpia sivuston ominaisuuksia. Toki tarjolla on myös hinnaltaan kohtuullinen VIP-jäsenyys heille, jotka haluavat ottaa deittailusta kaiken irti. Ulkoasultaan sivusto vaatisi ehkäpä hieman päivitystä, mutta sivusto on kuitenkin helppokäyttöinen ja tarjolla on myös mobiiliappi. Tämä deittisivusto on tutustumisen arvoinen erityisesti heille, jotka arvostavat leikkisää ilmapiiriä ja toivovat mahdollisuutta matalan kynnyksen kohtaamisiin kiinnostavien kumppaniehdokkaiden kanssa.

Flirtic Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Jukka, 24 vuotta

Flirtic on oma suosikkini netin deittisivustoista, sill siell ilmapiiri on rento ja uusiin ihmisiin on helppo tutustua.

KYLLÄ 0 EI 0
Annemari, 35 vuotta

Onneksi uskaltauduin kokeilemaan nettideittailua ja liityin Flirticiin! Viel en ole tavannut unelmakumppaniani, mutta olen viestitellyt useamman kiinnostavan miehen kanssa ja yhden kanssa olen jo sopinut treffitkin. Flirtic on tuonut deittailuuni ihan uutta vipin!

KYLLÄ 0 EI 0
Leevi, 29 vuotta

En ollut tyytyvinen, sill en lytnyt itselleni sopivaa seuraa, ja sivun ilme on vhn sekava.

KYLLÄ 0 EI 0
Jenni, 28 vuotta

Tapasin Flirticiss miehen, jonka kanssa olemme nyt nhneet muutaman kerran. Toiveeni ovat korkealla!

KYLLÄ 0 EI 0

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi