Be2

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
396 jäsentä online-tilassa juuri nyt
TREFFI CLUB
1.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua
UNELMAKUMPPANI
2.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua

Be2 Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
8,4/10
24 000+ / 21+
Be2

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 8,5/10

Turvallisuus: 9,3/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 9,3/10

Potentiaali löytää kumppani: 8,5/10

Asiakastuki: 7,3/10

Hinta: 7,8/10

Be2 Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Deittailua vakavissaan oleville romantikoille

be2 pyrkii tuomaan yhteen samanhenkisiä ihmisiä, jotka etsivät pitkäkestoista suhdetta. Sivusto on osoittanut kykynsä luoda käyttäjistään erinomaisesti yhteensopivia matchejä. Se on lisäksi rankattu korkealle Trustpilot-sivustolla, joten voit olla varma että käyttäessäsi be2:ta tietosi ovat varmasti turvassa.

Rekisteröityminen: Helppoa kuin heinänteko

Rekisteröityminen be2-sivustolle on helppoa. Sinulta kysytään muutama kysymys luonteestasi ja siitä, minkälaista kumppania etsit. Sen jälkeen pääset katselemaan sivustoa tarkemmin. Kysymyksiin vastaaminen kestää noin 15 minuuttia, mutta kannattaa lukea ne huolellisesti ja vastata mahdollisimman totuudenmukaisesti. Vastausten perusteella sinulle saattaa löytyä täydellinen match! Kun alat käyttää sivustoa, voit valita lisäätkö profiiliisi kuvan tai lisätietoja itsestäsi. Niitä ei ole pakko lisätä, mutta ne voivat auttaa sinua löytämään rakkauden nopeammin.

Etsintä alkaa!

be2:n suurin vetovoima piilee siinä, että sivusto ei ole perinteinen deittisivusto, vaan perustuu tieteelliseen kumppaninhakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulle personoidut matchit ovat kaikki kaikessa. Sivustolta löytyy ‘ketkä ovat linjoilla’ -niminen hakutoiminto, jonka kaikki tulokset ovat juuri sinulle räätälöityjä matchejä. Saat joka päivä uusia matchejä vaikka olisit vain peruskäyttäjä.

‘Seitsemän ulottuvuuden’ tieteellinen persoonallisuustesti

Jäsenet yhdistetään potentiaalisten kumppaniehdokkaiden kanssa sen mukaan, miten he vastaavat be2:n esittämiin kysymyksiin.

Ne ovat osa ‘seitsemän ulottuvuuden’ persoonallisuustestiä, joka be2:n mukaan varmistaa sen, että kaikille löytyy täydellinen kumppani!

Näytä kuka olet - profiilisi valinnaiset lisäominaisuudet

Kuvien avulla saat lisää matchejä! Niiden lisäksi voit lisätä profiiliisi esittelytekstin sekä ‘Ota minuun yhteyttä, jos…’ -viestin. Profiilissa on myös lista suosikkipuheenaiheistasi, jota voit muokata mieleiseksesi milloin tahansa.

Ole VIP!

Premium-jäsenyyksiä on tarjolla kolmen, kuuden ja 12 kuukauden paketteina. Sivusto toimii peruskäyttäjillekin kohtuullisen hyvin, mutta premium-jäsenille se on tietysti toimivampi. Peruskäyttäjänä törmäät usein ‘liity premium-jäseneksi’ -viestiin. Premium-jäsenyyden etuihin kuuluu, että saat 10 matchiä päivässä ja voit myös säätää ‘ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuuden asetuksia, nähdä kuka on katsonut profiiliasi ja lisätä kiinnostavat profiilit omiin suosikkeihisi, jotta voit halutessasi helposti lähettää heille viestiä myöhemmin. Jokaisessa profiilissa on mielenkiintoinen ‘tavoitteesi’ -osio. Viimeistään se osoittaa, että tämä sivusto on tarkoitettu vakavissaan oleville aikuisille, eikö?

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Voit perua premium-jäsenyytesi klikkaamalla omaa kuvaasi etusivun oikeassa ylänurkassa. Valitse sitten asetukset. Sivun alareunassa on otsikko nimeltä ‘jäsenyytesi’, jossa voit vaihtaa jäsenyytesi muotoa ja poistaa profiilisi kokonaan, jos haluat.

Be2 Ominaisuudet

Päivittäiset matchit

be2 on kumppaninmuodostussivusto. Tämä tarkoittaa sitä, että saat päivittäisiä matchejä - määrällisesti enemmän jos olet premium, mutta muutamia joka tapauksessa. Tämä on be2:n avainominaisuus.

Kumppaninmuodostuksen seitsemän ulottuvuutta

be2 perustuu persoonallisuustestiin, jonka jokainen käyttäjä tekee. Testin tulosten perusteella sinulle ehdotetaan sopivia kumppaniehdokkaita. Hauskaa, vai mitä? Ette ehkä ole täsmälleen samanlaisia, mutta luonteenne todennäköisesti täydentävät hyvin toisiaan.

Kuva ratkaisee

Matchisi ottavat sinuun paljon todennäköisemmin yhteyttä jos profiilissasi on kuva. Voit lisätä ja katsoa kuvia myös be2:n perusjäsenenä.

Premium-edut

Mitä saat kun maksat premium-jäsenyydestä be2:ssa? Tässä muutamia poimintoja eduista.

Jään murtaminen

Premium-jäsenenä voit kirjoittaa viestin vaikka jokaiselle kumppaniehdokkaallesi! Viestien määrää ei ole rajoitettu ja keskustelunaiheitakin riittää, kun jokaisen käyttäjän suosikkiaiheet voi tarkistaa hänen profiilistaan.

Chattaile koko yö

Chat on käytettävissä kaikissa premium-jäsenyyksissä. Voit jutella niin monelle matchille kuin haluat, niin paljon kuin haluat!

Näytä mitä haluat

Premium-jäsenenä voit tykätä muiden käyttäjien kuvista - tai olla tykkäämättä. Näin saat esiin lisää sinulle sopivia ehdokkaita.

Tallenna suosikkisi

Premium-jäsenenä voit myös luoda listan suosikkikäyttäjistäsi be2:ssa. Kun aikaa on rajoitetusti, voit tallentaa kiinnostavat profiilit listallesi ja palata katsomaan niitä tarkemmin sopivan hetken tullen.

Be2 VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Profiilikuvat
Päivittäisiä matchejä
‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
Persoonallisuustesti

3 kuukauden VIP-jäsenyys

39,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Profiilikuvat
Ilmainen viesti jokaiselle matchille
Vähintään 10 päivittäistä matchiä
‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
Persoonallisuustesti
Suosikkilista
Katso kuka on vieraillut profiilissasi
Näe enemmän kuvia
‘Rakkautta ensi tykkäyksellä’ -ominaisuus

6 kuukauden VIP-jäsenyys

29,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Profiilikuvat
Ilmainen viesti jokaiselle matchille
Vähintään 10 päivittäistä matchiä
‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
Persoonallisuustesti
Suosikkilista
Katso kuka on vieraillut profiilissasi
Näe enemmän kuvia
‘Rakkautta ensi tykkäyksellä’ -ominaisuus

12 kuukauden VIP-jäsenyys

19,90€ (kuukaudessa)

Profiili
Profiilikuvat
Ilmainen viesti jokaiselle matchille
Vähintään 10 päivittäistä matchiä
‘Ketkä ovat linjoilla’ -ominaisuus
Persoonallisuustesti
Suosikkilista
Katso kuka on vieraillut profiilissasi
Näe enemmän kuvia
‘Rakkautta ensi tykkäyksellä’ -ominaisuus
Parasta arvoa tarjoava paketti

Be2 Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Automaattinen kumppaninmuodostus vähentää deittailun stressiä
Syvällinen persoonallisuustesti
Prosenttiarvio siitä, kuinka hyvin tavoitteenne ja luonteenne sopivat yhteen
Premium-jäsenyyden hyötynä mahdollisuus viestitellä rajoituksetta
Rekisteröityminen on helppoa verrattuna muihin vakavaan deittailuun tarkoitettuihin sivustoihin
Jokainen profiili tarkistetaan käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi

Huonot puolet

Jäsenyys uusiutuu automaattisesti
Perusjäsenenä sivustosta saa oikeastaan vain maistiaisen
Riippuen siitä missä asut, matchien määrä saattaa olla alhainen, sillä useimmat käyttäjät asuvat kaupunkialueilla

Be2 käyttäjille

Hyvät puolet

Aktiivisia käyttäjiä on paljon, joten mahdollisuudet löytää sopiva match ovat hyvät.
Persoonallisuustesti perustuu tieteeseen ja automaattinen kumppaninmuodostuspalvelu säästää aikaasi.
Jokainen käyttäjä on sivustolla tosissaan, tai siltä se ainakin vaikuttaa. Hyvin harva be2:n jäsen etsii huoletonta hauskanpitoa. Tämä sivusto on niille, jotka etsivät parisuhdetta.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani be2:sta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Sivuston laadukkuudesta kertonee jotain se, että be2 on suosittu ympäri maailmaa. Jos olet kiireinen, töissä käyvä ihminen, automaattiset päivittäiset matchit, helppo keskustelunaloitus sekä prosenttiarvio yhteensopivuudestanne ovat ominaisuuksia, joilla säästät aikaa. Niiden avulla voit käydä jäseniä läpi nopeasti ja löytää sinulle yhteensopivan matchin. Ilman premium-jäsenyyttä be2:ssa ei voi tehdä kovin paljoa, mutta saat silti matchejä, joiden profiileita voit katsella jo ennen kuin päätät sijoittaa premium-jäsenyyteen. Kaiken kaikkiaan be2 on hyvä vaihtoehto, jos etsit sopivia kumppaniehdokkaita tositarkoituksella. Se ei kuitenkaan ole paikka, josta löytää kevyttä flirttiä tai huolettomia suhteita.

Be2 Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Tanja, 35 vuotta

Ei huono ollenkaan. Rekisteröityessä täytyy tosin täyttää pitkä kysely, mutta sen tuomat tulokset ovat vaivannäön arvoiset.

KYLLÄ 2 EI 1
Mikko, 37 vuotta

Liityin tälle sivustolle vuosi sitten koska olin kyllästynyt tapailemaan aina samoja naisia lähistölläni. Halusin löytää jotain erilaista, sillä olin varma että mahdollisuuksia on olemassa. Ensin minun piti täyttää persoonallisuustesti ja sen jälkeen sain todella monia kumppaniehdotuksia. Huomasin että sivuston käytöstä täytyy maksaa, kuten melkein jokaisella deittisivustolla. Tällä sivustolla hinta oli hieman korkeampi, mutta päätin silti kokeilla sitä. Kuukausien deittailun jälkeen olen nyt yhdessä parhaan koskaan tapaamani naisen kanssa. Asumme yhdessä ja meillä on upea parisuhde.

KYLLÄ 7 EI 3
Mika, 45 vuotta

Tämä sivusto on kelvollinen - vaikkakin se on hieman kliseinen ja ehkä kaipaa vähän uudistamista. Rekisteröidyin be2.fi-sivutolle kauan sitten ja maksoin kokeilujaksosta. Liityin noin 6-7 kuukautta sitten kun halusin löytää ratkaisun yksinäisyyteeni. Sain joitakin matchejä ja aloin jutella lähelläni oleville naisille. Viikon tai kahden jälkeen löysin sivustolta viimeisimmän tyttöystäväni. Vaikka parisuhteemme ei kestänyt kauaa, olin sen aikana hyvin onnellinen. Koska poistin viimeisimmän profiilini, minun täytyy rekisteröityä nyt sivustolle uudelleen ja toivottavasti löydän uuden kumppanin.

KYLLÄ 19 EI 10
Joonas , 23 vuotta

Minun mielestäni sivusto ansaitsee arvosanan 6/10. Se ei ole kaikista olemassa olevista sivustoista huonoin, mutta itse pidän enemmän hieman valtavirrasta poikkeavista sivustoista, joilla on minusta mielenkiintoisempia ihmisiä.

KYLLÄ 12 EI 15

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi