Keimaillen

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
1 368 jäsentä online-tilassa juuri nyt
TREFFI CLUB
1.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua
UNELMAKUMPPANI
2.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua

Keimaillen Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
4,9/10
57 000+ / 30+
Keimaillen

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 4,8/10

Turvallisuus: 5,3/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 4,5/10

Potentiaali löytää kumppani: 4,8/10

Asiakastuki: 5,3/10

Hinta: 4,8/10

Keimaillen Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Seuranhakuun erikoistunut deittisivusto

Keimaillen on suosittu deittisivusto, jossa mennään usein suoraan asiaan, rohkeastikin. Sivuston tarkoituksena on mahdollistaa seuranhaku vastakkaisesta tai samasta sukupuolesta. Useimmat sivuston jäsenet ovat mukana mielessään kevyt flirtti tai huoleton deittailu, osa etsii vakituista seksikumppania ja osa juttukaveria. Tällä sivustolla omista seksiin liittyvistä toiveista ollaan hyvin avoimia ja ilmapiiri on muutenkin mukavan rento. Jäseniä on mukana ympäri Suomea eri ikäryhmistä. Sivustolla tuodaan omia mieltymyksiä ja fantasioita seksiin liittyen avoimesti esiin ja siksi sen ikäraja on 18 vuotta. Keimaillen on erittäin varteenotettava vaihtoehto heille, jotka toivovat löytävänsä uusia tuttavuuksia, joiden kanssa flirttailla ja keskustella kaikenlaisista aiheista avoimesti rennossa ilmapiirissä mutta turvallisesti. Sivuston erikoisuus on se, että tavallisten profiileiden joukossa on myös niin kutsuttuja viihdeprofiileita. Näiden sydänsymbolilla merkittyjen profiileiden tarkoituksena on lisätä sivuston viihteellisyyttä, aktivoida jäseniä ja saada aikaan keskustelua. Jäseneksi liittyvän kannattaa huomioida, että vaikka viihdeprofiileiden kanssa voi viestitellä ja olla yhteydessä kuten muihinkin jäseniin, viihdeprofiileiden jäsenten kanssa ei kuitenkaan voi sopia fyysisiä treffejä. Käytettävyydeltään Keimaillen-deittisivusto on erinomainen ja toimii moitteetta. Rekisteröityminen sujuu nopeasti eikä rekisteröitymislomakkeelle tarvitse täyttää kuin kaikkein välttämättömimmät tiedot. Tällä sivustolla ei tarvitse täyttää pitkiä persoonallisuustestejä tai nähdä rekisteröitymisen eteen paljon vaivaa. Omaan profiiliin voi rekisteröitymisen jälkeen käydä lisäämässä lisätietoja ja kuvia itsestään jos niin haluaa, mutta pakollista se ei ole.

Rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin

Rekisteröityminen Keimaillen-deittisivustolle ei voisi olla juurikaan helpompaa. Rekisteröitymisen yhteydessä lomakkeelle lisätään sähköpostiosoite, ikä ja asuinkaupunki, sekä oma nimimerkki. Sen jälkeen rekisteröityminen viimeistellään sähköpostiin saapuvan vahvistuslinkin avulla ja uutta jäsentä pyydetään vielä hyväksymään sivuston käyttöehdot. Koko prosessiin menee aikaa vain muutama minuutti, ja heti sen jälkeen pääsee tutkimaan sivustoa tarkemmin.

Profiilin luominen

Oma profiili kannattaa viimeistellä kuntoon heti rekisteröitymisen jälkeen, sillä huolellisesti täydennetty profiili herättää paljon enemmän kiinnostusta ja saa enemmän yhteydenottoja. Omaa profiilia pääsee muokkaamaan klikkaamalla oikeassa yläreunassa olevaa omaa profiilikuvaa. Jos aikeissa on tehdä vain mahdollisimman nopea profiilin päivitys, kannattaa ehdottomasti käyttää se profiilikuvan lisäämiseen. Jos aikaa on enemmän, kannattaa täydentää myös lisätiedot omasta ulkonäöstään ja elintavoistaan, sillä ne voivat olla tärkeitä ja ratkaisevia kriteereitä juuri unelmiesi deitille, joka katselee profiiliasi kiinnostuneena. Profiiliin voi lisätä myös tietoja siitä millaista seuraa on etsimässä sekä kertoa lisää omista mieltymyksistään makuuhuoneen puolella. Tällä sivustolla ei kannata arastella, vaan olla mahdollisimman avoin omista toiveistaan ja fantasioistaan. Vain sillä tavoin löydät juuri sinun makuusi mahdollisimman sopivaa seuraa. Huomioi profiilin täytössä myös ‘Minusta muutamalla sanalla’ -kohta, jossa voit kertoa itsestäsi ja toiveistasi juuri sen verran kuin haluat, omin sanoin.

Kannattaako Keimaillen-deittisivuston käytöstä maksaa?

Keimaillen-sivusto toimii kohtalaisen hyvin ilman maksuakin ja monet ominaisuudet ovat kaikkien jäsenten käytössä ilmaiseksi. Jos pidät viestien kirjoittelusta, kannattaa kuitenkin harkita premium-jäseneksi liittymistä, sillä perusjäsenenä pääsee vain lukemaan saapuneita viestejä, mutta ei lähettämään niitä. Premium-jäsenyys tuo jäsenelle muitakin etuja, kuten esimerkiksi muiden jäsenten kuvien katselu täysikokoisina, pääsy katselemaan jäsenten yksityisiä kuvia sekä tieto siitä, ketkä jäsenistä ovat vierailleet katsomassa profiiliasi. Premium-jäsenyyksiä on saatavilla eripituisina tilausjaksoina, joista lyhin on pituudeltaan yksi kuukausi. Jos et halua ryhtyä premium-jäseneksi, mutta haluat kuitenkin lähetellä viestejä, vaihtoehtona on krediittien osto. Krediittejä voi ostaa 10, 25, 50, 100 tai 200 krediitin pakettina kertaostoksena. Kannattaa myös pitää silmällä tarjouksia, sillä toisinaan krediittejä on ostettavissa alennettuun hintaan.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Jäsenyyden peruminen onnistuu tarvittaessa helposti. Sivun oikeassa yläreunassa on ‘Asetukset’-valikko. Klikkaa sitä ja selaa sivun alareunaan, josta löydät vaihtoehdon ‘Poista tili’. Kannattaa huomioida, että jäsenyyden peruminen ja tilin poistaminen on lopullista, eikä esimerkiksi viestilaatikkoa pääse enää sen jälkeen lukemaan.

Keimaillen Ominaisuudet

Flirtit

Voit lähettää silmääsi miellyttäville jäsenille flirtin, jolloin he takuulla huomaavat kiinnostuksesi. Flirttitoiminto on helppo tapa lähestyä kiinnostavia jäseniä ja monesti yksi flirtti johtaa toiseen, ja usein myös keskustelun avaukseen.

Suosikit

Keimaillen-sivustolla on paljon aktiivisia jäseniä ja kiinnostavia profiileita. Ei siis mikään ihme, että pää saattaa mennä hieman pyörälle ja saatat unohtaa, minkä niminen se eräs kiinnostava jäsen olikaan. Suosikit-toiminto on erinomaisen hyödyllinen, koska sen avulla voit tallentaa kiinnostavat profiilit omalle suosikkilistallesi ja varmistaa, ettei yksikään deitti mene ohi siksi, ettet enää löydä profiilin pariin.

Lisää ja katsele kuvia

Omaan profiiliin kannattaa ehdottomasti käydä lisäämässä kuva tai useampiakin. Katselethan itsekin varmasti mieluummin sellaisia profiileita, joista löytyy kuva? Keimaillen-deittisivustolla pääset näkemään jokaisen jäsenen profiilikuvan.

Hakutoiminto

Moitteetta toimiva hakutoiminto on kaikkien sivuston jäsenten käytettävissä ilmaiseksi. Hakutoiminnon avulla voit etsiä tiettyä jäsentä nimimerkin avulla tai tehdä laajemman haun ja rajata tuloksia esimerkiksi iän tai asuinpaikan mukaan.

Premium-edut

Premium-jäsenyys Keimaillen-deittisivustolla tuo mukanaan muutamia rahanarvoisia etuja. Tässä niistä muutamia.

Lähetä viestejä

Jokainen jäsen pääsee lukemaan omaan viestilaatikkoon saapuneita viestejä ilmaiseksi, mutta viestien lähetys on vain premium-jäsenten etu.

Näe ketkä ovat vierailleet profiilissasi

Premium-jäsenet pääsevät näkemään, ketkä ovat käyneet vierailemassa heidän profiilissaan. Tämä mainio ominaisuus on mukava premium-jäsenten lisäetu, sillä kiinnostavaa deittiä on helpompi lähestyä silloin, kun tietää hänen olevan ainakin siinä määrin utelias että hän on jo käynyt tutustumassa profiiliisi.

Katsele kuvia täysikokoisina ja näe jäsenten yksityiset kuvat

Jokainen Keimaillen-deittisivuston jäsen pääsee katsomaan muiden jäsenten profiilikuvia. Premium-jäsenet saavat kuitenkin katsella profiilikuvia täysikokoisina, ja lisäksi he pääsevät näkemään jäsenten profiiliinsa lisäämiä yksityisiä kuvia, jotka eivät perusjäsenille näy.

Keimaillen VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Luo suosikkilista
Hakutoiminnot
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä flirttejä

1 kuukauden VIP-jäsenyys

9,00€

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Täysikokoiset kuvat
Näe yksityiset kuvat
Näe ketkä ovat vierailleet profiilissasi
Luo suosikkilista
Hakutoiminnot
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä viestejä
Lähetä flirttejä

6 kuukauden VIP-jäsenyys

4,50€ (kuukaudessa)

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Täysikokoiset kuvat
Näe yksityiset kuvat
Näe ketkä ovat vierailleet profiilissasi
Luo suosikkilista
Hakutoiminnot
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä viestejä
Lähetä flirttejä

12 kuukauden VIP-jäsenyys

3,00€ (kuukaudessa)

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Täysikokoiset kuvat
Näe yksityiset kuvat
Näe ketkä ovat vierailleet profiilissasi
Luo suosikkilista
Hakutoiminnot
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä viestejä
Lähetä flirttejä

Keimaillen Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Jäseniä on paljon, ja useimmat ovat hyvin aktiivisia
Sivuston ilmapiiri on rento ja avoin
Selkeä ja helppokäyttöinen sivusto, joka toimii hyvin myös kännykällä
Perusjäsenenäkin pääsee käyttämään monia ominaisuuksia
Seuraa voi hakutoiminnon avulla etsiä myös samasta sukupuolesta

Huonot puolet

Viestien lähetys on mahdollista vain premium-jäsenille tai krediittejä ostamalla
Premium-jäsenyys uusiutuu automaattisesti

Keimaillen käyttäjille

Hyvät puolet

Mielenkiintoinen deittisivusto, jossa pääroolissa ovat rento ilmapiiri sekä avoimuus omista toiveista ja fantasioista.
Seuraa voi halutessaan löytää nopeallakin aikataululla.
Premium-jäsenyyksiä on tarjolla eripituisina tilauksina ja premium-ominaisuuksia pääsee käyttämään myös krediiteillä.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Keimaillen-deittisivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Tämä sivusto palvelee varmasti erinomaisesti sellaisia deittailijoita, jotka eivät arastele kertoa avoimesti omista toiveistaan ja unelmistaan treffailuun liittyen. Tällä sivustolla näyttää olevan ainutlaatuisen avoin ilmapiiri ja moni jäsenistä tuo profiilissaan esille omia fantasioitaan. Se helpottaa sopivan seuran löytämistä, eikä aikaa tuhlaannu turhiin kohtaamisiin, jossa osapuolet ovat etsimässä erilaisia asioita. Uskoisin että tämä sivusto on suosittu ihan syystä!

Keimaillen Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Annika, 38 vuotta

Keimaillen on deittisivustona juuri sellainen, mit olin kaivannut jo pitkn. Haluan treffailla ja flirttailla, mutta en hae tll hetkell mitn vakavampaa. Tlt olen lytnyt juuri sellaista pient flirtti, jota elmni kaipaan.

KYLLÄ 0 EI 0
Emilia, 26 vuotta

Kokeilin tt sivustoa kaverin suosituksesta ja ylltyin sen avoimesta ja rohkeasta ilmapiirist, ihan mahtavaa ett omista tarpeistaan ja toiveistaan voi olla tll niin avoin. Uskon ett tlt tulen viel lytmn jotakin juuri minulle sopivaa.

KYLLÄ 0 EI 0
Juho, 66 vuotta

Tlt olen lytnyt paljon juttuseuraa, ei mitn valittamista.

KYLLÄ 0 EI 0
Oliver, 30 vuotta

Liityin jseneksi ehk liian korkein odotuksin. Sain paljon viestej, mutta en lytnyt minulle sopivaa seuraa. Ehk tm ei ollut minulle sopivin deittisivusto.

KYLLÄ 0 EI 0

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi