Flirttakontakti

Mitkä deittisivustot ovat suosittuja? Suositut deittisivustot Suomessa
682 jäsentä online-tilassa juuri nyt
UNELMAKUMPPANI
1.
UNELMAKUMPPANI
UNELMAKUMPPANI
  • Unelmakumppani on seuranhakuun ja viihdyttämiseen erikoistunut nettideittisivu
  • Paljon sinkkuja, jotka hakevat seuraa
  • Keskustelu mahdollista 24/7
30+
ideaali ikä
27 000+
sinkkua
TREFFI CLUB
2.
TREFFI CLUB
TREFFI CLUB
  • Treffi Club on seuranhakuun erikoistunut sivusto
  • Kaikille täysi-ikäisille käyttäjille
  • Paljon sinkkuja eri puolelta Suomea
30+
ideaali ikä
50 000+
sinkkua

Flirttakontakti Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz
Kokonaisarvosana
4,7/10
32 000+ / 30+
Flirttakontakti

Sivuston käytettävyys ja ominaisuudet: 5/10

Turvallisuus: 4,8/10

Profiilitiedot ja sivuston ilme: 5,3/10

Potentiaali löytää kumppani: 4,5/10

Asiakastuki: 4,5/10

Hinta: 4,3/10

Flirttakontakti Kaikki arvostelut, mielipiteet ja kokemukset

Flirttakontakti on moderni seuranhakusivusto

Jos etsit nykyaikaista deittisivustoa, jolla on paljon aktiivisia käyttäjiä, Flirttakontakti voi hyvinkin olla sinulle sopiva sivusto. Moni sivuston jäsenistä kirjautuu sisään päivittäin ja lähestyy uusia kiinnostavia jäseniä aktiivisesti. Flirttakontakti on tyyliltään ja ulkoasultaan moderni deittisivusto ja toiminnoiltaan helppokäyttöinen. Jäsenissä on mukana edustajia kaikista ikäryhmistä ja tällä sivustolla seuraa voi etsiä vastakkaisen sukupuolen lisäksi myös samasta sukupuolesta kätevän hakutoiminnon avulla. Flirttakontaktin erikoisuus on se, että mukana on myös kuvitteellisia viihdeprofiileita, joiden kanssa voi lähetellä viestejä. Näiden profiileiden kanssa fyysinen tapaaminen ei kuitenkaan onnistu. Flirttakontaktin jäseneksi liittyminen on helppo ja nopeaa ja deittailu voi alkaa heti rekisteröitymisen jälkeen. Mukana on enimmäkseen sinkkuja, mutta mukaan mahtuu myös varattuja, jotka etsivät kevyttä seuraa. Kaikki sivuston ominaisuudet ovat viestien lähettämistä lukuun ottamatta ilmaisia ja kaikkien jäsenten käytettävissä. Maksaa tarvitsee vasta silloin, jos postilaatikkoon kilahtaa mielenkiintoinen viesti, johon haluat vastata, tai haluat lähestyä kiinnostavan oloista deittiä viestin muodossa. Jäseniä voi toki lähestyä myös silmäniskujen avulla ja katsoa, josko he ottaisivat sinuun yhteyttä.

Rekisteröityminen on nopeasti hoidettu

Flirttakontaktiin rekisteröityminen on vaivatonta. Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään liittyvän jäsenen perustiedot, kuten ikä, asuinkaupunki ja sähköpostiosoite. Sen jälkeen jäsenyys vahvistetaan sähköpostiin lähetetyn linkin avulla ja uuden jäsenen tulee vielä hyväksyä sivuston käyttöehdot. Tämän jälkeen rekisteröitymisprosessi on valmis ja deittailu voi alkaa.

Deittaile missä ja milloin vain

Flirttakontakti on moderni deittisivusto niin ulkoasultaan kuin käytettävyydeltäänkin. Tämä tarkoittaa tietysti myös sitä, että sivusta on olemassa sekä työpöytäversio että älypuhelimille optimoitu versio. Voit siis deittailla missä ja mihin kellonaikaan tahansa. Flirttakontaktin jäsenet ovat aktiivisia ja sivustolta löytyy hyvin todennäköisesti juttuseuraa yön tunteinakin.

Profiilin luominen

Profiilin luominen Flirttakontakti-sivustolla on todella helppoa. Sivuston vasemmasta reunasta löydät valikon, josta pääset muokkaamaan oman profiilisi tietoja. Profiili kannattaa täydentää mahdollisimman pian rekisteröitymisen jälkeen, sillä täydennetyt ja kuvalliset profiilit saavat yleensä paljon enemmän huomiota ja yhteydenottoja. Profiilikuvaan kannattaa panostaa ja halutessasi voit lisätä profiiliisi useammankin kuvan. Profiilissasi voit kertoa lisää itsestäsi, ulkonäöstäsi sekä elintavoistasi. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää etenkin avoin tekstikenttä, johon voit kirjoittaa vapaamuotoisesti itsestäsi ja tuoda omaa persoonaasi esille.

Pitääkö Flirttakontakti-deittisivuston käytöstä maksaa?

Hyvä uutinen on se, että Flirttakontakti on kaikille jäsenille ilmainen ja melkein kaikkia toimintoja, kuten esimerkiksi hakutoimintoa, osumapeliä ja suosikkilistaa pääsee jokainen jäsen hyödyntämään ilman maksua. Ahkerille viestin kirjoittajille huono uutinen on kuitenkin se, että viestittely on aina maksullista. Toki voit lukea viestilaatikkoosi saapuneita viestejä ja katsella niiden liitteenä saapuneita kuvia, mutta vastataksesi viesteihin tai lähestyäksesi kiinnostavaa jäsentä viestin merkeissä, tarvitset krediittejä. Yksi viesti maksaa yhden krediitin, ja niitä voi ostaa 10, 25, 50, 100 tai 200 krediitin pakettina. Mitä enemmän krediittejä ostaa kerralla, sitä edullisemmaksi yhden krediitin hinta muodostuu. Esimerkiksi 200 krediitin paketissa yhden krediitin hinta on 1,16€.

Jos sinun täytyy perua jäsenyytesi

Jos huomaat että Flirttakontakti ei ollutkaan sinua varten, tai löydät sivustolta kumppanin, voit perua jäsenyytesi ja poistaa tilisi helposti. Sivuston vasemmasta reunasta löydät valikon, josta pääset eteenpäin valitsemalla vaihtoehdon ‘Omat asetukset’. Siirry sivun alareunaan, josta löydät vaihtoehdon ‘Poista tilisi’. Sitä klikkaamalla jäsenyytesi loppuu ja tilisi ja profiilisi poistuvat palvelusta kokonaan.

Flirttakontakti Ominaisuudet

Suosikit

Flirttakontaktissa kaikkien jäsenten käytettävissä on suosikki-toiminto. Voit lisätä kiinnostavia jäseniä omalle suosikkilistalle, jotta voit helposti palata katsomaan heidän profiiliaan myöhemmin.

Osumapeli

‘Osumapeli’ on Flirttakontaktin toiminto, jonka avulla voit helposti ja nopeasti selata jäsenten profiileita. Jos kiinnostut profiilin tiedoista ja kuvasta, voit painaa sydäntä, ja jos et, painat rastia. Silloin kun kiinnostus on molemminpuolista ja molemmat jäsenet ovat painaneet toistensa kohdalla sydäntä, teistä muodostuu osuma.

Lähetä silmäniskuja

Jos kohtaat mielenkiintoisen profiilin, ja haluat lähestyä jäsentä matalalla kynnyksellä, lähetä hänelle silmänisku. Se kertoo hauskalla tavalla kiinnostuksestasi ja ehkäpä saat silmäniskun myös takaisin!

Lisää profiiliisi kuvia ja katsele muiden kuvia

Kuvalliset profiilit herättävät paljon enemmän kiinnostusta kuin kuvattomat. Siksi omaan profiiliin kannattaa ehdottomasti käydä lisäämässä kuva tai useampiakin kuvia. Flirttakontaktissa kaikki jäsenet pääsevät myös katsomaan muiden jäsenten kuvia.

Näe profiilissasi vierailleet jäsenet

Kaikki jäsenet pääsevät näkemään omassa profiilissaan vierailleet käyttäjät. Tämä toiminto mahdollistaa sen, että voit lähestyä profiilissasi vierailleita jäseniä matalalla kynnyksellä tietäen, että olet jo herättänyt heissä kiinnostusta - ovathan he olleet ainakin sen verran uteliaita että ovat käyneet tutustumassa profiiliisi.

Lue ja lähetä viestejä

Kaikki Flirttakontaktin jäsenet voivat lukea viestilaatikkoon saapuneita viestejä, sekä katsella niiden liitteenä lähetettyjä kuvia. Jos haluat lähettää viestejä, se kuitenkin maksaa. Jokainen viesti maksaa yhden krediitin, ja krediittejä voit ostaa erikokoisina paketteina. Edullisimmillaan yhden krediitin hinta on 1,16€, kun ostat 200 krediitin paketin.

Flirttakontakti VIP-jäsenyyden hinnat

Perusjäsenyys

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Lisää suosikkeja
Lähetä silmäniskuja
Hakutoiminto
Osumapeli
Vastaanota ja lue viestejä

10 krediittiä

15,00€

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Lisää suosikkeja
Lähetä silmäniskuja
Hakutoiminto
Osumapeli
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä viestejä

50 krediittiä

66,00€

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Lisää suosikkeja
Lähetä silmäniskuja
Hakutoiminto
Osumapeli
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä viestejä

200 krediittiä

231,00€

Profiili
Katsele profiileita ja kuvia
Lisää suosikkeja
Lähetä silmäniskuja
Hakutoiminto
Osumapeli
Vastaanota ja lue viestejä
Lähetä viestejä

Flirttakontakti Hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet

Paljon aktiivisia jäseniä
Suurin osa sivuston toiminnoista on kaikkien jäsenten käytettävissä ilmaiseksi
Sivusto on helppokäyttöinen, selkeä ja tyylikäs
Rekisteröityminen on nopeaa ja vaivatonta

Huonot puolet

Jokaisesta lähetetystä viestistä täytyy maksaa
Naisseuraa tuntuu olevan tarjolla hieman enemmän kuin miesseuraa

Flirttakontakti käyttäjille

Hyvät puolet

Toiminnoiltaan ja käytettävyydeltään erinomainen sivusto.
Ainoa maksullinen ominaisuus on viestien lähettäminen, kaikki muu on ilmaista.
Jäseniä on paljon eri ikäryhmistä ja seuraa voi etsiä myös samasta sukupuolesta.
Screenshot

Henkilökohtaisia ajatuksiani Flirttakontakti-deittisivustosta

redactor
Eliska Kolarova
Päätoimittaja Lovino.cz

Flirttakontakti on mielenkiintoinen deittisivusto siksi, että tavallisten jäsenten lisäksi sivustolla on mukana myös viihdeprofiileita, jotka tunnistaa pienestä sydänsymbolista. Viihdeprofiilien tarkoituksena on helpottaa keskustelun sujuvuutta ja murtaa jää. Flirttakontakti onkin oiva sivusto vapaamuotoiseen jutusteluun, kunhan pitää mielessä sen, että fyysinen tapaaminen viihdeprofiilien kanssa ei ole mahdollista. Mukana on mukavasti aktiivisia jäseniä kaikista ikäryhmistä, joskin naisia on tällä sivustolla määrällisesti enemmän kuin miehiä. Kiitosta sivusto saa sen selkeästä ja tyylikkäästä ulkoasusta. Toimintoja on juuri sopivasti, ja niistä melkein kaikki ovat jokaisen jäsenen käytettävissä ilmaiseksi. Ainoastaan viestittelystä täytyy maksaa. Mielestäni Flirttakontakti on erinomainen vaihtoehto heille, jotka etsivät lisää huvia tai nautintoa elämäänsä. Toki myös syvemmän yhteyden löytäminen tällä sivustolla on mahdollista, sillä moni etsii myös pitkäaikaista kumppania rinnalleen tositarkoituksella.

Flirttakontakti Käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Kaikki arvostelut (4)
Positiiviset arvostelut (3)
Negatiiviset arvostelut (1)
Markku, 52 vuotta

Pitihn ttkin kokeilla kun toiveena oli lyt elmn uutta seuraa tositarkoituksella. Alkuun epilin ett mahtaako tlt minulle sopivaa naista lyty, mutta nyt on yhteist taivalta takana jo muutama kuukausi eik loppua ny.

KYLLÄ 0 EI 0
Siiri, 22 vuotta

Lysin aika nopeasti mielenkiintoista seuraa heti sen jlkeen, kun olin liittynyt sivustolle. Otin yhteytt muutamaan minua lhell olevaan naiseen ja tapasin heist yhden. Saa nhd miten meidn tarinamme jatkuu, mutta uskon ett tst voi viel muodostua jotakin upeaa.

KYLLÄ 0 EI 0
Seija, 63 vuotta

Minulla oli aika korkeat odotukset tt sivustoa kohtaan. Ehkp ne olivat hieman liian korkealla, sill en oikein saanut sivustosta mitn irti. Toivoin lytvni keskustelukumppanin kiinnostavasta ikisestni herrasmiehest, mutta sivustolla nytt olevan enimmkseen naisia, enk lytnyt juurikaan kiinnostavia miehi. Harmi.

KYLLÄ 0 EI 0
Matias, 34 vuotta

Joo, tt sivustoa voin kyll suositella. Sain monta mielenkiintoista yhteydenottoa aika pian liittymisen jlkeen ja yhden kanssa olen sopinut treffit. Aion vied hnet piknikille, toivottavasti kemiamme kohtaavat yht hyvin kuin viestitelless!

KYLLÄ 0 EI 0

Meistä ovat uutisoineet

anna.fi www.iltalehti.fi www.is.fi www.menaiset.fi yle.fi